Skip to Content

Bounce Valley Zoetermeer – een nieuwe plek om energie kwijt te raken

En hou jij het nog vol met je kroost deze zomervakantie? Of word je al gillend gek van die stuiterende kinderen om je heen die aandacht willen, samen met je willen spelen en hun energie maar niet kwijt lijken te raken? Heb je eens gehoord van Bounce Valley? Een groot luchtkussenpark te vinden in Breda, Enschede, Rotterdam en sinds kort is er ook een Bounce Valley Zoetermeer. Wij namen een kijkje!

Bounce Valley Zoetermeer

Eigenlijk zouden wij het kinderfeestje van dochterlief vieren bij Bounce Valley Zoetermeer, maar helaas was het niet op tijd klaar en weken we uit naar Rotterdam. Ze heeft het nog regelmatig over het leuke feestje en op een regenachtig moment ging ik met een vriendin die ik de afgelopen jaren amper heb gezien gezellig met onze kids naar het nieuwe bouncepark.

Bounce Valley Zoetermeer is een aanrader om met kinderen heen te gaan. Energie kwijt raken, gillen, springen en rennen! Tip voor ouders

Het enorme luchtkussen is ingedeeld in 7 zonés en 12 attracties. Vooral het spel catch the light en last man standing zijn favoriet bij mijn dochter en haar vrienden.

Bouncen en zweten maar

In hetzelfde gebouw als een uh krijspaleis vind je Bounce Valley Zoetermeer. Even wat trappen beklimmen en een polsbandje halen die vertelt hoe lang je mag bouncen. Je krijgt speciale sokken aan zodat je grip houdt, en begeleiders raad ik aan om deze ook te nemen. Je kinderen worden natuurlijk erg enthousiast als mama of papa ook even het enorme luchtkussen opstapt om mee te bouncen en spelen.
Al na een half uur kwamen de kinderen bezweet boven. Gelukkig is er een limonade tap met 3 kleuren aanmaaklimonade en plat of bruizend water waar de kinderen onbeperkt van kunnen drinken. En trust me de liters limonade zijn na een uur of 2 bouncen in hun lijf verdwenen en weer verdampt.

In Bounce Valley Zoetermeer zijn geen airco’s, maar er loeien enorm grote ventilatoren en echt heel heet binnen was het niet.

Wel vrij rustig overdag, ik denk dat nog niet veel ouders weten hoe heerlijk je hier kan werken of lezen terwijl je kinderen en wellicht hun vriendjes zich heerlijk kunnen uitleven. Gillen, rennen, springen het mag allemaal!

Faciliteiten Bounce Valley Zoetermeer

Ik noemde de limonade tap al voor de kinderen. Je kunt hier ook de standaard frisdranken en koffie thee halen. Alcohol wordt hier niet geschonken, ook niet in de avonduren! Je kunt er ook lunchen of dineren. 3 soorten pizza’s, curly fries, nacho’s of broodjes. En er is een variatie aan snoepgoed te koop.

Er zijn kluisjes en een schoenenkast om je schoenen en waardevolle spullen op te ruimen. Boven zijn genoeg tafels en stoelen van kleine tweetjes tot grote tafels voor grotere groepen die willen bouncen zoals bijvoorbeeld de kinderfeestjes.

De toiletten zien er schoon uit en er wordt tussendoor goed schoongemaakt. Bij Bounce Valley Zoetermeer is geen personeelstekort en de meiden die ik sprak hadden het erg naar hun zin op hun werkplek.

Bounce Valley Zoetermeer een aanrader!

Parkeren doe je gratis voor de deur bij Bounce Valley Zoetermeer. 1 uur bouncen is genoeg als je er niet bij gaat eten. Combineer je het met een maaltijd dan is 2 uur bouncen leuk voor de kinderen. En stiekem ook voor jezelf want mijn vriendin en ik vonden het prachtig om ook weer even kind te zijn.

Daarna neem je je kinderen weer mee naar huis en wedden dat ze geen boe meer kunnen zeggen en jij een heerlijk rustige middag en avond tegemoet gaat!

Ben jij al eens bij Bounce Valley geweest? Lees ook Bounce Valley Delft

p.s. Speciaal voor ons zijn de grote lichten even aangegaan zodat ik scherpe foto’s kon maken.

Lees ook deze blogs

Footer 6 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.