Een blusvaas – Een unieke vaas voor een veilig gevoel

Ik hoor je denken een blusvaas wat moet je daar nu mee? Nou ik kan je vertellen ik denk dat menig persoon er blij mee zal zijn! Een ongeluk zit in een klein hoekje luidt het gezegde en waar vuur is, kan brand komen. Zo hebben wij in huis een openhaard en steken wij ook geregeld de kaarsjes aan gezellig. We blijven er altijd bij en gaan nooit lang de kamer uit. Want als je met vuur speelt, moet je er wel verstandig mee om gaan vind ik.

blusvaas

De blusvaas van Firevase®

Misschien heb jij thuis ook een openhaard, of kook jij nog op gas? Misschien heb je ook vaak kaarsjes aan. Heb je kleine kinderen, of een huisdier die vrij rondloopt dan kan er wel eens iets mis gaan. Overigens ook zonder kleine kinderen en een huisdier. Want vuur is onvoorspelbaar. Zo hebben wij in huis een blusdeken en een brandblusser. Gewoon voor het geval dat. Er is veel elektronica in huis en ook dat kan in de brand vliegen. Maar een brandblusser moet jaarlijks gecontroleerd worden, een blusdeken wordt gauw hoog ver in een kast weggestopt omdat je hem toch nooit nodig heb. En eigenlijk moet je iets veiligs in huis hebben wat dicht bij de hand is, en het liefst ook nog dicht bij de bron van open vuur. Dat kan met de blusvaas van Firevase®.

blusvaas

Origineel en decoratief

De blusvaas van Firevase® is een origineel en decoratieve vaas die je prima in huis neer kunt zetten. Hij is klein, en er kunnen alleen kleine bloemen in, maar hij is groot genoeg waartoe hij stiekem eigenlijk voor dient. Blussen bij brand!

Deze mooie bloemenvaas zet je wel in de woonkamer neer en zo heb je altijd een brandblusser bij de hand.

De koude maanden zijn in aantocht, we gourmetten massaal alle dagen van de kerstvakantie met vrienden en familie. De openhaardjes knisperen gezellig op de achtergrond, en de kaarsjes branden gezellig. Met deze blusvaas voel jij je het hele jaar door veilig in huis.

Vermomd als brandblusser

Lang niet iedereen heeft een brandblusser in huis. Heb je er wel een in je bezit? Weet je dan hoe je ‘m moet gebruiken en heeft de brandblusser de houdbaarheidsdatum al bereikt? En ben je in staat om het hoofd koel te houden als er daadwerkelijk brand uitbreekt? De decoratieve blusvaas van Firevase® biedt uitkomst en blinkt uit in zijn eenvoud! De compacte vaas, die je uiteraard kunt vullen met water en fleurige bloemen, vrolijkt niet alleen de ruimte op, maar blust met één simpele handeling effectief een beginnende brand. Zet bijvoorbeeld mooie droogbloemen in de vaas.

Pakken, gooien en doven

De blusvaas van Firevase® heeft een apart gedeelte dat dezelfde stof bevat als een brandblusser. Bij het uitbreken van een brand gooi je de vaas kapot op de vlammen, waarna het vrijgekomen kaliumcarbonaat het zuurstof onderdrukt waardoor het vuur zal doven. Heel simpel dus, zeker als elke seconde telt! Zelfs een kind kan het. De Firevase® is vooral geschikt voor beginnende brandjes in de brandklasse A en B. Een goede brandverzekering afsluiten is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar een grote brand voorkomen is natuurlijk veel beter. Deze vermomde brandblusser is daarom een verstandige investering. Je brengt zo op een eenvoudige manier niet alleen sfeer, maar ook meer veiligheid in huis.

Prijs & Verkrijgbaarheid blusvaas

De blusvaas van Firevase® is online verkrijgbaar via o.a. Bol.com, heeft een adviesprijs van € 34,95 en is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk blauw, goud en roze. Ronest Safety is de exclusieve importeur en distributeur van deze Firevase® voor Nederland en België. Ronest Safety heeft als doel elke ruimte waar mensen zich bevinden eenvoudig, maar ook decoratief brandveilig te maken. Kijk voor meer informatie op www.ronest.com.

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.