Warme sokken voor thuis en op het werk – een blog met tips

Ik moet er zelf altijd nog aan wennen, maar in de zomerperiode is het tijd om al na te denken over je wintergarderobe. En daar horen ook warme sokken voor thuis en op het werk bij. Zelf heb ik al mijn oude sokken weggedaan en vervangen voor nieuwe sokken van Apollo Sokken. Waarom ik mijn oude sokken weg heb gedaan zal ik natuurlijk ook vertellen en ik neem je mee in de wereld van warme sokken.

Warme sokken voor thuis en op het werk

Verkeerde sokken

Nu hoor ik je denken, verkeerde sokken? Ja er bestaan verkeerde sokken. Sokken van synthetisch materiaal waarbij je voeten niet goed kunnen ademen. Loop je veel thuis op deze sokken, en heb je geen last van een schimmelinfectie dan kunnen ze prima. Maar zet je je voeten met deze sokken de hele dag in schoenen en ga je zweten dan heb je verkeerde sokken aan. Het zijn dan wel warme sokken, maar niet ademend. Je krijgt natte tenen en voor je het weet zijn je voeten geïrriteerd.

Bamboe sokken

Ik heb dus al mijn sokken weggedaan. En tuurlijk zaten daar ook nog goede sokken bij. Maar door een schimmelinfectie vond ik het ook wel een fijn fris idee om gewoon even helemaal opnieuw te beginnen. Een frisse wind in je kledingkast kan geen kwaad.

Bamboe is van nature antibacterieel, hypoallergeen, vochtabsorberend en antistatisch.

Ik ben dol op gekke vrolijke printjes en die hebben ze gelukkig ook in de bamboe sokken. De sokken zijn echt heerlijk zacht en mijn dochter en ik zijn er erg blij mee. Wist je dat deze sokken minder milieubelastend zijn om te produceren. De stof is temperatuur regulerend. In de zomer verkoelend en lekker warme sokken in de winter voor thuis en op het werk!

Modal Sokken

Ik kreeg er ook een leuke collectie Modal sokken bij. Hier had ik zelf nog nooit van gehoord.

De Modal stof kent een fijn gebreide structuur met een hoge slijtvastheid en houdt je voeten droog en fris. De gladde en zijdeachtige stof zorgt voor een luxe en nette uitstraling. Modal is duurzaam, bovendien biologisch afbreekbaar en de productie is minder belastend voor het milieu.

Deze sokken zijn unisex te dragen. Gelukkig heeft mijn man een grotere maat anders had hij er vast een paar van ingepikt 😉

huissokken

Warme sokken voor thuis

Nu we allemaal steeds bewuster zijn van de warmte die we stoken in huis om de gasrekening zo laag mogelijk te houden letten we ook steeds beter op welke warme sokken we thuis dragen. Ik ben dol op van die lekkere grote wollen sokken met een anti slip laagje. Zo kan je ook lekker in kleermakerzit zitten op de bank zonder dat er een enorme pantoffelknuffel of harde pantoffel in je been zit te knellen.

Ook heb ik standaard een set huissokken die wat losser zitten en van die lekkere zachte bekleding hebben aan de binnenkant. Die trek ik dan vaak aan boven mijn andere sokken voor een extra warm en knus gevoel.

bamboesok

Warme sokken voor op het werk

Als kleuterleerkracht maak je veel uren buiten door met de kinderen. Samenspelen, buitenspelen en de natuur ontdekken is een belangrijk onderdeel van het kleuteronderwijs. Het eerste jaar dat ik voor de klas stond ontdekte ik hoe belangrijk het was om warme sokken aan te hebben op echt koude dagen. Er bestaan niet zoiets als slecht weer, maar wel zoiets als slechte kleding zullen we maar zeggen. Van mijn broertje en schoonzusje kreeg ik toen een stel thermosokken voor de feestdagen. Echt heerlijk op dagen dat de grond bevroren koud is om goede warme sokken aan te hebben!

Vrolijke sokken en sneakersokken

Zoals gezegd ben ik dol op vrolijke sokken. Bij Apollo sokken kun je ook hele leuke cadeauverpakkingen vinden. Zo heb ik er nu 6 mooie sokken bij op de sportschool met matching sokken. I love it!
En er zijn hele leuke cadeauverpakkingen van ijsjes, patatjes, pizza en sushi bijvoorbeeld. Met de feestdagen zetten veel mensen sokken op hun verlanglijstje en daar kun je bij deze website dus heel goed scoren!

Warme sokken voor thuis en op het werk
Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.