Smiley puzzel op het strand van Baeckens – een gezellig middag

Zondag: puzzeltijd! Heerlijk voor een luie zondag waar er verder niets op het programma staat. De Smiley puzzel op het strand van Smileyworld Baeckens, brengt veel vrolijkheid op zondag. Lekker dromen van zonnige dagen op het strand!  

Smiley puzzel

Smiley puzzel: zoek en vind de smileys op het strand

Het is bijna lente, maar we kunnen nog lang niet op het strand liggen. Maar deze leuke Smiley puzzel neemt je wel mee naar het strand. De gekke Smileys liggen op het strand, varen op een boot, gaan cocktails halen en zwemmen in de zee.
Deze puzzel heeft 500 stukjes en valt op door zijn mooie levendige kleuren.
En als de puzzel klaar is, is het een zoekplaat. Welke Smiley draag een ananasbril? Waar is de Smiley met de gouden tand? En misschien lukt het je ook wel om de krokodil te vinden.  

Met de familie puzzelen op zondag

Zoals ik in eerdere blogs al weleens heb laten weten, vinden wij het superleuk om met met ons gezin samen met een puzzel bezig te zijn! In de vakanties zetten we vaak de tuintafel binnen, en dan leggen we een grote puzzel  neer, waar we dan die vakantie mee aan de slag gaan. Maar zo’n puzzel van 1000 stukjes is wel een behoorlijke klus. Deze Smiley puzzel op het strand was 500 stukjes, en daarom een fijne opgave voor een zondag waar toch verder niets op de planning staat. En inderdaad: na even een uurtje met zijn allen bezig te zijn geweest, was de puzzel klaar!

Smiley puzzel op het strand met 500 stukjes

Als ik heel eerlijk moet zijn, vind ik een puzzel van 500 stukjes veel fijner puzzelen dan een puzzel van 1000 stukjes. En bij deze Smiley puzzel op het strand van Baeckens puzzelt het door de vrolijke kleurtjes extra prettig. Als een puzzel veel dezelfde kleuren heeft, vind ik dat helemaal niet leuk puzzelen. Ik hou best van een beetje een uitdaging, maar ik vind dat puzzelen met het gezin vooral gezellig moet zijn. En dat is het met deze puzzel zeker: de smileys in alle kleuren van de regenboog zijn heel grappig. Ze hebben allemaal een andere uitdrukking.

Het zoek en vind aspect van deze Smiley puzzel op het strand vind ik zeker een hele leuke extra: zo blijf je nog langer naar de puzzel krijgen. Maar ik moet zeggen, als je de puzzel hebt gemaakt, zijn de smileys die je moet zoeken op het eind vrij snel te vinden, want je hebt ze allemaal al meerdere keren langs zien komen!

Andere puzzel van Smileyworld

Footer4
Kelly
Delen is enorm lief

Kelly

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.