Sneak’artz en Ravel Tales, nieuw van Splash Toys

Winnen plus review! Ik heb een huis vol creativiteit. Dat betekend dus niet automatisch dat we ook “goed” creatief zijn. Beetje verwarrend misschien. Het echte kunnen knutselen, tekenen en dingen maken die mooi zijn, dat gaat mezelf en mijn dochter niet zo goed af. We hebben wel veel lol en zijn altijd blij met het resultaat en vinden het heerlijk om samen bezig te zijn. Op deze lekkere zondag gaan we aan de slag met Sneak’artz en Ravel Tales, dit is nieuw van Splash Toys! Ik ben erg benieuwd hoe dit ons afgaat.

Sneak'artz en Ravel Tales

Sneak’artz en Ravel Tales, nieuw van Splash Toys

We zijn beide niet heel bekend met Splash Toys. De verpakkingen zien er in ieder geval uitnodigend uit. Mijn dochter van 7 kan niet wachten om het open te maken en aan de slag te gaan met Sneak’artz en Ravel Tales. Bij Sneak’artz ga je aan de slag met het versieren van mini sneakers. Bij Ravel Tales mag je een bolletje wol ontrafelen en de verrassing erin ontdekken. Beide zijn anders, maar hebben als overeenkomst dat de verpakking mijn dochter echt onwijs aantrekt. Dus dat is goed gedaan, de voorpret is er en dat maakt een item al leuk.

Sneakartz en Ravel Tales

Ravel Tales

Hier beginnen we mee! Abygail heeft 2 verpakkingen en dus 2 bolletjes garen. Die rolt ze met veel plezier helemaal af. Ze giechelt en wordt blij van de spanning. Wat zou er toch inzitten?? Nou een heel lief knuffeltje! Meteen pakt ze de knuffeltjes op en begint ze deze te knuffelen. Ze gaat ermee spelen en laat de rest van de items links liggen. Voor mij mooi de kans om dit rustig te bekijken.

Wat er nog meer inzit is dus echt heel tof! Met het garen kan je een kussentje naaien en vullen, een armbandje knopen, een pompom knippen, ketting knopen en een halsband voor je knuffeltje. Ik vind dit echt heel erg leuk bedacht en is perfect voor creatieve kinderen. Het is een goede combinatie van makkelijk en toegankelijk tot uitdagender. Ook is het een verrassing wat er inzit. Er zijn 12 figuurtjes om te verzamelen. Verzamelen is zowel bij Sneak’artz en Ravel Tales een leuke drijfveer.

Dit creatieve setje met collectable items vind ik echt heel origineel en leuk bedacht. Zoals gezegd zowel voor de minder creatieve helden (zoals ons), als voor de echte creabeas geschikt. Er staat duidelijk bij wat waarvoor is en er zitten handige instructies bij. Mijn dochter is lekker zelf aan de slag gegaan met het draad en heeft een halsbandje gemaakt. Ook zitten er nog stickers bij, en dat is altijd wel goed voor een kind. Ooit was ze “bang” voor stickers, maar inmiddels plakt ze er op los. Onze kennismaking met Sneak’artz en Ravel Tales van Splash toys heeft een goed begin!

Sneak’artz

Sneak’artz staat voor sneaker arts! Lekker creatief bezig zijn met kleine witte sneakers. Designer meets de maker. Je kan er 24 verzamelen. Er is een grote set met 3 laatjes. Hierin zitten 2 sneakers en allerlei versier materiaal zoals een spuitpen! In de kleine doosjes zit 1 sneaker en verschillende versiermaterialen. diverse kleuren stiften en stickers. Ook een leuk sleutelhangertje zit erbij. Mijn dochter roept de ene ‘oe’ na de andere ‘oe’. Ze vindt het geweldig om te “unboxen”. In de laatjes vindt ze ook een glitterpen, haar creatieve feestje kan niet meer stuk van deze Sneak’artz en Ravel Tales review.

De schoentjes hebben een stoffig oppervlakte waardoor alles goed blijft zitten. Ik heb heel erg lopen stoeien met de spuitpen, terwijl het duidelijk aangegeven staat. Dit ligt aan mij. Maar toen ik deze eenmaal aan het werk kreeg, was dat een heel tof effect. De oranje stift gaf echt spetters, en de gele zorgde voor een hele mooie dekking. Ons resultaat is niet zo mooi als de voorbeelden die erbij zitten. Ik kan me voorstellen dat echte creatieve toppers hier helemaal op los kunnen gaan. Wij hadden vooral heel veel lol en moesten erg lachen om onze onhandigheid elke keer weer. Glitters overal, een spuitpen wat ik niet aan het praten kreeg. Om vervolgens mijn witte tafel helemaal onder te sprayen.. Sneak’artz en Ravel Tales zorgen in ieder geval beide voor veel plezier en leuk vermaak.

Conclusie

Wij vinden zowel Sneak’artz als Ravel Tales erg leuk. En beide om een andere reden. De Ravel Tales is heel spannend en mijn dochter vond het heel leuk om het bolletje zo te ontrollen. Het knuffeltje werd meteen heel lief gevonden. De rest van de items had ze nu geen zin om het volgens de instructies om te maken. Maar ze ging wel lekker haar eigen gang en maakte een creatieve eigen halsband. Voor de echte creatieve kinderen is er heel veel te maken en te doen bij Ravel Tales.

Sneak’artz was echt top voor mijn dochter. Hierop ging ze los met tekenen, sprayen en stickers plakken. Ze is heel trots op het resultaat en wil graag meer schoentjes sparen. Bij het versieren van de schoenen is het wel aan te raden om de tafel goed af te dekken. De stift ging gelukkig wel makkelijk van onze tafel af. Niet van mijn vingers, maar dat geeft niet. Ik zie dat ook wel als een beetje creatieve trots. Sneak’artz en Ravel Tales vinden we echt heel leuk en is een aanrader voor thuis of als cadeautip! Aangeraden leeftijd is vanaf 5 jaar.

Winnen Sneak’artz en Ravel Tales

Ook enthousiast en nieuwsgierig geworden? Namens Splash Toys mogen we via Mamascrapelle een leuk verrassingspakketje weggeven van Sneak’artz en Ravel Tales. Wat te doen?

Verplicht:

Extra kans:

Succes! Over ongeveer 2 weken maken we de winnaar bekend via Social media en krijgt het email adres wat je gebruikt met reageren hieronder een bericht van ons.

Sneakartz en Ravel Tales
Sneak'artz en Ravel Tales
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

15 reacties

    • Hoi nou wij honden ook ongelofelijk veel van knutselen maar ik zocht het op en het was meer dan 40 euro dus ik zou het graag willen winnen groetjes mamascrpelle

  1. Hier hetzelfde, we zijn gek op knutselen, maar om nou te zeggen dat de resultaten insta waardig zijn, nou nee. Maar we hebben wel veel lol en we looooooove glitter! Ik doe dus graag mee (al ga ik de spuitpennen wel achterover drukken, want dat vind ik echt rot dingen)

  2. Doe graag mee voor mijn nichtje die waarschijnlijk niet kan wachten om de kluwen af te rollen en de sneakers te versieren, ik denk dat moeders dit allemaal wel een beetje gaat begeleiden om ongeschonden uit de strijd te komen.

  3. Wij hopen op Ravel Tales! Spannend wat voor lief knuffeltje er in zit en we kunnen er ook nog lekker creatief mee bezig zijn.

  4. Ik hoop de sneaker artz maar het is wel een lastige keuze hoor. ik doe in elk geval mee en volg via pinterest/fb/ig.

  5. Dit ziet er erg leuk uit! Mijn dochter zou met beide graag mee aan de slag gaan vermoed ik. Een lastige keuze, maar ik kies toch voor Ravel Tales omdat ze dol is op knuffeltjes.

  6. Hoi nou wij honden ook ongelofelijk veel van knutselen maar ik zocht het op en het was meer dan 40 euro dus ik zou het graag willen winnen groetjes mamascrpelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.