Trolls 2 Wereldtour, een feestelijk en swingend vervolg

Winnen! Vanaf vandaag is er een feestje. Trolls 2 Wereldtour is vanaf vandaag te krijgen op DVD, Blu-ray (3D) en 4K Ultra HD. Dit vrolijke feestje kan dan vanaf je scherm in je kamer spatten. Zoals de voorkant al laat zien, dit beloofd veel vrolijkheid en muziek. En die belofte wordt ook echt waargemaakt. Dans en zingen jullie gezellig met ons mee? Ik mag ook een DVD exemplaar weggeven, extra feest.

trolls 2 wereldtour

Trolls 2 Wereldtour

Koningin Poppy, Branch en de rest van de bekende en favoriete Trolls zijn weer van de partij. Trolls 2 Wereldtour is een groots en muzikaal vervolg. Poppy en Branch ontdekken dat hun wereld groter is dan gedacht. Hun koninkrijk is slechts één van de zes muzikale rijken. Funk, Country, Techno, Classical, Pop en Rock zijn de zes rijken. Ooit maakten allen deel uit van 1 harmonieus geheel. Tegenwoordig zingen ze allemaal hun eigen lied. Maar niet voor lang als het aan de machtsbeluste heerser van de Rock Trolls ligt. Ze wil alle andere stammen het zwijgen opleggen zodat haar eigen stam de boventoon kan voeren. Poppy en Branch gaan op episch avontuur om iedereen te verenigen voordat stilte over een ieder neerdaalt.

DVD opties

Wat een feestje is deze film! Ik ken deel 1 niet, wel van alle merchandise, maar de film zelf heb ik nooit gezien. Wel was ik vroeger fervent trolverzamelaar. Toen zagen ze er allemaal nog redelijk hetzelfde eruit, alleen de haren en formaten wisselden. Oh! En ik had een trol met een diamanten navel, die was heel bijzonder. Voor mijn dochter zijn de trollen van Trolls 2 Wereldtour degene die ze kent. Vrolijk en allemaal anders! Beide hadden we wel zin in een kleurrijk feestje, dus kom maar op Trolls!

De DVD is al een feestje opzich. Je hebt de bioscoopfilm, een dance editie modus en allemaal extra’s. Abby wil gewoon de bioscoopfilm dus de speciale dans editie bewaren we voor de volgende keer. Wat is deze Trolls 2 Wereldtour geweldig gemaakt! Elk haartje zie je zo (haar)scherp en het is gewoon prachtig gemaakt. Het verhaal is vanaf 6 jaar en dat snap ik wel. De Rock trollen zijn best spannend. Beetje cliché zijn alle rijken en alle kenmerken wel, maar dat is ook nodig en dient een doel. Mijn dochter was nog niet zo bewust van alle soorten muziekstromingen, dus dat is een leuke bewustwording voor haar.

Perfecte harmonie

De muziek is zo tof in Trolls 2 Wereldtour. Het meeste is vertaald, maar niet alles en dat hoeft ook niet. Het is een feest van herkenning met klassiekers. Stilzitten is geen optie en ik ben dan ook erg benieuwd nog naar de dance modus. Zoals gezegd zijn de rijken en hun kenmerken wat cliché, zonder dat dat negatief is. Het is een mooie afspiegeling van hoe wij mensen zijn. We leven en plaatsen graag mensen in hokjes, en de hokjes blijven graag binnen hun kaders. Meer dan ooit botsen alle hokjes. Poppy weet het mooi te verwoorden:

Kan harmonie pas in een wereld waarin iedereen hetzelfde eruit ziet? Hoe kan je dan nog cool zijn als we allemaal gelijk zijn? Echte harmonie vraagt om veel verschillende stemmen en dan klinkt het samen als een perfect geheel.

Wat een mooi moraal van Trolls 2 Wereldtour. Iedereen zou anders mogen zijn, door de verschillen kan de wereld prachtig kleurrijk zijn. We moeten alleen elkaar te leren accepteren. Als dat lukt, dan volgt er harmonie. Poppy, I feel you!

Thuis een swingende movienight organiseren? Klik op de link voor kleurplaten en een activity pack! >>>>>  https://we.tl/t-Ul13jCmyjE

trolls wereldtour

Winnen

Wij zijn fan, dat mag wel duidelijk zijn. De film is al mee naar een vriendin van mijn dochter die niet kon wachten met ernaar kijken. Ik mag nog iemand blij maken met de DVD editie van Trolls 2 Wereldtour:

Wat te doen?

 • Laat een reactie achter onder deze blog in welk van de 6 koninkrijken van Trolls 2 Wereldtour jij je het meeste thuis zou voelen
 • Voor een extra kans: Volg Mamascrapelle op Pinterest, Facebook en Instagram
 • Elke like, tag van een vriendin/vriend en reactie op social media is ook een extra lootje

Succes en over ongeveer 2 weken op 10 maart maken we een winnaar bekend!


Gefeliciteerd Riggie van Lochem!

trolls 2 wereldtour

Troll on met Trolls 2 Wereldtour!

Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

48 reacties

 1. Zo graag voor mijn kleindochtertje s Lexie en Miley, houden van trolletjes en muziek en wat zou ik ze graag verrassen met deze fijne film, ze zullen nog eventjes moeten wachten om mij te kunnen zien, maar zou ze er toch mee kunnen verblijden

 2. Pop en Rock is het favoriete genre hier in huis. Ik doe graag mee voor onze dochter die dol is op de Trolls.

  • Ik doe erg graag mee voor de kinderen, echt leuk 😊😊.
   Favoriete genre = Pop en Rock.
   Groetjes Anneliese

 3. Het ligt een beetje aan de stemming, maar country, pop en rock komen regelmatig langs. 🍀🍀🍀

  • Wow, een hele leuke prijs voor de Trolls fans hier. Zij zouden in alle 6 koninkrijken van Trolls 2 Wereldtour kunnen leven, want ze zijn dol op muziek. Maar in het koninkrijk Pop zouden ze zich het meest thuis voelen.

 4. Pop en Funk!! We zijn hier helemaal weg van de Trolls die kleuren en de muziek het is een feest om naar te kijken en luisteren. Doe heel graag mee aan deze topactie.

 5. Wij zouden ons toch wel erg thuis voelen in het rijk van Rock Trollen, heerlijk losgaan op de harde muziek!!!

 6. Gaaf zeg! Ik denk dat ons gezin in elk koninkrijk past soms 😉 Momenteel zijn we wat Pop 😉 hihi rondzingend en springend!

 7. Ik denk dat ik thuishoor in de Klassiekere wereld, als oma, maar met mijn kleinkinderen geraak ik zo in het Funk stadium

 8. Wat superleuk
  Doe graag mee voor onze meiden
  Nr 1 vonden ze ook geweldig
  Pop en rock zullen wij ons meeste thuisvoelen

 9. Rock is ons koninkrijk. Maar doe graag mee voor deze film dat ons dochtertje ook ziet en hoort dat alle muziek (koninkrijken) leeft

 10. Wat een ongelofelijk leuke film.
  Die zou ik graag aan mijn kleinkinderen laten zien.
  Zij houden van Rock , maar ik van het Classical koninkrijk, daar voel ik mij bij thuis.
  Heel graag doe ik mee voor deze dvd en volg bloglovin.

 11. Wat een leuke review is dit ik maak er die dolgraag kans op want onze dochter houdt van dansen en kijken en de classical en country zou ik kiezen

 12. Yeha gezellig mee zingen met de countryliedjes. Ilse de lange wordt regelmatig op gezet. En ik word zelf ook erg vrolijk van de liedjes van Dolly Parten. Dus wij gaan voor country.

 13. Lekker Techno. We zingen allemaal niet zo zuiver en met een stemvervormer klinkt alles mooi. En die glow in the dark en lampjes doen het ook heel goed bij de kids. Stoer dansen als een robot.

 14. Pop met die mooie stem van Poppy klinkel al die nummers geweldig. Lekker mee dansen en zingen. En lekker veel kleur. Dat kunnen we nu zeker goed gebruiken.

 15. O ik weet nu niet meer of ik onder de blog heb gereageerd. Dhs voor de zekerheid nog een keer. Rock en classic vallen wij onder denk. We love music!! Zo leuk deze film!!

 16. Wij gaan voor Funk. Heerlijke muzien. Geweldige film voor onze dochters. Kleurrijk en ze kunnen hun fantasie er helemaal in kwijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.