Skip to Content

Kinderfeestje Jumpsquare Rijswijk – een toffe ervaring voor jongens en meisjes

Kinderen houden van springen, stuiteren en plezier maken. Als je op zoek bent naar een unieke en opwindende manier om een kinderfeestje te vieren, dan is Jumpsquare Rijswijk de place to be. Onlangs heb ik de kans gehad om een kinderfeestje bij Jumpsquare Rijswijk bij te wonen, en het was een ervaring om nooit te vergeten.

Trampolinepark en Airpark

Jumpsquare Rijswijk is een van de meest populaire trampolineparken in de regio Den Haag, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Bij aankomst van het kinderfeestje bij Jumpsquare Rijswijk werden we begroet door vriendelijk personeel dat ons hielp met het inchecken en de nodige veiligheidsinstructies gaf. Het trampolinepark heeft een ruime, schone en goed onderhouden omgeving met trampolines van topkwaliteit, en het is duidelijk dat veiligheid een topprioriteit is. Er loopt veel personeel rond dat controleert of iedereen zich wel gedraagt en de gekleurde bandjes streng controleert.

De juf in mij ziet alles en toen ik op een gegeven moment een jongen een kleiner meisje keihard zag omduwen liep ik direct naar het meisje toe om te helpen. Ze kende de jongen niet, en snapte niet waarom ze zo werd behandeld. Samen met haar liep ik naar personeel en legde uit wat er was gebeurd. Het meisje ging daarna snel verder jumpen en aan de hand van mijn beschrijving kon het personeel de jongen toespreken. Daarna zocht het personeel mij weer op om het door te geven en te informeren hoe het met het meisje ging. Ze dachten oprecht dat het mijn dochter was.

Heel fijn dat ze terugkoppeling gaven en informeerden! Het personeelslid in kwestie was nog erg jong, maar begreep goed wat servicegericht en klantvriendelijkheid inhoudt!

Kinderfeestje Jumpsquare Rijswijk

Voordat het kinderfeestje bij Jumpsquare Rijswijk kan beginnen moet je (het liefst thuis) een waiver invullen. Dit is een online aansprakelijkheidsformulier waarmee je toestemming geeft dat de kinderen mogen springen. Eerst vul je je eigen gegevens in op het emailadres van de reservering. Vervolgens vul je bij een minderjarige toevoegen de springers onder de 16 jaar in. Ik was dit dus vergeten, maar we kwamen er ter plekke achter dat de helft van de meiden al in het systeem stond, perfect.

Het feestje begon met een korte introductie en instructie voor de kinderen. Het personeel legde de regels uit en wees op de verschillende zones in het park. De meiden kregen speciale anti-slip sokken, die verplicht zijn om te dragen tijdens het springen.

Na de instructies was het tijd om te springen! De kinderen gingen meteen op de trampolines en begonnen te stuiteren, springen en salto’s maken. Het enthousiasme en de opwinding waren besmettelijk. Kinderen van alle leeftijden, van kleuters tot tieners, genoten van de verschillende trampoline-activiteiten tijdens het kinderfeestje bij Jumpsquare Rijswijk.

Kinderfeestje jumpsquare Rijswijk

Onderdelen trampolinepark en airpark

Een van de hoogtepunten van het trampolinepark is de ‘dodgeball’-arena, waar de kinderen konden deelnemen aan wedstrijden en hun balwerpvaardigheden konden laten zien. Al waren de meiden van het kinderfeestje bij Jumpsquare Rijswijk hier niet voor te porren. Er was ook een speciale ‘airbag’-zone waar de kinderen vanaf een verhoogd platform in een gigantische luchtkussen konden springen. Dit zorgde voor talloze lachende gezichten en veel gekke sprongen. Kijk vooral het filmpje hieronder!

@mamascrapelle.nl

Kinderfeestje bij @Jumpsquare Rijswijk super leuk trampoline park en airpark. Na 90 minuten jumpen genieten van patat met een snack en een ijsje. #kinderfeestje #jumpsquarerijswijk #jumpsquare #opstapmetkinderen #MamaScrapelle

♬ Rockin – Chris Alan Lee

Naast de trampolines waren er ook andere activiteiten beschikbaar, zoals het grote airpark. Je vindt hier attracties zoals een Obstacle Parcours, Adrenaline Slide en Big Balls. Het Inflatable Airpark van Jumpsquare Rijswijk is inbegrepen bij het jumpen in het trampolinepark. 

Kinderfeestje Jumpsquare Rijswijk

Tijdens het feestje hadden we de mogelijkheid om gebruik te maken van een aparte tafel waarop de onbeperkte limonade al klaar staat. Zeer welkom want van al dat springen krijg je dorst! Na 90 minuten springen was het tijd voor patatjes met een snack en een waterijsje toe.

Wij kozen als feestje voor Jump Party Meal, maar je kunt ook kiezen voor Jump Party Snack waarbij ze in plaats van patat en snack een zakje chips krijgen.

Na afloop van het Kinderfeestje bij Jumpsquare Rijswijk waren de meiden uitgeput maar gelukkig. Als ouder was ik blij om te zien hoe veilig en goed georganiseerd alles was.

Al met al was ons kinderfeestje bij Jumpsquare Rijswijk een doorslaand succes. De combinatie van trampolinespringen, leuke activiteiten en een vriendelijk en behulpzaam personeel maakte dit feestje tot een onvergetelijke ervaring.

Kijk ook deze blogs

Footer 6 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.