Mamacandy van Finaste, een mooi cadeau

Mamacandy van Finaste. Dat klinkt gewoon al als muziek in je oren toch? Ben je al nieuwsgierig en wil je eerst zelf kijken voordat ik mijn verhaal doe? Ga je gang; voor de mooiste Finaste armcandy klik je hier. En voor de mooiste Finaste nekcandy zal ik zeker hier eens kijken.

Mama zijn

Als mama komt je kind eigenlijk vaak op de eerste plaats en dat is prima. Je moet een balans zien te vinden die voor jezelf werkt. De ene vrouw vind het prima om weinige me-time te hebben terwijl de ander echt niet zonder kan om een leuke mama te zijn. En dan is er nog iets met de tijd vinden.

Bij mijn eerste dochter had ik best wel wat tijd voor mezelf. Ik kon rustig douchen en naar de wc en had tijd om mezelf op te maken. Heerlijk waren die momenten. Lag ze lekker in de box terwijl ik me mooi maakte met sieraden als mamacandy. Bij mijn tweede meid was dat anders en kwam ik eigenlijk niet echt aan mezelf toe. Maar ik heb wel sterk de behoefte om af en toe iets voor mezelf te hebben.

Me Time met Mamacandy

Ik heb het nu opgelost door in de avond een gezichtsmaskertje te nemen en dan gaat de papa naar de meiden toe als dit nodig is. In de ochtend heb ik mijn moment gevonden om me even in rust wat op te tutten. Heerlijk vind ik dat. Wat make-up, voornamelijk wallen bedekken, en mijn haar op z’n minst geborsteld. Ik heb wat nieuwe kleding gekocht, nieuwe bh’s en ik zoek mooie sieraden uit; mijn mamacandy.

Dat is altijd een beetje tricky. Waar het ene kind rustig ervan wordt, zo kan de ander er niet vanaf blijven. Gelukkig heb je tegenwoordig veel keuze. Een simpel knopje of ringetje, of een korte ketting waar minder naar gegrepen kan worden. Het maakt een outfit mooi af vind ik.

Mamacandy van Finaste

graveren

Finaste bied het beste van 2 werelden. Mooie sieraden in allerlei vormen en maten. En je kan het laten graveren. Zo draag jij jouw trots bij op een mooie manier. Je kan kiezen voor initialen maar een hele naam kan ook. Meerdere namen zelfs!

Ik heb gekozen voor een minimalistisch mamacandy armbandje waar 4 initialen op kunnen. Mijn 2 dochters vormen samen het woord GA en dat vind ik een krachtig woord. Voor de 2 lege plekken heb ik gekozen voor een hartje als optie. Het resultaat is een prachtig subtiel armbandje met een krachtig woord, liefde en mijn meiden hun letters.

mamacandy

Daarbij ben ik gek op grafische vormen en viel het hexagon hangertje mij op. Op deze mamacandy heb ik ook de krachtige initialen van GA laten graveren. Je kan de ketting verstellen en ik draag deze kort. Zo kunnen de grijpgrage vingertjes van mijn meid er niet bij.

Als laatste heb ik mijn favoriete quote laten graveren op een ronde ketting. Deze is ook verstelbaar en draag ik iets langer. Met de lente voor de deur zijn dit echte eyecatchers. Lekker straks zonder jas met mooie sieraden die ook nog een verhaal vertellen. Je kan trouwens kiezen tussen goud of zilverkleurig.

mamacandy

Kijk ook eens bij deze blogs:

Footer2 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.