Skip to Content

Van der Ende racing and fun! – een middag vol plezier voor kinderen

Ben jij wel eens op de grootste kartbaan van Europa geweest? Bij Van der Ende Racing and Fun! vind je hem. In het Westland vlak bij de kust in Poeldijk kunnen kinderen zich uren vermaken met allerlei indoor activiteiten. Perfect als je een paar dagen op vakantie bent en het regenachtig weer is. Ga mee karten, lasergamen op de grootste arena van Nederland, 3D glow in the dark midgetgolf of ga de uitdaging aan en speel “The next generation escape experience” in de X-Cube of ga genieten van 2 zeer uitdagende Escaperooms! Ook leuk als kinderfeestje trouwens!

Van der Ende racing and fun

Van der Ende Racing and Fun! – Karten

De kartbaan bij Van der Ende Racing and Fun! is maar liefst 1,2 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten! Nu is dat een baan voor volwassenen hoor. Kinderen krijgen een aangepaste baan! De verhogingen en bruggen zijn hier omgeleid en ze racen lekker op hun eigen tempo over de baan. Een groot contrast als je sommige coureurs ziet die hun eigen racepak en helm hebben en flink gas geven. Kijk maar eens op hun YouTube account. Wat ziet dat er gaaf uit zeg!

De kinderen krijgen eerst een instructie en uitleg over de vlaggen. De instructie is kort en bondig. Een helm uitzoeken en als je wil een jasje om je kleding te beschermen tegen eventuele vlekken. De kinderen krijgen daarnaast ook nog een nekkraag om.

Bij Van der Ende Racing and Fun! mogen de kinderen 10 minuten karten. En geloof me zo’n heat is lang genoeg voor sommigen. Onze +1 vond het heel erg spannend door een nare eerdere ervaring bij een andere kartbaan, waar ze hard tegen de rand was geknald en steeds geduwd werd door medekarters. Dochterlief deed het voor het eerst, en het verbaasde me dat zij het ook spannend vond. Normaal vind ze het wel lekker om hard en snel te gaan haha.

X-Cube Escape Room

De X-Cube biedt momenteel de ultieme hersenkraker. Binnen de EscapeRoom Cube wachten boeiende uitdagingen op je, zoals het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. De X-Cube’s zijn een perfecte combinatie van een EscapeRoom en een meeslepende videogame, wat ze bij Van der Ende Racing and Fun graag de “Next generation Escape Experience” noemen. Deze unieke belevenis brengt geluid, beeld en interactie samen, waardoor je volledig opgaat in het spel.

Het opmerkelijke aan de X-Cube is dat het nooit gaat vervelen, omdat de games voortdurend worden vernieuwd. Telkens als je terugkomt, wachten er nieuwe uitdagingen op je, waardoor je altijd weer wordt uitgedaagd en verrast. Kortom, de X-Cube is een onvergetelijke en dynamische ervaring waar je keer op keer naar zult verlangen.

Er zijn 4 verschillende games die je met 2 tot 6 personen kunt spelen in een van de twee X-Cube’s. Voor kinderen is er een speciale Spytraining. Samen met Sterre Koning worden de kinderen in het World Intelligence Center opgeleid tot spion. Volg spionnen, ontcijfer codes en maak op tijd een bom onschadelijk. Een game vol hersenkrakers en spannende opdrachten. 

Ik riep van te voren heel stoer tegen de meiden dat ik ze niet zou helpen en dat ik alleen mee was om foto’s en filmpjes te maken. Maar als het dan toch spannend wordt en de meiden even niet snappen wat de bedoeling is dan is het heel moeilijk om niet door fanatisme toch even te helpen! De games voor volwassenen zien er ook erg tof uit!

3D Glow in the dark midgetgolf

Nadat ik de meiden had zien karten en zien ploeteren in de escape room mocht ik eindelijk ook even lekker meedoen met de midgetgolf baan! Glow in the dark midgetgolfen had ik al eens gedaan, maar het 3D effect maakt het nog gaver. Er zijn 18 holes verdeeld over 5 ruimtes met verschillende thema’s, namelijk onderwater, action heroes, ice age, space en dino’s. Wat deze 3D-glow minigolfbanen uniek maakt, is dat ze allemaal uitgevoerd zijn in glow in the dark 3D. Met behulp van een 3D-bril waan je je echt in de wereld van het thema, wat resulteert in een supercoole ervaring voor zowel jong als oud!

De meeste banen bij Van der Ende Racing and Fun zijn goed te doen voor kinderen, ik sloeg zelfs een paar hole in ones! Maar de laatste baan hebben we toch maar even gesjoemeld en de bal na de hindernis neergelegd. De banen worden steeds een beetje moeilijker lijkt het wel. Goed ruim opgezet en leuk voor jong en oud!

Lasergamen bij Van der Ende Racing & Fun!

Het lasergamen.. ik ben er nog stil van. Het lasergamen bij Van der Ende Racing & Fun is namelijk gaver dan gaaf! Zo groot! Zoveel hoekjes en plekjes om je achter te verstoppen. 2 etages om rond te lopen, gave muziek en lichteffecten. Glow in the dark en 1 eng monster waar je je rot van schrikt als je hem niet had verwacht. Het was eigenlijk gewoon jammer dat we maar met 2 kinderen daar rondliepen. Want dochterlief besloot direct om zich boven te verstoppen en had zo een groot voordeel op onze +1 die maar niet snapte hoe ze steeds geraakt werd en haar tegenstander niet zag.
Dit is echt een ruimte waar je met meer personen door heen wil gaan, strijden in teams tegen elkaar. Dat zou ik echt nog wel eens een keer willen doen!

kinderfeestjes bij Van der Ende racing and fun

Kinderfeestjes bij Van der Ende Racing & Fun

Zoals ik boven al even noemde kun je ook kinderfeestjes vieren bij Van der Ende Racing & Fun. Dit kan met minimaal 6 personen tot 13 jaar. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Zoals alleen de minigolf of 2 x 12 minuten lasergamen. Je kan ook 2 x 7 minuten karten Of je doet een mix van de verschillende activiteiten. Ook te combineren met de X-Cube’s natuurlijk.

Perfect voor als je op zoek bent naar een stoer kinderfeestje!

@mamascrapelle.nl

een gezellige middag met de meiden bij Van der Ende Racing Inn. #glowinthedarkmidgetgolf #escaperoom #lasergamen #karten

♬ Let’s Go – M.Hustler

Faciliteiten bij Van der Ende Racing & Fun!

Bij binnenkomst van Van der Ende Racing & Fun! loop je eerste de trap omhoog. Bij de balie meld je je en krijg je te horen wanneer je de verschillende activiteiten kunt doen. Er zijn namelijk verschillende tijden voor kinderen en voor volwassenen bij het karten. Die tijden zijn dus leidend voor het verdere programma. Aan de bar kun je drankjes en frituursnacks bestellen.
Toiletten zijn unisex en bevinden zich boven bij de bar, beneden bij het karten en bij de Glow in the dark midgetgolfbaan.

Dus ben jij op bezoek in het Westland? Wil je gezellig een middag indoor activiteiten doen met het gezin? Een aanrader! Kijk voor meer informatie en leuke sfeerfoto’s ook zeker even op hun Facebook pagina!

Lees ook deze blogs

Footer 6 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.