Skip to Content

Waarom elke vrouw een goud sieraad zou moeten hebben.

Ik ben dol op gouden sieraden. Eigenlijk zou elke vrouw toch iets van een goud sieraad thuis moeten hebben? Niet iedereen is het met mij eens, maar ik leg je uit waarom jij ook thuis goud zou moeten hebben.

gouden sieraad

Gouden sieraden zijn mijn favoriet

Van jongs af aan ben ik al dol op gouden sieraden. Mijn eerste oorbellen waren van zilver en ook het armbandje met mijn naam was zilver. Maar al snel maakte mijn zilveren sieraden plaats voor een mooie gouden sieraad. De manier waarop het schittert in de zon. Ik vind het mooi om te dragen en om er naar te kijken. Kort gezegd, goud is mijn kleur.

gouden sieraad

Kleine gouden oorbelletjes

Mijn eerste gouden oorbellen waren gouden oorstekers in de vorm van een klein hartje. Al snel kwamen de ringetjes en hangers. Goud in je oren straalt iets chiques uit en het hoeft echt niet duur te zijn. Er zijn genoeg mooie oorbellen te vinden die niet al teveel kosten. Goud kan altijd en bij elke gelegenheid. En daarom hier mijn redenen waarom ook jij een gouden sieraad in huis zou moeten hebben.

Vrouwelijk, elegant en modern

Een gouden sieraad maken je outfit helemaal af. Of je nu gaat voor een ketting, oorbellen, een ring of een mooi armbandje. Goud straalt vrouwelijkheid en elegantie uit. Daarom zou elke vrouw iets van goud in haar collectie moeten hebben. Het zorgt net voor dat extra wat je outfit nodig heeft.

armbanden

Gouden sieraden vergaan niet

Goud blijft mooi en is bijna niet kapot te krijgen. Mocht dit wel gebeuren dan is het zo gemaakt door een goed juwelier. Goud kan wel wat dof worden, maar na een goede poetsbeurt straalt hij weer als nooit tevoren. Gouden sieraden gaan dus heel lang mee! Goud blijft mooi. Waar het ook bewaard wordt.

Je zelfvertrouwen groeit met een gouden sieraad

Er is onderzoek gedaan naar sieraden bij vrouwen. Nu is eruit gebleken dat een gouden sieraad je zelfvertrouwen vergroot. Het dragen van goud verlaagt stress en geeft je meer zelfvertrouwen. Bizar toch hoe dat werkt? Blijkbaar voelen we ons beter wanneer we goud dragen. We durven meer en lopen zelfs rechter op. Nog een reden om voor goud te gaan!

gouden sieraad

Goud kan altijd!

Welk outfit je ook kiest, goud past er altijd bij. Zo heb ik gelezen dat overdag goud zichtbaarder zijn dan zilveren. Dit komt door het zonlicht. In de zon komt goud beter tot zijn recht dan zilver. Vooral in de zomer past een goud sieraad goed bij je gebruinde huid. Nog een reden om voor goud te gaan.

Goud is voor de eerste plek

Misschien een heel gekke reden, maar goud staat voor nummer 1. Win je een wedstrijd? Dan krijg je een gouden plak. En dit werkt door is ons hoofd. Een psychologisch spelletje is het eigenlijk. Goud staat voor winnaars. Voor nummer één. Is dat de reden waarom vrouwen van zilver overstappen op goud? Het zou zomaar kunnen.

oorbellen van goud

Gouden sieraden van Isabel Bernard

Genoeg redenen om voor goud te gaan, toch? Overal kan je gouden sieraden kopen, maar ik wil de sieraden van Isabel Bernard er even uitpikken. De gouden sieraden van Isabel zijn mooi en subtiel. Ze passen overal bij en je hebt genoeg keus. Ik denk dat er voor iedereen wel iets bij zit. Of je nu van steentjes houdt of juist van strak. Een bezoekje aan haar site is zeker de moeite waard. Ze hebben er ook prachtige tassen met gouden details. Met die aan je arm met een gouden armband en ring kan je helemaal in styl over straat!

tas met gouden details

En nu de vraag. Heb ik je kunnen overtuigen om voor gouden sieraden te gaan? Ik ben erg benieuwd of jij zilver of goud draagt. En waarom. Laat je het mij weten?

Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.