Skip to Content

Glow in the dark midgetgolf – een kindvriendelijk feestje

Al een tijdje geleden gingen wij op een spannend uitje. We kregen de opdracht om felle kleuren aan te doen. Samen met mijn moeder, dochter en vriendinnen gingen we op pad. Glow in the dark midgetgolf is namelijk nog leuker als je zelf ook lekker mee glow en met een leuk gezelschap bent!

Glow in the dark midgetgolf

glow in the dark midgetgolf

Wij gingen naar de glow in the dark midgetgolf baan in Schiedam. Lekker dicht bij de afslag van de snelweg en volop parkeerplek in de garage. Je bent er echt in 2 minuten lopen!

Van te voren reserveer je een tijdstip, en dan is het even wachten tot je aan de beurt bent. Dat gaat gelukkig vrij snel want je kan met veel teams tegelijk aan de slag. Al is dat nu door de coronamaatregelen wel een beetje aangepast natuurlijk.

Felle kleuren en een hoop creatie

Binnen is het echt geweldig! Je kiest een kleur bal en we kregen een glow in the dark armband om. Er is voldoende licht om je score bij te houden op het papier.

glow in the dark midgetgolf

De kinderen genoten en kregen een speciale bril op. Dan zou er nog extra effect te zien zijn, maar dat zagen wij verder niet. Hebben ook niet enorm ernaar gezocht overigens want we waren te druk met het glow in the dark midgetgolf potje.

Er zijn gave hindernissen en uitdagende banen. Ik vond het een leuke ervaring en zou dit zeker nog eens willen doen. Het was voor de kinderen ook gewoon goed te doen, al pasten we voor hun de regels een klein beetje aan.

Je kunt het ook prima boeken als kinderfeestje! Dat ga ik wel onthouden voor als ik een keer geen zin heb om prinsessen of zeemeerminnen te maken 😉

Heel veel glow in the dark midgetgolf banen

Via Google kwam ik er trouwens achter dat er heel veel glow in the dark midgetgolf banen zijn! Den Haag, Leiden, Rotterdam, Zwolle, Nijmegen Utrecht, Amsterdam en nog veel meer! Nog genoeg banen om uit te proberen dus!

Ben jij wel eens wezen midgetgolfen met blacklight? Welke baan vind jij het leukste?

Kijk ook deze blogs

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.