Skip to Content

Kinderkleding mee op vakantie – een blog met adviezen

Nog even en dan is het weer tijd voor de zomervakantie. Ik maak twee weken van tevoren altijd een lijstje met spullen die ik zeker mee moet nemen. Ook voor de kinderen heb ik een lijstje. Door mijn jaren ervaring weet ik welke kinderkleding mee op vakantie gaan! Wil je weten welke je niet moet vergeten? Lees dan vooral verder.

foto gemaakt door Đặng Thanh Tú

Korte broeken

Het eerste dat ik eigenlijk gelijk bekijk zijn de korte broeken. Als je op vakantie gaat is het heerlijk om lekkere in je korte broek te lopen. Het liefst van joggingsstof met alleen elastiek. Ze zijn lekker snel uit te trekken en zijn prima voor die lange autorit. Daarnaast is het ook erg fijn om in te spelen of om naar het zwembad te wandelen. Ik zorg er ook altijd voor dat één korte broek een nette broek is. Zo kunnen ze luchtig uit eten. Op dailymonkeys.nl zag ik trouwens leuke korte broeken voor zowel jongens als meisjes. Zoek je nog leuke kinderkleding voor op vakantie? Dan is een kijkje op deze site zeker de moeite waard!

Een setje katoenen kinderkleding mee op vakantie

Ook stop ik altijd iets van katoen in de koffers van mijn kinderen. Katoen is namelijk heerlijk luchtig en zorgt voor een prettige verkoeling. Of het nu een jurkje is of een lekkere broek. Bij allebei mijn kids zorg ik ervoor dat er een setje katoenen kinderkleding mee op vakantie gaat. Ze vinden het heerlijk om te dragen. Zeker tijdens een hete zomerdag. Daarnaast zijn ze licht in gewicht en nemen niet veel ruimte in. Een dubbele plus!

Een jurkjes voor meisjes

Voor mijn dochter neem ik altijd een paar jurkjes mee op vakantie. Naast dat ze dol is op jurkjes zit het ook gewoon heel lekker. Ook ben je in 1 keer klaar . Dat scheelt weer een broek en een shirt. Als we gaan vliegen rol ik de jurkjes op en doe er de sokken omheen. Dit scheelt ruimte en je hebt een setje gelijk voor het grijpen. Tijdens een autorit leg ik altijd een jurkje naast mij mocht er iets gebeuren. Zo heb ik altijd schone kinderkleding mee op vakantie binnen grijp bereik.

T-shirts met en zonder mouwen

En dit geldt weer voor zowel mijn zoon als mijn dochter. T-shirts kunnen namelijk overal en altijd. Zeker in de zomer is het fijn om er een aantal te hebben. Ik kies verschillende soorten en vormen. Een V-hals vind ik bijvoorbeeld prima kunnen naar een restaurant en een shirt zonder mouwen is ideaal tijdens de hitte. Vooral voor mijn zoon heb ik veel verschillende soorten zodat hij lekker kan afwisselen.

kinderkleding zomer
foto van pexels.com

Kinderkleding mee op vakantie: een heerlijke vest

En als laatste zorg ik er altijd voor dat er een vest in de koffers gaat. Heerlijke voor de koude avonden of als het weer een stuk minder is. Een vest is zo uit gedaan en daarnaast kan je een vest ook prima gebruiken als jas. Scheelt je ook weer ruimte in je koffer. Ga je kijken welke kinderkleding mee op vakantie moet deze zomer? Vergeet dan zeker een vest niet!

Footer3
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.