Skip to Content

Trolls 2 Wereldtour, een feestelijk en swingend vervolg

Winnen! Vanaf vandaag is er een feestje. Trolls 2 Wereldtour is vanaf vandaag te krijgen op DVD, Blu-ray (3D) en 4K Ultra HD. Dit vrolijke feestje kan dan vanaf je scherm in je kamer spatten. Zoals de voorkant al laat zien, dit beloofd veel vrolijkheid en muziek. En die belofte wordt ook echt waargemaakt. Dans en zingen jullie gezellig met ons mee? Ik mag ook een DVD exemplaar weggeven, extra feest.

trolls 2 wereldtour

Trolls 2 Wereldtour

Koningin Poppy, Branch en de rest van de bekende en favoriete Trolls zijn weer van de partij. Trolls 2 Wereldtour is een groots en muzikaal vervolg. Poppy en Branch ontdekken dat hun wereld groter is dan gedacht. Hun koninkrijk is slechts één van de zes muzikale rijken. Funk, Country, Techno, Classical, Pop en Rock zijn de zes rijken. Ooit maakten allen deel uit van 1 harmonieus geheel. Tegenwoordig zingen ze allemaal hun eigen lied. Maar niet voor lang als het aan de machtsbeluste heerser van de Rock Trolls ligt. Ze wil alle andere stammen het zwijgen opleggen zodat haar eigen stam de boventoon kan voeren. Poppy en Branch gaan op episch avontuur om iedereen te verenigen voordat stilte over een ieder neerdaalt.

DVD opties

Wat een feestje is deze film! Ik ken deel 1 niet, wel van alle merchandise, maar de film zelf heb ik nooit gezien. Wel was ik vroeger fervent trolverzamelaar. Toen zagen ze er allemaal nog redelijk hetzelfde eruit, alleen de haren en formaten wisselden. Oh! En ik had een trol met een diamanten navel, die was heel bijzonder. Voor mijn dochter zijn de trollen van Trolls 2 Wereldtour degene die ze kent. Vrolijk en allemaal anders! Beide hadden we wel zin in een kleurrijk feestje, dus kom maar op Trolls!

De DVD is al een feestje opzich. Je hebt de bioscoopfilm, een dance editie modus en allemaal extra’s. Abby wil gewoon de bioscoopfilm dus de speciale dans editie bewaren we voor de volgende keer. Wat is deze Trolls 2 Wereldtour geweldig gemaakt! Elk haartje zie je zo (haar)scherp en het is gewoon prachtig gemaakt. Het verhaal is vanaf 6 jaar en dat snap ik wel. De Rock trollen zijn best spannend. Beetje cliché zijn alle rijken en alle kenmerken wel, maar dat is ook nodig en dient een doel. Mijn dochter was nog niet zo bewust van alle soorten muziekstromingen, dus dat is een leuke bewustwording voor haar.

Perfecte harmonie

De muziek is zo tof in Trolls 2 Wereldtour. Het meeste is vertaald, maar niet alles en dat hoeft ook niet. Het is een feest van herkenning met klassiekers. Stilzitten is geen optie en ik ben dan ook erg benieuwd nog naar de dance modus. Zoals gezegd zijn de rijken en hun kenmerken wat cliché, zonder dat dat negatief is. Het is een mooie afspiegeling van hoe wij mensen zijn. We leven en plaatsen graag mensen in hokjes, en de hokjes blijven graag binnen hun kaders. Meer dan ooit botsen alle hokjes. Poppy weet het mooi te verwoorden:

Kan harmonie pas in een wereld waarin iedereen hetzelfde eruit ziet? Hoe kan je dan nog cool zijn als we allemaal gelijk zijn? Echte harmonie vraagt om veel verschillende stemmen en dan klinkt het samen als een perfect geheel.

Wat een mooi moraal van Trolls 2 Wereldtour. Iedereen zou anders mogen zijn, door de verschillen kan de wereld prachtig kleurrijk zijn. We moeten alleen elkaar te leren accepteren. Als dat lukt, dan volgt er harmonie. Poppy, I feel you!

Thuis een swingende movienight organiseren? Klik op de link voor kleurplaten en een activity pack! >>>>>  https://we.tl/t-Ul13jCmyjE

trolls wereldtour

Winnen

Wij zijn fan, dat mag wel duidelijk zijn. De film is al mee naar een vriendin van mijn dochter die niet kon wachten met ernaar kijken. Ik mag nog iemand blij maken met de DVD editie van Trolls 2 Wereldtour:

Wat te doen?

  • Laat een reactie achter onder deze blog in welk van de 6 koninkrijken van Trolls 2 Wereldtour jij je het meeste thuis zou voelen
  • Voor een extra kans: Volg Mamascrapelle op Pinterest, Facebook en Instagram
  • Elke like, tag van een vriendin/vriend en reactie op social media is ook een extra lootje

Succes en over ongeveer 2 weken op 10 maart maken we een winnaar bekend!


Gefeliciteerd Riggie van Lochem!

trolls 2 wereldtour

Troll on met Trolls 2 Wereldtour!

Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Patrick van Wanrooij

Wednesday 14th of April 2021

Wij gaan voor Funk. Heerlijke muzien. Geweldige film voor onze dochters. Kleurrijk en ze kunnen hun fantasie er helemaal in kwijt

Ilona

Wednesday 10th of March 2021

Ik zou me het beste thuis voelen in de pop wereld

Noortje

Tuesday 9th of March 2021

Oeh, leuke actie! Ik ga voor pop!

Yvonne

Saturday 6th of March 2021

Pop!

Riggie van lochem

Friday 5th of March 2021

O ik weet nu niet meer of ik onder de blog heb gereageerd. Dhs voor de zekerheid nog een keer. Rock en classic vallen wij onder denk. We love music!! Zo leuk deze film!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.