Kerstbox, voor een originele kerstgroet

Ga jij dit jaar kerstkaarten versturen en naar wie? Een kaartje in mijn brievenbus doet me altijd goed. Het is altijd een kleine verrassing en het is een fijn idee dat er iemand aan je denkt. Iemand onverwachts een kaart sturen is leuk, maar ook met de feestdagen is een papieren kaartje altijd nog leuker dan een digitale wens. Gelukkig zitten er in de kerstbox van uitgeverij Pelckmans 25 mooie kerstkaarten met envelop.

25 kaarten van een cartoonistencollectief

De kerstbox is een samenwerking tussen de populaire Belgische cartoonisten Arnoleon, Chrostin, Floor Denil, Frommelrommel en Niet Nu Laura. Misschien ken je ze al van de Feestbox of Baalbox? Dit keer hebben ze unieke en grappige wenskaarten gemaakt waarmee je iemand fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar kan wensen.

Liefde, geluk, vriendschap, rust & alles wat ge maar wilt – Gelukkig nieuwjaar

Frommelrommel
gelukkig nieuwjaar

Kerstbox is ook voor oud- en nieuwjaar

In deze box vind je geen kerstkaarten zoals je ze kent met daarop een kerstman, rendier of kerstboom en daarbij de tekst ‘Prettige feestdagen’. Dus als je graag eens origineel wil zijn, zit je goed met deze 25 wenskaarten. Sommige kaarten hebben ook nog wijze raad voor je. Omdat de kaarten in de kerstbox van vijf cartoonisten zijn, heb je genoeg keus qua vormgeving en tekst. Ik zelf hou erg van schattigheid, dus vind de tekeningen van Niet Nu Laura erg leuk.

Zet elke dag 10000 stappen. Of 1000. Of 182. Zolang ze maar in de juiste richting zijn.

Goed voornemen van Niet Nu Laura

Origineel en grappig

Sommige kaarten zijn niet helemaal mijn humor en daarbij weet ik niet goed naar wie ik ze kan versturen. Maar misschien verzin ik bij iedere kaart nog wel iemand. Omdat de kaarten tijdloos zijn, kan ik ze ook volgend jaar nog versturen. Sowieso 10 punten voor originaliteit voor deze Kerstbox.

Kerst is kerst – Liefde is liefde

Arnoleon

Specificaties Kerstbox

Cartoonisten Arnoleon, Chrostin, Floor Denil, Frommelrommel en Niet Nu Laura | uitgeverij Pelckmans | oktober 2021 | 9789464014976 | 25 kaarten met envelop | Meer informatie bij je lokale boekhandel

Lees ook deze blog

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt – een mooie set wenskaarten

Footer4 nieuw
Mandy
Delen is enorm lief

Mandy

Hoi, ik ben Mandy Verleijsdonk (1987). Ik woon in Tilburg met mijn chihuahua Josje. Ik heb een bachelordiploma Psychologie & Gezondheid en werk als Medewerker Herstel bij FAMEUS. Daarnaast spreek en blog ik over mijn leven met autisme. Ik leef veganistisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.