Skip to Content

Finaste sieraden, mooi en persoonlijk te graveren

Finaste is een jong en trendy sieradenmerk. Finaste.nl is de plek waar je jouw sieradencollectie kunt aanvullen met mooie items, zoals kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. Finaste sieraden zijn betaalbaar en er is voor iedere smaak wat wils. Of je nu van zilverkleurig of goudkleurig houdt. Of je nu voor fijne of grove sieraden gaat.

In onze ogen is iedereen de FINASTE. Wie je ook bent, hoe je eruit ziet, waar je vandaan komt of wat jouw stijl is… bij Finaste ben je altijd op de juiste plek.

Finaste

Finaste is Zweeds voor de mooiste

De Finaste sieraden zijn exclusief verkrijgbaar op www.finaste.nl. Bijna alle sieraden van Finaste zijn gemaakt van roestvrij staal. Dat is voor mij persoonlijk een voorwaarde als ik sieraden koop, aangezien ik geen verkleuringen wil. Het bijzondere van Finaste is bovendien dat je je sieraden kan laten graveren. Hoe bijzonder is het om een sieraad met jouw eigen ontwerp te dragen!

Ik heb gekozen voor een armbandje met de naam van mijn hondje op de ene kant en een hartje op de achterkant. Op de ketting heb ik een J aan de ene kant en een hartje aan de andere kant staan. Je kan Finaste sieraden ook maar aan één kant laten graven. Mijn chihuahua Josje is mijn grote trots. Dankzij haar voel ik me niet eenzaam als vrijgezel in het coronatijdperk. Josje brengt mij humor, liefde, troost en afleiding. Dat verdient een sieraad toch? Ik ben in ieder geval heel blij met mijn ketting, armband en oorbellen.

Iemand eren met graveren

Als je kinderen hebt is het leuk om hun naam of namen te laten graveren. Zoals Selena gedaan heeft met de initialen van haar twee dochters. Zie haar blog met foto’s: Mamacandy. Maar je kan Finaste sieraden ook graveren met een mooi woord of quote als een mooie reminder aan jezelf.

Het resultaat van graveren blijft voor altijd zichtbaar en is slijtvast. Na het graveren worden de sieraden opgepoetst, zodat ze mooi glanzen. Je krijgt de sieraden in een mooi sieradendoosje thuis gestuurd. Vaak past het pakje door de brievenbus, dus dat is extra fijn.

Verwen jezelf met Finaste sieraden

Als jij op zoek bent naar mooie persoonlijke sieraden, kijk dan eens op Finaste.nl. Welke letters laat jij graveren? Verwen jezelf of zet het op je verlanglijstje. Finaste sieraden zijn ook leuk om cadeau te geven. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je bovendien 10% KORTING op de eerste bestelling. Heb je een vraag, opmerking of wil je graag advies? Neem dan gerust contact op met Finaste via hi@finaste.nl. De vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

finaste
Footer2
Mandy
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.