Skip to Content

Bounce Valley kinderfeestje Rotterdam – een dag vol gestuiter

Jarenlang heb ik zelf mijn kinderfeestjes georganiseerd voor mijn dochter, ook vorig jaar toen ik al best overspannen was. Maar een goede voorbereiding is het halve werk en dochterlief vond het ook altijd tof dat haar creatieve moeder dit allemaal organiseerde. Maar ze komt nu op een leeftijd dat ze ook wel eens feestjes buiten de deur wil hebben. Zo doende kwam ik op een Bounce Valley kinderfeestje Rotterdam uit. En dat is mij meer dan goed bevallen!

9 jaar

Kinderfeestje buiten de deur

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel een gek idee vond om en kinderfeestje buiten de deur te hebben. We begonnen dan ook gewoon het feestje thuis met lekker taart eten en cadeautjes uitpakken. De meiden waren al druk van het idee dat we zo weg gingen en zo zaten we dus sneller dan gepland in de auto’s. Met een minidisco aan muziek in de auto en geen file waren we snel op de plaats van bestemming. Bounce Valley Rotterdam, vlakbij het Prins Alexander winkelcentrum in Capelle a/d IJssel, met gratis parkeerplekken voor de deur!

Bounce Valley kinderfeestje Rotterdam

Van te voren maakten we een foto terwijl de meiden nog fris en fruitig waren. Ik was wel benieuwd hoe ze er aan toe zouden zijn na het kinderfeestje bij Bounce Valley Rotterdam. Het grootste luchtkussenpark van Nederland, bereik je door een grote trap op te klimmen. Bovenaan werden we warm welkom geheten en kreeg mijn jarige dochter een leuke muts. Alle meiden, en volwassenen, krijgen gratis sokken zodat je goed grip hebt op het springkussen en lekker kunt gaan bouncen.

We werden meegenomen naar een lange tafel en kregen voor elk kind een glas. Die werden eerst nog genegeerd door de meiden, maar later tijdens het feestje werd dit glas hun grootste vriend!
De schoenen en eigen sokken werden snel uitgedaan en de nieuwe sokken werden aangedaan. Mogen we al werd er steeds gevraagd, ik had 8 stuiterende meiden om de tafel zitten die niet konden wachten! Ik kon nog net uitleggen dat de toiletten beneden waren, maar of dat nou goed binnen kwam bij ze?

Groot luchtkussen

3,2,1, go! Daar gingen ze! Vol enthousiasme over het kinderfeestje bij Bounce Valley Rotterdam stoven de meiden aan de andere kant de trap af naar beneden en weg waren ze! Eerst bleven ze nog als groep van 8 bij elkaar, maar al snel werden er groepjes gevormd en gingen ze lekker zelf ontdekken. Het groepje meiden was een mix van klasgenoten, buurmeisjes en andere vriendinnen, maar er waren al nieuwe vriendschappen ontstaan tijdens de autorit.

Ook ik haalde snel sokken en ging achter ze aan, met mijn telefoon in de aanslag om mooie foto’s te maken. Door het aparte licht en de vele bewegingen van de meiden was dit lastiger dan ik dacht. Op de een of andere manier wilde mijn telefoon niet flitsen. Maar met de foto’s in deze blog krijg je denk ik wel een goed idee hoe gaaf het op het grote luchtkussen is.

Het minste leuke vonden de meiden het voetbalveld, het gaafste de obstacle run ( een grote stormbaan) en de glijbanen. Een van de meiden was alleen maar te vinden bij het onderdeel ‘Last man standing’ en de wipe out was ook zeer in trek, helemaal toen manlief zich er ook nog even mee ging bemoeien. Zelf vond ik de ‘Spikes’ erg leuk. Een gedeelte met allemaal pieken waar je door heen kon rennen en waar heel veel kinderen en volwassenen lekker onderuit gingen. Ook de klimmuur werd regelmatig beklommen. Tussendoor deden de meiden ook nog verstoppertje en tikkertje.

zelf limonade tappen

Eten en drinken tijdens het Bounce Valley kinderfeestje Rotterdam

Wat ik al aangaf was dat de meiden binnen no time de glazen erbij haalden. Bij de bar was een tappunt waar de meiden zelf hun limonade konden tappen. In de kleuren rood, geel en groen en daarna water vullen in je glas. Achter elkaar werden er glazen gevuld toen de meiden even pauze kwamen halen. Trots vertellend dat ze van alle kleuren een beetje namen om lekker te mengen. Aan de bar kun je nog veel meer drankjes halen tegen betaling. Je kunt ook muntjes kopen voor consumpties, ideaal als je er bijvoorbeeld als bedrijf naar toe gaat. Wij waren dan voor een kinderfeestje bij Bounce Valley Rotterdam, maar er waren ook heel wat tieners en volwassenen die er de grootste lol hadden.

Bij het unlimited feestje zit onbeperkt pizza eten. De keuze was Margharita en Salami pizza. Bij een bounce party XL zit Nachos of curly fries als eten erbij. De kinderen krijgen daarnaast ook nog een leuke beker met Slush Puppie. En ja na anderhalf uur bouncen werd deze nog dankbaarder opgedronken dan de pizza werd opgegeten. Ik heb nog nooit zulke tevreden kinderen gezien na afloop van een feestje. Stuk voor stuk waren ze kapot, moe, voldaan, blij en heet!

blij met slush

Ga jij ook bouncen?

De kleinste bouncers (jonger dan 5 jaar) zijn extra welkom tijdens de mini bounce. Voor een lagere prijs kunnen zij buiten de schoolvakantie komen bouncen op doordeweekse ochtenden tot 12 uur. Er zijn ook speciale bounce avonden vanaf 16 jaar.

Er zijn kluisjes waar je waardevolle spullen in kunt bewaren, een grote kastenwand waar je je schoenen in kunt doen. De toiletten zijn keurig en er zijn genoeg plekken waar je kunt zitten als je niet een gereserveerde tafel hebt voor een kinderfeestje.

Het airpark van Bounce Valley ligt aan de Lylantse Baan 3 in Capelle a/d IJssel. Je vindt het pand via de inrit langs Carglass. Parkeren is gratis! Je kunt bouncen in Breda, Enschede en sinds kort ook in Zoetermeer!

Een kinderfeestje bij Bounce Valley Rotterdam is volgens mijn dochter het leukste feestje dat ze ooit heeft gehad! Aanrader dus

Kijk hier voor meer kinderfeestjes

Footer 6 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.