Teamuitje met kinderen bij KidZcity Utrecht – een dag om nooit te vergeten

Al jarenlang probeer ik het blogteam van MamaScrapelle bij elkaar te krijgen voor een leuk gezellig samenzijn. Zo zijn we met een klein deel al eens een weekendje weggeweest en voor dit jaar stond er dan echt weer een teamuitje met kinderen op de planning. De uitdaging zat hem alleen in een locatie vinden die voor alle bloggers uit alle uithoeken van ons land bereikbaar moest zijn en dan ook nog dicht in de buurt van het OV. En dat vonden we bij KidZcity Utrecht! Benieuwd waarom het een dag om nooit te vergeten is geworden?

Teamuitje met kinderen

Het organiseren van een teamuitje kan een uitdagende taak zijn, vooral als je rekening moet houden met kinderen. Gelukkig zijn er plekken zoals KidZcity in Utrecht die de perfecte omgeving bieden voor een dag vol avontuur, plezier en teambuilding voor zowel kinderen als volwassenen.

En misschien vraag jij je wel af waarom ik voor een teamuitje met kinderen koos. Dat zal ik eerst uitleggen. Kinderen van bloggers hebben het niet altijd makkelijk. Ja voor de buitenwereld lijkt het alsof ze verwend worden en alles maar krijgen, maar zij werken net zo hard mee. Een pakketje die binnenkomt betekent eerst de nodige dosis geduld opbrengen. Want mama moet eerst foto’s maken. Ook het unpacken van de pakketten wordt nauwkeurig vastgelegd en tussendoor moet er steeds geposeerd of gepauzeerd worden.

teamuitje met kinderen

Als blogger maak je soms wel 30 foto’s waar je er na een strenge selectie dan een 6-10tal van overhoudt die bruikbaar zijn voor je recensie. En dan heb ik het alleen nog maar over foto’s want velen zijn inmiddels ook aan het filmen geslagen.

@mamascrapelle.nl

wat een feest om een feestje met kinderen te geven bij #kidzcityutrecht een binnen speeltuin met kermis vibes! Daar vermaken ze zich wel!! #mamascrapelle #kinderfeestje #teamuitje #bloggersteam #dagjeopstap

♬ LIMITS THE SKY – Mpax

Dus het was voor mij al snel duidelijk dat ik op zoek moest gaan naar een locatie voor een teamuitje met kinderen!

Teamuitje met kinderen – op zoek naar een locatie

Een geslaagd teamuitje begint altijd met een goede voorbereiding. Dus ben ik best wel even bezig geweest met een goede locatie te vinden waar het team, woonachtig in 6 verschillende provincies, terecht kon voor een dagje avontuur en teambuilding.

En dan ook nog een datum weten te vinden in de drukste maanden van het jaar! Helaas konden 3 teamleden er niet bij zijn, maar de rest van het blogteam wist afgelopen zondag de weg te vinden naar KidZcity Utrecht. Toch best wel spannend want niemand van het team was er ooit nog geweest. Maar de recensies die ik her en der las leken positief. Dat moest wel goed komen toch?!

KidZcity Utrecht

Bij KidZcity Utrecht is voldoende parkeerruimte en de ontvangst ging voorspoedig. Ik was al 2 uur eerder aanwezig om boven op de etage van het restaurant twee grote tafels te bezetten met feestelijke aankleding. Een perfecte plek om beneden een goed overzicht te hebben op de spelende kinderen (en volwassenen), maar toch niet het gevoel te hebben om heel erg in de drukte te zitten.

Wat mij opviel is dat je hier eigen eten en drinken mee naar toe mag nemen. Tenminste niet enorme broodjesschalen, salades, etcetera. Maar wat te snoepsnaaien en een taart bijvoorbeeld mogen prima. Ook eigen (fris) drinken is toegestaan.

Ik moet zeggen dat ik mij verbaasde over de grote kinderfeestjes met familie en vrienden die hier werden gehouden. Maar doordat het zo betaalbaar is omdat je zelf ook eten en drinken mee mag nemen, en velen dan toch ook wel een patatmaaltijd er bij af nemen is het echt de perfecte locatie voor kinderfeestje, familiefeestje of teamuitje met kinderen!

Teamuitje met kinderen – indoor kermis / speeltuin / attractiepark

KidZcity biedt een breed scala aan activiteiten en attracties voor alle leeftijden. Echt waar mijn eerste gevoel was een kermis, toen kreeg ik de ervaring van een grote binnenspeeltuin en uiteindelijk vond ik het meer een indoor attractiepark.

Wat is het hier gaaf en groot. De perfecte plek voor een teamuitje met kinderen. Want het waren absoluut niet alleen de kinderen die aan het spelen waren bij KidZcity Utrecht. Een ritje in de botsauto’s, met het team strijden met lasergames, een rondritje door de safari met de trein. Glijden van een megahoge glijbaan. Klimmen en klauteren en vliegen in een luchtballon. En de kosten voor al deze attracties? 0 euro. Dit zit gewoon allemaal bij de prijs inbegrepen!

teamuitje lasergamen

Natuurlijk ga je hier niet alleen met volwassenen naar toe. Maar voor die volwassene die zich af en toe gewoon nog even kind wil voelen is het hier ook leuk! Zo hebben we enorm genoten van een gezellig potje lasergamen met een deel van het team en een paar kinderen. Dat ging er fanatiek aan toe hoor!

KidZcity Utrecht – een groot avontuur

Terwijl de meeste volwassenen boven aan het kletsen waren, vermaakten de kinderen zich opperbest bij KidZcity Utrecht. Sommige kinderen kwamen iets vaker naar boven voor een slok drinken of even wat lekkers eten. Maar anderen zagen we bijna de hele middag niet meer terug. En dat is echt een goed teken van een tof teamuitje met kinderen!

Nog een paar voordelen van KidZcity Utrecht op een rij:

  • Schoon en netjes
  • Vriendelijk personeel
  • Voldoende personeel
  • Schone toiletten
  • Van tekenen tot klimmen, van ontspanning tot actie
  • Goed bereikbaar met auto en OV
  • Leuk voor jong en oud
  • Avondeten op tijd en lekker
  • Gratis attracties!
  • Aanrader als kinderfeestje!
teamuitje met kinderen, binnenspeeltuin, kinderfeestje, kidzcity utrecht

Teamuitje met kinderen bij KidZcity Utrecht – een aanrader!

Een teamuitje met kinderen bij KidZcity in Utrecht biedt een uitstekende gelegenheid om de banden binnen een team te versterken, zowel voor kinderen als volwassenen. Het mixt plezier met teambuilding, waarbij iedereen de kans krijgt om samen herinneringen te creëren en momenten van opwinding te delen.

Wij hebben genoten!

Lees ook deze blogs

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.