Speelparadijs Monkey Town Rijswijk – een peuteruitje

Het is al weer bijna herfstvakantie en dan wil je er denk ik niet zijn, maar buiten de vakanties om is het heerlijk rustig in de ochtenden in klimparadijs Monkey Town Rijswijk. Ik ging er met dochterlief naar toe in mijn weekje vrij en of dit voor herhaling vatbaar is?

Monkey Town Rijswijk

In Rijswijk vind je indoor speeltuin Monkey Town. Een waar klimparadijs voor peuters en oudere kinderen en ook voor ouders prima vertoeven kan ik zeggen!

Peuterhoek

Voor de allerkleinsten is er bij Monkey town Rijswijk een grote peuterhoek met daarin een trampoline, ballenbak, kleine rodelbaan, glijbaan, klautertoestellen en grote legoblokken. Het is een mooi afgeschermd gedeelte waar je kind niet ongezien zomaar uit kan ontsnappen en dicht bij de toiletten. Extra dikke speelmatten en leuke kleine hindernissen waar de kinderen zonder extra hulp heerlijk doorheen kunnen gaan.

Vanaf 4 jaar in Monkey Town

Kinderen glijden van vier verschillende glijbanen, door tunnels kruipen, rodelen van de rodelbaan, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op acht trampolines en voetballen in de voetbalkooi!

Monkey town Rijswijk is echt ruim opgezet en er is zelfs een mini cars racebaan waar je tegen betaling van 1,00 per ritje een rondje kunt rijden.

speelparadijs Monkey town Rijswijk

Geschikt voor peuters?

Dochterlief ging van 1 rodelbaan af en de eerste keer kwam ze zelf naar beneden helemaal. De tweede ronde bleef ze echter hangen halverwege. Ze wilde echt niet verder en zat zielig bovenin te huilen. Ja en daar ben je dan even alleen als mama zijnde met je handtas ergens liggend en je kind huilend op een speeltoestel die er erg smal uitziet voor mijn postuur.. a) hoe kom ik in hemelsnaam boven b) hoe kom ik zelf dan weer beneden?

Gelukkig kwam een lieve moeder mij te hulp die er zelf net in ging met haar zoontje en nam dochterlief mee naar beneden!

Na een ander klimtoestel met diezelfde lieve moeder ook even geprobeerd te hebben ging ze heerlijk zelfstandig aan de klim en was ze heerlijk lief aan het spelen en ontdekken in Monkey town Rijswijk.

WiFi en eten bij Monkey town Rijswijk

Voor begeleiders is het heerlijk ontspannen bij Monkey town Rijswijk. Met gratis WiFi, eten en drinken, daglicht, ventilatie, fijne stoelen & banken en meer dan genoeg plekken waar je je laptop kunt openklappen etc.

Van al dat spelen moest er natuurlijk wel even wat gegeten worden. Dat werd een lekkere pannenkoek die echt helemaal opging! Spelen maakt hongerig.

Overigens zag ik wel wat moeders zelf brood en drinken meenemen voor de kinderen, maar zolang je zelf ook maar gebruik maakt van de horeca en een beetje vaste klant bent staan ze dit een beetje toe.

Sokken zijn verplicht!

Openingstijden Monkey town Rijswijk:

  • 7,50 Entree
  • 4,50 Peutertarief (1 tot 4 jaar); het peutertarief is geldig van dinsdag t/m vrijdag bij binnenkomst voor 11:30 uur voor kinderen tot 4 jaar. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Let op ! Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Lange kleiweg 78 ( achterkant van de Broodfabriek) in Rijswijk

Ga jij wel eens naar een (indoor) speelparadijs met je peuter?

Lees ook deze blogs:

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.