Tweedehands kleding De Lier – een advies voor Hip & Zo

Voor de zomervakantie kreeg ik een uitnodiging van twee moeders om eens de kast in te duiken naar winterkleding wat niet meer paste. In het kader van duurzaamheid willen zij graag goede tweedehands kleding een tweede kans geven. Dat doen zij in hun nieuwe winkel in De Lier: Hip & Zo. Tweedehands kleding De Lier!

Wat groeien die kids toch

Hip & Zo is een winkel voor Tweedehands kleding De Lier voor kinderen kunt kopen en inleveren. Geef kleding door!
Logo Hip & Zo

Iedereen koopt wel eens iets wat minder gedragen wordt en dan hangt de kleding nog bijna nieuw in de kast. Zo ook bij mijn dochter. En oooo wat groeien die kinderen toch. Vaak sneller dan je denkt. Ik ben de kast in gedoken voor Hip & Zo en wat blijkt… bijna alles te kort en/of te klein. Wintersport kleding vaak maar 1 of 2 weken gedragen en vaak nog afgewisseld met een andere broek of jas…. te klein. Mmmm dan ook eens de schoenen even bekijken. Want voor de vakantie waren er al wat schoenen iets te krap. En net die schoenen natuurlijk die je voor netjes houdt, te klein dus.

Alle kleding en schoenen in zakken gedaan en hup naar de dames gebracht. Je krijgt dan een nummertje zodat ze weten van wie de kledingstukken zijn die verkocht worden. De opbrengsten gaan voor een deel naar Hip & Zo en voor een deel naar jezelf. Prima geregeld dus! Ik ben blij dat ik het kwijt ben en zij weer blij met de kleding voor hun klanten uit De Lier, Delft en andere steden en dorpen uit het Westland gebied.

Het is een goed gevoel dat de kleding wellicht nog met veel plezier gaat worden gedragen door de volgende eigenaar. In deze tijd zie je toch, met name in de wat hogere groepen, dat er naar kleding wordt gekeken. En al is het niet nieuw dan kan het toch heel hip zijn.

Voorwaarden om kleding in te leveren Tweedehands kleding De Lier

Bij Hip & Zo zijn er wel wat voorwaarden om de kwaliteit te garanderen;

  • De kledingstukken moeten gewassen en gestreken zijn,
  • De kleding mag geen gaatjes, pilling vertonen of verkleurd of verwassen zijn,
  •  Hip & Zo neemt alleen merkkleding aan. Kleding van H&M, Zara, WE en andere soort gelijke merken mogen alleen ingeleverd indien in zeer goede staat.
  • De kleding mag niet ouder zijn dan 3 jaar.

Verder wordt alle kinderkleding vanaf maat 50 tot en met maat 176 en XS ingenomen. Een overzicht van alle voorwaarden vind je verder op de Facebook pagina van Hip & Zo.

Tweedehands kleding De Lier Hip & Zo

Hip & Zo is een winkel voor Tweedehands kleding De Lier voor kinderen kunt kopen en inleveren. Geef kleding door!
Hip & Zo

Vandaag nog even met de dames gesproken en gevraagd hoe het met het selecteren van de tweedehands kleding staat. Ze gaan namelijk woensdag 4 september officieel open en dan moeten alle kledingstukken netjes opgehangen, gevouwen en leuk gepresenteerd zijn. Even mogen kijken hoe de winkel er al uit ziet en echt, super leuke kleding! Van maat 50 tot en met maat 176 en XS. Schoentjes, accessoires en leuke hebbe dingetjes.

Ik zou zeggen, ga zelf eens kijken. Of kom woensdag 4 september as. naar de opening van Hip & Zo in De Lier. Verder op Instagram staat onder andere alle info over openingstijden en wanneer welke kleding kan worden ingeleverd.  Heb je een vraag dan kan je de dames ook even mailen naar hipenzodelier@gmail.com

Hip & Zo tweedehands kinderkleding

Adres: Lierweg 57 De Lier

Lees ook deze blogs

Esther
Delen is enorm lief

Esther

Mijn naam is Esther, 44 jaar, dit jaar 19 jaar getrouwd, moeder van Rosalie 8 jaar en woonachtig in De Lier. We bezoeken regelmatig musea in Nederland en we houden van reizen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.