Tweedehands merkkleding

Tweedehands kleding. Het is toch wel een dingetje bij sommige mensen. Ik ken personen die er absoluut niet aan doen en ik ken personen die alleen maar tweedehandskleding gebruiken voor hun kinderen. Merkkleding is vaak duur, maar tweedehands merkkleding is betaalbaar en duurzaam! Via Koningsdag op de markt, een webwinkel of een stenen winkel.

Tweedehands Merkkleding

In de blog tag over kleding vertelde ik al dat wij dochterlief veel tweedehands kleding geven. Nu krijgen wij veel van een vriendin van mij die een dochter heeft van precies een jaar ouder en voorheen kocht ik ook wel eens tweedehands kleding via Facebook of marktplaats. Vorig jaar op Koningsdag scoorde ik zelfs een tweedehands merkkleding truitje van Mim-Pi op de rommelmarkt in Nootdorp. Tweedehands kinderkleding voelt voor mij goed. Het is duurzaam, de kleding is vaak nauwelijks gedragen omdat jonge kinderen snel groeien en omdat ouders soms teveel leuke dingen kopen voor hun kroost.

Sommige mensen vinden de kleding van H&M en C&A ook merkkleding anderen vinden dat niet bijzonder genoeg en willen liever merken zien als Mim-Pi, Tumble ‘n Dry, Noppies, Gsus, Olily, Little Miss Juliette, Esprit, Mexx, Feetje, Lief!, Tommy Hilfiger, en ga zo maar door.

Ik ging op zoek naar een stenen winkel en een webwinkel waar je tweedehands merkkleding kunt kopen voor je kind(eren).

Anneke tweedehandskleding

tweedehands merkkleding

Bij Anneke tweedehandskleding kun je sinds 1980 terecht voor secondhand kinder- en dameskleding in Den Haag. 16 jaar geleden namen Marijke en Marina de winkel over van Anneke en het is nog steeds een groot succes in de wijk “Het Statenkwartier”.

tweedehands merkkledingtweedehands merkkledingtweedehands merkkleding

Het motto van de winkel is glashelder: “Net niet nieuw, maar net zo mooi!” De kleding die je koopt is niet ouder dan 2 jaar, moet helemaal in de mode zijn en  “Like New” of  nieuw zijn.

tweedehands merkkledingtweedehands merkkledingtweedehands merkkleding

Zodra je de winkel binnen stapt kom je in een prachtige winkel terecht vol kleding en accessoires voor kinderen en dames. Het is er echt gezellig en Marijke en Marina zijn zeer klantgericht. Je kunt kleding op zicht meenemen, reserveren, en terugbrengen en je geld terug krijgen als het toch niet goed past bijvoorbeeld.

tweedehands merkkledingtweedehands merkkledingtweedehands merkkleding

Voor kinderen is er een klein speelhoekje aanwezig. De kleding voor jongens, meisjes en dames hangt op kleur en grotendeels op maat. Zo kun je snel vinden waar je naar op zoek bent.

tweedehands merkkledingtweedehands merkkledingtweedehands merkkleding

Je kunt hier zeer dure merken kopen, maar ook goedkopere zoals Zara en H&M. Voor elk budget is er wat te vinden. Zolang de kleren er nog maar goed uit zien zodat het niet opvalt dat je tweedehands merkkleding hebt gekocht.

tweedehands merkkledingtweedehands merkkledingtweedehands merkkleding

Aan het einde van elk seizoen gaat de niet verkochte kleding ( met toestemming van de inbrengklanten) naar een goed doel. De kleding blijft niet in Nederland, maar gaat naar zeer arme mensen en kindjes in het buitenland.

tweedehands merkkledingtweedehands merkkledingtweedehands merkkledingtweedehands merkkleding

In september 2015 won “Anneke” de Uitblinker-verkiezing van de beste tweedehands kledingwinkel van Den Haag. Inwoners van Den Haag konden een maand lang stemmen op hun favoriete winkel. En wat bleek: Anneke Is een fenomeen in Den Haag! De vele trouwe klanten en shoppers stemden volop waardoor de Uitblinker raamsticker op de deur van de winkel staat.

tweedehands merkkledingtweedehands merkkleding

Speciaal leuk puntje is dat de kleding netjes in een vloeipapiertje wordt verpakt met een mooie sticker! Zo is het voor je kinderen een feestje om hun nieuwe kleding uit te pakken!

Een setje om te testen

tweedehands merkkleding

Wij ontvingen dit leuke setje een rokje van Zara een zomers topje van IKKS en gloednieuwe schoenen van Fitz Kitz

tweedehands merkkleding tweedehands merkkleding

Dochterlief vond het prachtig en wilde het liefst met deze kleren de deur uit.. Nog even wachten tot de zomer, het rokje kan natuurlijk al leuk op een legging of maillot. En met de temperaturen van afgelopen zaterdag kunnen de schoenen ook al heel goed! De kleding ziet er nog uit als nieuw! De schoenen zijn in elk geval gloed nieuw!

Merkkleertjes

tweedehands merkkleding

Sinds 15 jaar kun je ook online je tweedehands merkkleding kopen bij merkkleertjes.com bij eigenaresse Masja.

tweedehands merkkledingtweedehands merkkleding tweedehands merkkleding

Merkkleertjes.com is één van de eerste online winkels in tweedehands kinderkleding en dames merkkleding. Vooral in tijden van crisis is het natuurlijk ideaal om aan goedkope kinderkleding te komen. Maar ook als je van merkkleding houdt en je niet de hoofdprijs wil betalen is het een goed alternatief voor nieuwe merkkleding. Later is er, naast tweedehands, ook nieuwe babykleding en kinderkleding aan het assortiment toegevoegd.

tweedehands merkkleding  tweedehands merkkleding tweedehands merkkleding

Je vindt hier vele merken kinderkleding en dameskleding. Van Hema, H&M tot dure merken als Armani en GAP. Prijzen variëren heel erg en er is zelfs een 1 euro rubriek!

tweedehands merkkledingtweedehands merkkledingtweedehands merkkleding

Alles staat in duidelijke categorieën en sub-categorieën en je kunt goed op maat, seizoen, nieuw en merk filteren om snel je favoriete kledingmerk en de juiste maat te kunnen vinden voor je baby, kind of voor jezelf!

tweedehands merkkleding tweedehands merkkleding

Het motto van merkkleertjes is “Love it * Wear it * Share it* ”

  • Love it: Tweedehands Kinderkleding & Dames Merkkleding in topstaat!
  • Wear it: Nieuwe Kinderkleding en Merkkleding altijd minimaal 40% korting
  • Share it: Inbreng mogelijkheid van je eigen Baby, Kinder & Dameskleding

tweedehands merkkleding  tweedehands merkkleding

Bij elke bestelling ontvang je een gelukspoppetje

Vanaf €65 euro betaal je geen verzendkosten, anders is dit €4,50 per bestelling.

Een tuniek om te testen

tweedehands merkkleding tweedehands merkkleding

Wij ontvingen dit leuke tuniekje van Locker. Gelukkig had ik nog een bijpassende legging die dochterlief nog net past om er onder aan te doen. Ze vond het tuniekje erg leuk en het zit goed.

Het tuniekje zag er nog uit als nieuw!

Nu ben ik wel benieuwd of jij ook wel eens tweedehands merkkleding koopt voor jezelf of voor je kinderen. En zo jaar waar koop je dit? 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.