Verstuur een kaartje met de baalbox of happy kaarten

Soms heb je van die momenten die vragen om extra aandacht. Bijvoorbeeld omdat iemand slecht nieuws te horen heeft gekregen, ziek is, een relatie die verbroken is, of andere redenen. Verstuur een kaartje met de baalbox om iemand een hart onder de riem te steken. Om iemand gewoon even lekker aan het lachen te maken, zijn er ook vrolijke kaarten van Smiley world. In 1 week tijd stuurde ik al 7 kaarten op, gewoon omdat het kan!

verstuur een kaartje

Verstuur een kaartje

Verstuur jij wel eens een kaartje? Toen ik met de Burn-out thuis kwam te zitten vond ik het heel fijn om aandacht te krijgen van mensen, maar eigenlijk zat ik ook niet op allemaal bezoek te wachten. De mensen die mij kaartjes stuurden ben ik nog altijd dankbaar. Soms zat er een leuk klein cadeautje bij, andere keren gewoon alleen een kaartje. Veel vriendinnen gaven mij leuke magazines als de Happiness en de Flow. Ik kreeg lekkere thee en handzeep en etherische oliën. En ik ontving ook de baalbox om te reviewen. Maar omdat ik zelf zo ontzettend aan het balen was, kon ik het niet verdragen om deze open te maken. Ik had even genoeg aan mezelf en mijn eigen zorgen.

Als iemand dus om wat voor reden niet lekker in zijn vel zit, is het altijd fijn om een kaartje te ontvangen. Ik roep iedereen dan ook op: Verstuur een kaartje! Het is een kleine moeite, maar zo’n groot gebaar! Ik was en ben nog steeds dankbaar voor alle lieve kaarten die ik heb ontvangen.

Verstuur een kaartje met De baalbox

Eerder schreef Mandy al over de Feestbox van uitgeverij Pelkmans. Hier zitten ook 40 kaarten en miniboekjes in, maar dan voor momenten om te vieren.

In de Feestbox vind je wensen om iemand te bedanken of om iets te vieren. Er is altijd wel iets te vieren toch? De liefde, een baby, een verjaardag, een fijne vriendschap, een nieuw huisdier, gaan samenwonen, een nieuwe baan of het halen van een diploma of rijbewijs.

In de baalbox vind je kaarten om te troosten. Bij slecht nieuws, ziek zijn, overlijden, baaldagen gewoon omdat het leven soms rot kan zijn. 30 troostkaarten en 10 troostboekjes.

Verstuur een kaartje met de baalbox. Vooral de miniboekjes vond ik erg leuk om te zien. Dit concept is nieuw voor mij en is een soort van miniverhaal om net een boodschap wat meer kracht bij te zetten.

Unieke samenwerking

Niet alleen de mini boekjes en kaarten zijn uniek. Ik heb er nog nooit aan gedacht om iemand een kaartje te sturen omdat hij/zij een relatie heeft verbroken bijvoorbeeld. Deze BAALBOX is een unieke samenwerking tussen de razend populaire cartoonisten Arnoleon, Chrostin, Floor Denil, Frommelrommel en Niet Nu Laura. Dit cartoonistencollectief is samen goed voor bakken talent, tonnen creativiteit en stapels wilde plannen. Verstuur een kaartje naar iemand die getroost kan worden. Je weet vast wel iemand!

verstuur een kaartje

Verstuur een kaartje met SmileyWorld

Met deze 50 kaarten van Smileyworld tover jij zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Do what makes your soul shine! Verstuur een kaartje voor elke gelegenheid, zelfs kerst is vertegenwoordigd! Deze kaarten heeft dochterlief zichzelf al toegeëigend. Snap ik volkomen ze zijn vrolijk en stoer en voor zoveel mogelijkheden te gebruiken. Al haal ik er wel een paar uit die ik zelf te leuk vind om naar iemand te sturen.

Het enige nadeel, klein hoor, is dat het blok uit elkaar valt als je er een kaartje uithaalt. Ach des te meer redenen om kaartjes te versturen eigenlijk.

verstuur een kaartje

Ga jij ook een kaartje versturen naar iemand na het lezen van deze blog?! Super! Je vind de kaartensets hieronder via de linkjes en wellicht ook wel in de boekhandel.

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.