Bounce Valley Delft – een indoor airpark

Indoor speeltuinen, ze zijn ideaal op regenachtige dagen! Maar wat als je kind te groot wordt voor de Monkey Towns achtige indoorspeeltuinen, maar wel energie heeft en naast je staat te stuiteren? Dan is het tijd om te bouncen. Met de komst van Bounce Valley Delft heeft Bounce Valley zijn negende vestiging geopend! Wij waren welkom op de openingsdag.

Bounce Valley Delft

Airpark – een groot luchtkussen

Het Airpark naast de A13 ( tegenover het bekende restaurant met de mooie gouden bogen) heeft de vorm van een L-vorm. Leuk weetje is dat alle Bounce Valley’s andere onderdelen hebben in het airpark. Het wordt namelijk helemaal ontworpen zodat het precies in de ruimte past. Met stevig klittenband worden de luchtkussens aan elkaar vastgezet en ontstaat er een groot spring / klauter/ glij parcours.
Bounce Valley Delft heeft een nieuw onderdeel genaamd de Doomed Tunnel.

Het valt mij direct op hoe nieuw alles nog ruikt, heerlijk. De dames trekken direct hun speciale sokken aan en vliegen al het grote luchtkussen op. Ik geniet nog even van een rondleiding en krijg uitleg van de verschillende onderdelen.

Bounce Valley Delft plattegrond

De onderdelen:

 • Wipe Out (alleen door personeel bestuurd)
 • Ninja Run
 • Slide
 • Climbing Wall

 • Freejump
 • Crossover
 • Last Man Standing
 • Catch the light (favoriet van mijn dochter)
 • Pillow Bash (ideaal om even uit te rusten)
 • Doomed Tunnel

 • Crazy Balls
 • Waves
 • Free Bounce
 • Spikes
 • Stepping Stones
 • Pyramid

Bounce Valley Delft – een nieuwe indoorspeeltuin

Bounce Valley Delft is een heerlijk nieuwe indoorspeeltuin. Ja eigenlijk is het gewoon een soort speeltuin. Je kunt klimmen, glijden, springen, spelletjes spelen met elkaar en tegen elkaar. Er is ruimte voor tikkertje en verstoppertje en jong en oud weten zich hier uren te vermaken.
Nu is mijn ervaring dat 2 uur bouncen meer dan genoeg is. Want je bent echt flink aan het bewegen met onnatuurlijk terugveren van de ondergrond.

@mamascrapelle.nl

Slecht weer? lekker binnen sporten bij Bounce Valley! En zelf lekker werken. #bouncevalley #delftmetkinderen #airpark #mamascrapelle

♬ origineel geluid – Mamascrapelle.nl

Op zaterdagavond is het alleen open voor volwassenen vanaf 16 jaar. Ben je jonger, dan kom je er gewoon niet in simpel toch. Voor Delft is dat natuurlijk geweldig nieuws voor al die studenten die lekker met hun huis sportief aan de slag willen gaan.

Eten en Drinken

Voor maar 3 euro p.p. kun je onbeperkt limonade tappen, en er zijn natuurlijk ook andere drankjes. Persoonlijk mis ik nog een watertap ernaast, maar je kunt water halen bij het toilet of zelf wat water meenemen.

Daarnaast is er nog veel meer eten en drinken te vinden bij Bounce Valley Delft. Wat denk je van curly fries dat ook heen en weer beweegt, een bittergarnituur, nachos, pizza of tosti. Er is ook allemaal snoepgoed, chips, popcorn en ijs te koop. Genoeg om weer op te laden en verder te gaan springen op het grote airpark in Delft.

Kinderfeestjes bij Bounce Valley Delft

2 jaar geleden hebben we een kinderfeestje gehad bij de vestiging Rotterdam. Ook bij Bounce Valley Delft kun je terecht voor een leuk kinderfeestje. Boven is er een apart gedeelte waar je tafel is gereserveerd met voldoende ruimte voor de vriendjes en vriendinnetjes. Ouders / begeleiders kunnen van bovenaf de spelende kinderen in de gaten houden ( mits ze niet de hoek om zijn). Maar waarschijnlijk loop je net als ik vrolijk rond op het luchtkussen en probeer je scherpe foto’s te maken van druk bewegende kinderen die enorm veel plezier hebben.

Na 1,5 uur bouncen ( en heel veel drinken) is het tijd voor onbeperkt pizza of nachos/ curly fries. Mijn dochter heeft het er nog steeds over hoe leuk ze dat feestje heeft gevonden.

De vrolijke lichtinstallatie en de muziek met een lekkere beat zorgen voor een perfecte sfeer op de Bounce Valley locaties.

Handige informatie

 • Een uur toegang tot het luchtkussenpark is al te boeken vanaf 9,95 euro (daltarief) en 2 uur vanaf 15,95 euro (daltarief). Wil je als ouder mee als begeleider voor kinderen tot 12 jaar, dan is dat mogelijk voor 3,95 euro. Er is ook een 10 uren ticket voor 90 euro. Ideaal als je nu al zeker weet dat je vaker gaat!
 • De kleinste jumpers (jonger dan 5 jaar) zijn natuurlijk ook welkom bij Bounce Valley. Begeleiders jumpen tijdens de mini bounce altijd gratis mee. Bezoek voor 12 uur op werkdagen!
 • Bij alle toegangstickets is één paar Bounce Valley-sokken bij de prijs inbegrepen
 • Trek luchtige kleding aan, want je krijgt het warm! Een lange broek is wel handig!
 • Het airpark van Bounce Valley ligt aan de Kleveringweg 5 in Delft. Je vindt het pand tegenover McDonald’s Delft-Noord. Parkeren is gratis!

Lees ook deze blogs

Footer 6 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.