Skip to Content

Kinderfeestje bij Monkey Town Den Haag met luchtkussen en lasergamen

Monkey Town is een indoor speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn verschillende vestigingen van Monkey Town in Nederland, waaronder ook in Den Haag. Het is een populaire locatie voor kinderfeestjes, schoolreisjes en familie-uitjes. Mijn dochter vierde haar kinderfeestje bij Monkey Town Den Haag voor haar tiende verjaardag en het was een hit!

Kinderfeestje Monkey Town Den Haag

Binnenspeeltuin Den Haag

Monkey Town Den Haag biedt een grote speelhal met veel verschillende speeltoestellen, zoals trampolines, klimrekken, glijbanen en ballenbakken. Er is ook een aparte peuterhoek voor de allerkleinsten waar ze veilig kunnen spelen.

Naast de speeltoestellen biedt Monkey Town Den Haag ook verschillende extra’s zoals een lasergame-arena en een groot airpark waar kinderen heerlijk kunnen bouncen. Voor ouders zijn er genoeg zitplekken waar ze kunnen genieten van een kopje koffie of een snack terwijl ze toezicht houden op hun kinderen.

Deze binnenspeeltuin aan de vliet is een leuke en veilige omgeving voor kinderen om actief te spelen en nieuwe vrienden te maken. Het is een perfecte locatie voor een dagje uit met het gezin of om een onvergetelijk kinderfeestje in Monkey Town Den Haag te organiseren.

Het leukste van het kinderfeestje in Monkey Town Den Haag – Lasergamen

Lasergamen is een spel waarbij spelers met elkaar strijden door elkaar te raken met een laserstraal. Het spel wordt gespeeld in een donkere omgeving met obstakels zoals muren en schuilplaatsen. Elke speler draagt een wapen met sensoren die worden geactiveerd wanneer ze worden geraakt door de laserstraal van een tegenstander. Bij Monkey Town Den Haag maken ze tof gebruik van uv licht en verf waardoor je goed kunt zien waar je loopt.

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen door ze te raken met de laserstraal en tegelijkertijd te voorkomen dat je zelf geraakt wordt. Het spel kan individueel of in teams worden gespeeld.

Tijdens het kinderfeestje in Monkey Town Den Haag hebben de meiden wel 8 keer gebruik gemaakt van het lasergamen. Eerst in teams van 3, daarna in teams van 2 en ook een keer allemaal alleen tegen elkaar. Uiteindelijk was hun conclusie dat het met drietallen het leukste was om tegen elkaar te strijden in het lasergamepark. Ze waren zelfs zo zelfstandig dat ze zelf al de kleuren van hun wapens instelde en hun wapens pakte. Hup vaart erin. De laatste ronde stond er een nieuwe begeleider bij en die kon de zelfstandigheid van de meiden niet zo waarderen en gaf iemand ook nog eens een verkeerde kleur waardoor ze 4 tegen 2 speelden. Sja het kan niet altijd gaan zoals je wil, maar wat een lol hebben ze de andere rondes gehad!

Airpark Monkey Town Den Haag

Voor een upgrade van je toegangskaartje ( dat kan losse entree zijn of een kinderfeestje) kun je gebruik maken van het Airpark Monkey Town Den Haag en dus ook van het lasergamen. Geef bij het boeken van je kinderfeestje duidelijk aan dat je die upgrade wil. Heb je 6 jarige kinderen dan is het wellicht niet nodig, maar hoe ouder je kinderen worden, hoe meer uitdaging ze willen. Voor de vele 9, 10 en 11 jarige die er mee waren zaten ze vooral in het Airpark gedeelte.
Het Airpark moet je zien als een groot luchtkussen met allemaal hindernissen. De perfecte plek overigens voor verstoppertje en tikkertje wat de meiden veel deden.

speciale sokken voor airpark

Met de speciale sokken is bijna geen enkele hindernis te uitdagend, al is het wel zo gebouwd dat ook volwassenen hier met plezier gaan springen. Ja echt als begeleider wil je ook die speciale sokken aandoen en lekker mee rondrennen over het parcours. Zijn er nog sportieve papa’s mama’s? Hup ga die kinderen achterna en ben zelf de tikker of de zoeker.

Kinderfeestje Monkey Town Den Haag

Wij hadden het Air Park Party Big arrangement voor het kinderfeestje Monkey Town Den Haag

Dat betekent:

 • 3 uur springen
 • onbeperkt toegang tot het lasergamen en Monkey Town Den Haag gedeelte
 • Friet met saus en snack naar keuze
 • Titan waterijsje (raket)
 • onbeperkt limonade voor de kinderen
 • speciale sokken voor iedereen
 • Feestelijk gedekte tafel en een mand waar je alle schoenen in kunt verzamelen

Extra opties:

 • Je kunt een feestelijke taart in een koeling kwijt ( tegen meerprijs)
 • Je kunt tijdens je kinderfeestje in Monkey Town Den Haag helemaal compleet maken met een taart, kinderchampagne, ballonnen, decoratie, thematafelaankleding en meer!

Nog wat handige tips

 • Het eten en drinken voor begeleiders tijdens het kinderfeestje in Monkey Town Den Haag zit er niet bij en dien je apart af te rekenen.
 • Je kunt dus zelf voor wat anders kiezen dan patat.
 • Parkeren is gratis voor de deur op de grote parkeerplaats is meer dan genoeg plek.
 • Er zijn speciale peuterochtenden en je kunt het ook afhuren voor een groot feest.
 • Er is voldoende ruimte om je baby te verschonen en er zijn speciale kindertoiletten.
 • Gratis Wifi
 • Je eigen eten en drinken mag je niet meenemen ( voedselallergie van te voren telefonisch doorgeven)
 • Bezoekadres: Westvlietweg 55 Den Haag

Lees ook deze blogs

Footer 6 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.