Skip to Content

Een tof kinderfeestje voor jongens en meisjes bij Sir Winston Fun & Games

Het zal jullie niet zijn ontgaan als je MamaScrapelle actief volgt op social media. Een tijdje terug waren wij namelijk te gast bij Sir Winston Fun & Games Scheveningen kinderfeestjes. En ik ga er maar niet om heen draaien, de kinderen waren zo enthousiast dat kinderen de keuze voor hun feestje nu al massaal omdraaien om zelf ook hun feestje bij Sir Winston Fun & Games te houden. Het is echt een tof kinderfeestje voor jongens en meisjes en in deze blog ga ik je er alles over vertellen!

Bij Sir Winston Fun & games Scheveningen, Rijswijk, Schiedam, Amsterdam, pizza bakken

Sir Winston kinderfeestje Scheveningen

Een uur gamen, dat klinkt al gauw als muziek in de oren van kinderen. Ik was in eerste instantie wat huiverig omdat ik bang was dat de kinderen alleen maar naar een beeldscherm zouden staren, maar juist de actieve games waren enorm in trek. Het was echt een gaaf kinderfeestje voor jongens en meisjes en dat is al leuk voor kinderen vanaf een jaar of 7/8!

Bij Sir Winston Fun & Games krijgen de kinderen allemaal een playcard met een uur speeltegoed. Na afloop worden gewonnen tickets van de pas verwijderd, maar krijgt de jarige 1000 tickets en de andere gasten 100 tickets. Zo kunnen ze allemaal wat leuks uitzoeken bij een soort snoepautomaat maar dan gevuld met fidget speelgoed en andere kleine spulletjes. En dat uur gamen gaat zowel alleen of samen en dat werkt dus echt perfect!

Gametoestellen voor een tof kinderfeestje voor jongens en meisjes

Gooi clownen om met ballen, werp pittenzakken in gaten, rij op een simulatiemotor of speel Mario kart. Speel samen Air Hockey of gooi samen met basketballen 4 op een rij. Maar je kan ook alleen basketballen in een net gooien, samen of alleen zombies neerschieten. Muziek maken met grote pianotoetsen en een bal in gaten laten rollen. Zoveel automaten, waar ik eerlijk gezegd de namen niet van weet, maar waar de groep kinderen een geweldig leuk kinderfeestje voor jongens en meisjes hebben gehad. Allemaal waren ze blij, vrolijk en enthousiast en dolblij dat ze met hun tickets zelf iets leuks konden uitzoeken. Gewoon met een cadeautje ook nog naar huis gaan!

Pizza bakken bij Sir Winston kinderfeestje Scheveningen

Er zijn verschillende soorten kinderfeestjes te boeken bij Sir Winston Fun & Games en dat is een beetje afhankelijk van de locatiekeuze. In Amsterdam ga je bijvoorbeeld voor pannenkoeken of een Beren kindermenu, bij ADO Den Haag combineer je het met voetbal, bij Schiedam kun je ook glowgolfen, bij Rijswijk kun je het combineren met de McDonald’s en bij Sir Winston Fun & Games Schevingen kinderfeestjes met pizza!

En dat pizzabakken is goed geregeld tijdens dit kinderfeestje voor jongens en meisjes! Een groot assortiment met beleg kwam op de feestelijk gedekte tafel te staan. Denk aan een flinke hoeveel geraspte kaas, groentes als paprika, ui, tomaatjes, mais en broccoli. Andere kaassoorten als mozzarella en verschillende Franse kazen. Vleeswaren als bacon, peperoni en iets pittige kip en natuurlijk ananas. Kleine kanttekening, onze kinderen vonden het jammer dat er geen salami en ham was, dat is toch voor hun de bekendste vleeswaren voor hun pizza salami en pizza Hawaii. Maar gelukkig was er genoeg anders lekkers! Na het versieren mogen ze mee de keuken in en zelf hun pizza op de grillband leggen.

Tijd om de limonade in te schenken en na te praten over het gamen. Welke toestellen vonden ze het leukste ( eigenlijk allemaal ) en wat vinden ze van hun cadeautjes ( heel leuk! ). En hop daar zijn de pizza’s alweer. Een ouder krijgt een pizza-mes om ze zelf te snijden en dan smikkelen maar.
Als begeleider kun je ook een pizza nemen om te versieren en ook wij genieten van een lekkere warme zelfgemaakte pizza.

Juichen bij het toetje bij Sir Winston Fun & Games Scheveningen

ben en jerrys ijs Bij Sir Winston Fun & games Scheveningen, Rijswijk, Schiedam, Amsterdam, pizza bakken

Daarna nog een juichmoment! Ben & Jerry’s ijs als toetje. En een zakje snoep voor onderweg naar huis!

Ik had 5 meiden in de leeftijd van 7 t/m 11 mee en een jongen van 9 jaar. Stuk voor stuk waren ze wild enthousiast en riepen ze allemaal dat ze dit als volgend kinderfeestje voor jongens en meisjes wilden hebben. Van 2 van de 5 andere kinderen heb ik dit zelfs al bevestigd gekregen.

Een tof kinderfeestje voor jongens en meisjes

Een uur gamen en daarna je eigen pizza versieren en natuurlijk opeten. Wat een feest was dat. Sir Winston Fun & Games heeft verschillende vestigingen in Amsterdam, Rijswijk, Schiedam, Den Haag en Scheveningen. Sommige locaties zijn wat kleiner of groter heb ik begrepen, maar ik ben nu alleen nog maar in Scheveningen geweest en die was groot genoeg voor de kinderen! Sterker nog ze hadden op een gegeven moment door dat ze bij een apparaat tickets konden vergaren en dat was daarna zo’n beetje hun vaste hangplekje haha. Het was echt een tof kinderfeestje voor jongens en meisjes!

Nog een paar tips voor een tof kinderfeestje voor jongens en meisjes

Ben jij niet zo’n held met pasjes? Je kan je playcard online registreren. Dat heeft ook nog voordelen!

  • 25 gratis tickets bij het registeren van je eerste Playcard.
  • Online inzage in je credits, bonustegoed én tickets.
  • Online speeltegoed opwaarderen met iDeal.
  • Speciale aanbiedingen zoals bonussen en free games.
  • Geen verlies van credits of tickets als je je Playcard kwijtraakt.
  • Geef deze tip ook door aan de genodigden van het kinderfeestje voor jongens en meisjes bij Sir Winston Fun & Games!
Een tof kinderfeestje voor jongens en meisjes? Bij Sir Winston Fun & games Scheveningen, Rijswijk, Schiedam, Amsterdam, pizza bakken

Ga je naar Scheveningen let dan op dat je het toffe kinderfeestje voor jongens en meisjes niet direct boekt met de aanvangstijden van de voorstellingen van het circustheater. Wij kwamen in de file aanrijden en gingen ook in de enorme drukte weer naar huis. Ik had beter een uurtje eerder kunnen boeken haha.

Lees deze blogs

Footer 6 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.