Peuteruitje: Speelparadijs Monkey Town Rijswijk

Het is al weer bijna herfstvakantie en dan wil je er denk ik niet zijn, maar buiten de vakanties om is het heerlijk rustig in de ochtenden in klimparadijs Monkeytown Rijswijk. Ik ging er met dochterlief naar toe in mijn weekje vrij en of dit voor herhaling vatbaar is?

Monkey Town Rijswijk

In Rijswijk vind je indoor speeltuin Monkeytown. Een waar klimparadijs voor peuters en oudere kinderen en ook voor ouders prima vertoeven kan ik zeggen!

Peuterhoek

Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek met daarin een trampoline, ballenbak, kleine rodelbaan, glijbaan, klautertoestellen en grote legoblokken.   speelparadijs Monkeytown Rijswijk Peuteruitje: Speelparadijs Monkey Town Rijswijk

Het is een mooi afgeschermd gedeelte waar je kind niet ongezien zomaar uit kan ontsnappen en dicht bij de toiletten.

speelparadijs Monkeytown Rijswijk

Extra dikke speelmatten en leuke kleine hindernissen waar de kinderen zonder extra hulp heerlijk doorheen kunnen gaan.

Vanaf 4 jaar in Monkey Town

speelparadijs Monkeytown Rijswijk speelparadijs Monkeytown Rijswijk

Kinderen glijden van vier verschillende glijbanen, door tunnels kruipen, rodelen van de rodelbaan, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op acht trampolines en voetballen in de voetbalkooi!

speelparadijs Monkeytown Rijswijk speelparadijs Monkeytown Rijswijk

Het is echt ruim opgezet en er is zelfs een mini cars racebaan waar je tegen betaling van 1,00 per ritje een rondje kunt rijden.

speelparadijs Monkeytown Rijswijk

Geschikt voor peuters?

speelparadijs Monkeytown Rijswijk

Dochterlief ging van 1 rodelbaan af en de eerste keer kwam ze zelf naar beneden helemaal. De tweede ronde bleef ze echter hangen halverwege. Ze wilde echt niet verder en zat zielig bovenin te huilen. Ja en daar ben je dan even alleen als mama zijnde met je handtas ergens liggend en je kind huilend op een speeltoestel die er erg smal uitziet voor mijn postuur.. a) hoe kom ik in hemelsnaam boven b) hoe kom ik zelf dan weer beneden?

Gelukkig kwam een lieve moeder mij te hulp die er zelf net in ging met haar zoontje en nam dochterlief mee naar beneden!

speelparadijs Monkeytown Rijswijk

Na een ander klimtoestel met diezelfde lieve moeder ook even geprobeerd te hebben ging ze heerlijk zelfstandig aan de klim en was ze heerlijk lief aan het spelen en ontdekken.

WiFi en eten bij Monkey Town

speelparadijs Monkeytown Rijswijk

Voor begeleiders is het heerlijk ontspannen met gratis WiFi, eten en drinken, daglicht, ventilatie, fijne stoelen & banken en meer dan genoeg plekken waar je je laptop kunt openklappen etc.

speelparadijs Monkeytown Rijswijk

Van al dat spelen moest er natuurlijk wel even wat gegeten worden. Dat werd een lekkere pannenkoek die echt helemaal opging! Spelen maakt hongerig.

Overigens zag ik wel wat moeders zelf brood en drinken meenemen voor de kinderen, maar zolang je zelf ook maar gebruik maakt van de horeca en een beetje vaste klant bent staan ze dit een beetje toe.

Sokken zijn verplicht!

Openingstijden:

  • 7,50 Entree
  • 4,50 Peutertarief (1 tot 4 jaar); het peutertarief is geldig van dinsdag t/m vrijdag bij binnenkomst voor 11:30 uur voor kinderen tot 4 jaar. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Let op ! Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Lange kleiweg 78 ( achterkant van de Broodfabriek) in Rijswijk

Ga jij wel eens naar een (indoor) speelparadijs met je peuter?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.