Pierre de doolhofdetective – De Snoepwinkel een XL puzzel

Pierre de doolhofdetective – De Snoepwinkel is een puzzel van 300 stukjes. Maar dat is nog niet alles. Bij de puzzel zit tevens een poster met opdrachten waar Pierre, zijn vriendin Carmen en de hond Dolly hun weg moeten vinden. Op de poster vind je zoekopdrachten. Gelukkig kan je de oplossingen op de achterzijde terugvinden. Met een speciaal vergrootglas helpt je de route door het doolhof te vinden.

Een puzzel detective

Wanneer wij Pierrre de doolhofdetective- De Snoepwinkel binnen krijgen valt ons direct op hoe vrolijk en gezellig de puzzel eruit ziet. Rosalie ( 10 jaar) opent direct de doos en pakt de poster en het vergrootglas uit de doos. De poster heeft 2 zijdes. Op één kant staat De Snoepwinkel afgebeeld en aan de andere kant is de gehele afbeelding enkel in rood afgebeeld. Deze kant behoort bij het speciale vergrootglas wat het doolhof onthult. Op de poster wordt in het kort het verhaal verteld wat bij de puzzel Pierre de doolhofdetective – De Snoepwinkel hoort.

Het verhaal

Rechts boven op de poster Pierre de doolhofdetective – De Snoepwinkel vind je een krantenkop. Hierin staat: Detectives komen samen in Snoepwinkel, Mr. X laat van zich horen. Het verhaal is dat alle detectives samen komen in de snoepwinkel van Nieuw Doolhofstad. Een zenuwachtige winkelier legt uit dat hij een boodschap heeft gekregen van de geheimzinnige Mr. X. Hij heeft in het doolhof vijf van zijn chocoladerepen verstopt. Als beloning voor het vinden van de repen en het vinden van drie speelgoedpaarden in de kasten, krijg je gratis kaartjes voor het pretpark. Kunnen Pierre, Carmen en Dolly al eerste deze puzzel oplossen?

Boeken, puzzels en snoepjes

Wie ook de boeken van Pierre de doolhofdetective kent, ziet direct de leuke tekeningen en vrolijke kleuren terug in de puzzel. De magische doolhoven in de boeken en ook in de puzzel, zijn voor kinderen vanaf 8 jaar goed te doen en zorgen voor urenlang zoek plezier. De puzzel zelf bevat 300 stukjes en heeft enorm veel details. Extra leuk om te zoeken naar de speelgoedpaardjes en chocoladerepen. De poster geeft net dat beetje extra fun aan de puzzel. Zo wordt het niet alleen leuk om de puzzel te maken, maar ook de poster met het speciale vergrootglas bestuderen is geweldig. Kom jij uit het doolhof? Help Pierre, Carmen en Dolly door het doolhof heen en beleef veel plezier aan deze puzzel.

Pierre de doolhofdetective – De Snoepwinkel

Rosalie (10 jaar) is vol enthousiasme begonnen aan de puzzel en na een paar uurtjes was de puzzel af. De vele kleuren en leuke afbeeldingen maken deze puzzel tot een feestje. Vooral het speurwerk in het doolhof en de opdrachten vinden wij een leuk extraatje. Pierre de doolhofdetective – De Snoepwinkel geeft meer plezier en beleving dan een normale puzzel. Het zoekplezier in het doolhof, het verhaaltje en de opdrachten maken het interessant. Echt een aanrader voor puzzelaars en speurders.

Deze puzzel kun je kopen bij Spellenrijk .

Winactie Pierre de doolhofdetective – De Snoepwinkel

Wil jij ook aan de slag met de puzzel van Pierre de doolhofdetective doe dan mee aan de winactie!

Wat te doen?

 • Laat een reactie achter onder deze blog voor wie je mee zou willen doen, laat een geldig emailadres achter zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen.
 • Voor een extra kans: Volg Mamascrapelle op PinterestFacebook en Instagram
 • Elke like, tag van een vriendin/vriend en reactie op social media is ook een extra lootje

Succes en over ongeveer 2 weken op 19 maart maken we een winnaar bekend! Reageer binnen 2 dagen anders loot ik opnieuw!

Andere lopende winacties op MamaScrapelle:

Footer4
Esther
Delen is enorm lief

Esther

Mijn naam is Esther, 44 jaar, dit jaar 19 jaar getrouwd, moeder van Rosalie 8 jaar en woonachtig in De Lier. We bezoeken regelmatig musea in Nederland en we houden van reizen.

76 reacties

 1. Dit lijkt ons echt super leuk, hier wordt al veel gepuzzeld en het is 2 in 1 echt heel erg gaaf zullen ze dat vinden

 2. Wow, dit lijkt me super leuk!! Zoals velen zijn we met ons gezin begonnen met puzzelen en inmiddels kunnen we een puzzel van 1000 stukjes aardig leggen, maar dit wordt dus een nieuwe uitdaging. Zeker ook leuk dat er nog een speciale speurdimensie aan de puzzel zit. Ik ben benieuwd en doe dus graag mee voor mijn zonen (en mijzelf😜)

  • Wat mooi, echt een prachtige puzzel, doe erg graag mee voor mijn dochter Sam.
   Groetjes van, Anneliese de Waal

 3. Wat leuk! Ik zou deze puzzel graag winnen voor het ons gezin waarvan één zoon gek is op de boeken van Pierre de Doolhof detective en de andere heel graag puzzelt. Met deze puzzel zullen we ons zeker vermaken.

 4. De beste vriendin van mijn dochter is een echte puzzelliefhebber, wat zal het leuk zijn als we haar hier mee mogen verrassen!

 5. Ik doe graag mee! Mijn zoon is helemaal aan het puzzelen geslagen. Deze puzzel zal hij zeker een uitdaging vinden, maar wel eentje die hij met plezier aangaat.

 6. Oooh, superleuk voor onze Linn. Ze puzzelt graag met mij aan onze Jan van Haasteren puzzels. En daarna natuurlijk speuren naar alle bekende gezichten! Hoe leuk is het om een spannende speurpuzzel voor jezelf te hebben!!! En dan ook nog over een snoepwinkel, Linn haar all-time-favourite winkel! We wagen graag een kansje!

 7. Hoi hoi leuke puzzel voor mijn kinderen Floris en Amber 💙wij puzzelen heel graag. Dus ik speel graag mee. Fijn weekend ☀️Groetjes Renée

 8. Wat een super leuke vrolijke puzzel is dit, hiermee zou ik mijn kleinkind zeker weten veel plezier mee kunnen doen!

 9. wat een super origineel idee van een puzzel. mijn dochters zouden graag als Enola Holmes mysteries oplossern

 10. Er zijn drie bezigheden die favoriet zijn bij mijn neefje en nichtje, nl. voorlezen, spelletjes doen en puzzelen, en dit is wel een hele mooie puzzel, dus wij doen graag mee voor een kans.

 11. Wat superleuk en origineel!! Had hier nog nooit van gehoord. Maar toen wij het ons zoontje lieten zien, zei hij meteen: ” Ja, papa dat wil ik heeeeeel graag doen!! ” . En papa en mama willen stiekem ook heel graag mee doen 😉
  Hopen op een heel klein gelukje!

 12. Hartstikke leuk. Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen en natuurlijk ook een beetje voor mezelf. Een prachtige puzzel!

 13. We puzzelen hier met het hele gezin. Dat zijn met stip onze corona-activiteiten op het moment. Het speurelement in deze puzzel lijkt ons supergaaf! We doen graag mee voor deze verrassende puzzelprijs.

 14. Wat een schitterende XL puzzel, echt wat voor mijn kleinzoon van 10 jaar.
  Hij puzzelt graag en helemaal nu met de pandemie.
  Hij houdt wel van wat speurwerk , is soms zelf ook een kleine ‘detective’ in huis.
  Voor hem (en natuurlijk voor mijzelf) doe ik graag mee en volg op bloglovin.
  groetjes en blijf gezond, Oma Will

 15. Gaaf deze mooi puzzel, eerst opzoek gaan door te speuren en daarna puzzelen. Van deze zoete puzzel krijg ik honger. Het is net of ik me in een snoepwinkel begeef, met allemaal lekkere snoepjes. Maar het is een puzzel met een afbeelding van een snoepwinkel. Graag zou ik deze puzzel maken, want ik hou wel van raadsels. Eerst speuren en dan puzzelen.

 16. Ik waag ook graag een kansje voor deze leuke puzzel voor mijn nichtje. Ik volg je via Facebook (Mooie rooie( en Instagram (Truusje26).

 17. Wauw, superleuk!!
  Wij zijn hier allemaal puzzelverslaafd.
  Mijn zoontjes zouden dit geweldig vinden.
  Zou een zeer mooie verrassing zijn.
  Ik doe heel graag mee!! Duimen maar👍

 18. Ik doe heel graag mee voor mijn 8 kleinkinderen die -hoop ik- straks weer bij mij kunnen komen logeren!
  Ik heb als oma geen facebook maar waag toch een kansje! Zodra ik gevaccineerd ben ben ik zo opgelucht en blij! Nog even wachten en dan mogen de 77-plussers en als klap op de vuurpijl deze puzzel misschien? Wat wil een mens nog meer?

 19. Leuk! Sinds de lockdown zijn wij hier thuis weer aan het puzzelen geslagen. En deze puzzel is met de poster en de zoekopdrachten natuurlijk helemaal geweldig om te doen!

 20. Mijn zoontje heeft vorige week van zijn zakgeld nog een puzzel van 300 stukjes gekocht, die staat om 6 uur op om te gaan zitten puzzelen *gaap* Deze puzzel zou hij dus ook echt te gek vinden

 21. Mijn oudste dochtertje is dol op puzzels en het is iets dat we ook graag samen doen. De moeilijkere gaan steeds beter. Dus ik maak graag kans op deze ontzettend mooie snoepwinkel 😀

 22. Dit lijkt mij erg leuk voor mijzelf en mijn kinderen. Mijn dochter en ik houden van puzzelen en mijn zoon is gek op zoeken en ik ook! DUs win-win

 23. Wat een ontzettend leuke puzzel! Zoveel te zien; dat maakt het puzzelen erg gezellig; leuk om samen te doen!

 24. Wat een leuke manier van puzzelen. Mijn dochters zijn sinds de lockdown druk aan het puzzelen. Het extra spel element in deze puzzel vind ik wel echt een hele leuke toevoeging die vooral mijn dochter van bijna 8 erg leuk zou vinden. Leuk extra verjaardagscadeautje dus ik doe graag mee.

 25. Wat een superleuke puzzel. Deze vormt weer een hele nieuwe uitdaging dan een standaard puzzel en het extra spelelement met opdrachten is een extra motivatie om door te puzzelen tot ie af is. Mijn dochter van bijna 7 zou dit vast superleuk vinden om samen te doen 🙂

 26. Heel graag voor onze kinderen die dit echt geweldig gaan vinden. Ze houden van puzzelen en de opdrachten zouden ze zeker ook heel leuk gaan vinden

 27. Dit ziet er echt top uit. Wist niet dat dit bestond, maar super leuk en mooi voor de kinderen. UItdagend en dan ook nog leuke opdrachten erbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.