Mijn school en pasfotoboek – een verzamelboek

Elk jaar worden er weer nieuwe schoolfoto’s en pasfoto’s gemaakt. Enthousiast bestel je natuurlijk de leukste exemplaren van je zoon of dochter en de klassenfoto. Maar ja, wat doe je met al die foto’s? Een geweldig idee van uitgever Witte Leeuw, Mijn School en Pasfotoboek een mooie herinnering aan de basisschool.

Waar zijn de klassenfoto’s

mijn school en pasfotoboek

Zodra de schoolfoto en de pasfoto’s binnen zijn in het nieuwe schooljaar moet ik even denken waar ik nu ook alweer de foto’s van vorig schooljaar heb gelaten. Een vergroting zit een lijstje maar waar is nu de klassenfoto ook alweer. Mijn School en Pasfotoboek biedt uitkomst in mijn chaos. Aangezien onze dochter volgend schooljaar naar groep 8 gaat zou het toch leuk zijn als we alle schoolfoto’s en pasfoto’s in dit geweldige boek kunnen plakken. Zo zie je elk jaar de verandering van al de kinderen in de klas.

Pasfoto’s en klassenfoto’s

mijn school en pasfotoboek

Op de eerste dubbele pagina van Mijn School en Pasfotoboek, vind je een overzicht voor al de pasfoto’s. Onder elke foto vul je de groep/klas in en het schooljaar. Leuk om zo direct te zien hoe je kind elk schooljaar veranderd. Daarna volgend de pagina’s per schooljaar. Zo kan je een mooi getekend zelfportret toevoegen met datum en groep/klas. En de pagina ernaast een foto uit die schoolperiode.

Vervolgens kom je in op de invulpagina. Hier kan je de naam van de school, welke groep/klas, welk schooljaar, hoe de juf of meester heet, beste vrienden, welk schoolreisje, wat je later worden wil en mijn klasgenoten invullen. Aangevuld met de bijbehorende klassenfoto. Dit doe je voor elk schooljaar op de volgende pagina’s.

Mooie herinnering

Als je dan eenmaal Mijn School en Pasfotoboek gaat vullen, dan wordt het leuk om samen met je kind nog eens de tekeningen te bekijken en te zien wat ze toen allemaal wilde worden. De beste vrienden blijven redelijk hetzelfde valt ons op maar wat onze dochter allemaal wil worden varieert wel per jaar. Leuk om te zien. Gelukkig nog een jaar om het Mijn School en Pasfotoboek aan te vullen. Een mooie herinnering aan een leuke tijd samengevat in dit gezellig gekleurde boek. Een kostbare herinnering voor later.

Specificaties mijn school en pasfotoboek

mijn school en pasfotoboek

Witte Leeuw| 9789492901101| februari 2019| 48 pagina’s | meer informatie vind je hier

Footer5
Esther
Delen is enorm lief

Esther

Mijn naam is Esther, 44 jaar, dit jaar 19 jaar getrouwd, moeder van Rosalie 8 jaar en woonachtig in De Lier. We bezoeken regelmatig musea in Nederland en we houden van reizen.

13 reacties

 1. Graag voor mijn dochter, die heeft nu de basisschool afgerond en zou haar graag dit boek als herinnering geven, op naar de volgende fase in haar jonge leventje ✅

 2. Dat zou leuk zijn voor mijn dochter! Haar klassenfoto’s liggen nu op een stapeltje te wachten tot ik eindelijk eens een geschikt fotoalbum aangeschaft heb. Dit zou perfect zijn!

 3. Daar was ik al naar op zoek. Mijn dochter is in mei begonnen op de basisschool. De eerste klassenfoto en schoolfoto’s zijn binnen. Wat leuk om alle foto’s van de komende jaren te bewaren in zo een mooi album.

 4. Oohh dit is echt super! Mijn dochters gaan naar groep 5 en ik heb nu dus een stapeltje foto’s waar ik nog iets mee wil gaan doen. Dit is echt perfect!
  Ik ga heel hard duimen! ??

 5. Leuk! Ik ben zo’n moeder die alles wilt bewaren en vastleggen voor haar kinderen. Dat doe ik tot dusver dus ook! En we hebben drie kids, dus genoeg te doen voor mij. Zo’n boek als dit heb ik nog niet. Ons oudste zoontje neemt vandaag afscheid van het kinderdagverblijf en start dinsdag op school, dit zou wel heel leuk zijn om zijn foto’s van die tijd in te gaan bewaren!!

 6. Heel graag voor mijn dochter. Ze gaat dit jaar naar groep 8, slik…… En dan zit de basisschool erop. Lijkt me leuk om hier een blijvende herinnering van te maken.

 7. Wat een leuk boekje, lijkt mij wel wat voor mijn jongste kleindochter die pas naar school is gegaan.
  Kan ze al haar vrienden in kwijt als herinnering voor later.
  Ik heb om privéredenen geen facebook en instagram, volg alleen bloglovin.
  Hoop mee te mogen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.