Skip to Content

Oh So Hip; een hip sieradenmerk voor iedereen

Sieraden; wie houdt er nu niet van?! Ik ben al van kleins af aan gefascineerd door sieraden. Ik draag tegenwoordig sieraden van allerlei merken en winkels, maar Oh So Hip was nog niet bekend bij mij. Tijd om daar verandering in te brengen. Lezen jullie mee naar mijn bevindingen in deze review Oh So Hip; een hip sieradenmerk voor iedereen?

oh so hip
Oh So Hip

Oh So Hip

Sinds 2012 bestaat Oh So Hip, en is opgericht door Jennifer. Zij kwam in haar studententijd veel in aanraking met sieraden door haar werk bij een retailer en daardoor is de liefde voor sieraden gaan groeien. Wat mooi om te lezen dat zij hier haar werk van heeft gemaakt. De trends worden gevolgd en er worden regelmatig sieraden toegevoegd aan de webshop. De slogan maakt het geheel af; ‘I have enough jewelry, said no one ever!’

Jewelry time

Ding dong; daar gaat de bel en pak ik met een grote glimlach het pakketje van de bezorger aan. De sieraden die ik mag reviewen zijn er; uitpakken maar! Het uitpakken zelf is al een feestje. In het doosje zitten de sieraden die ik heb uitgezocht bij Oh So Hip, een hip sieradenmerk voor iedereen. Netjes in zakjes verpakt; wat leuk. Jewelry time!!

Goud versus zilver

Lucky me mocht uit een selectie sieraden items uitkiezen om te reviewen. Daarmee kan je me niet blijer maken! Meteen nam ik een kijkje in de webshop en wat een mooie dingen kwam ik tegen. Wat moet ik kiezen? Goud of zilver? Dat is wel de vraag die ik mezelf iedere dag stel wanneer ik mijn outfit of the day heb aangetrokken. Welke sieraden doe ik aan om mijn outfit af te maken? Goud of juist zilver? Beide hebben een plekje in mijn hart; goud is waar ik mee opgegroeid ben en zilver heeft echt een plekje in mijn hart veroverd gaandeweg de jaren. Daarom in deze blog de ultieme battle; goud versus zilver!

Oh So Hip; goud

De website staat vol mooie dingen en mijn ogen trekken mij naar het goud. Mijn eerste armbandje was er eentje met een naamplaatje en daarna volgde een bedelarmbandje. Beide heb ik altijd bewaard en het bedelarmbandje draagt mijn dochter van 2,5 jaar nu. Smelt!

Tijd om te kiezen welke goudkleurige sieraden ik ga aanvragen. Mijn oog valt op een mooie ketting met een dubbele laag; een schakelketting met als tweede ketting daaraan een fijnere ketting met een hartje. Wat een beauty! Ik ben een sucker voor setjes; ofwel een bijpassende armband en/of oorbellen. Ik ga dus meteen op zoek en vind al snel de armband die bij deze ketting hoort/past. Daarbij zoek ik een paar knopjes in de vorm van hartjes en mijn set is bijna klaar. Tijdens het scrollen zie ik namelijk een scrunchie. Dit haarstuk is terug van weggeweest en op dit moment weer helemaal hip. Dit is de finishing touch; een gouden scrunchie in mijn haar. De gouden set is compleet!

Oh So Hip; zilver

Nu de gouden set compleet is en in mijn winkelmandje ligt, ga ik door naar de afdeling zilverkleur. Zilver is en blijft een prachtige kleur en op de site van Oh So Hip is er dan ook genoeg te vinden. Ik kies voor een heel fijn en dun kettinkje en ga meteen door richting de oorbellen. Deze ketting is niet zo opvallend dus ik ga voor wat grotere oorbellen hierbij. Een paar mooie ringetjes is al snel gevonden. Een ear cuff maakt deze zilverkleurige set compleet. Wat is dat hoor ik je denken? Ja dit is een beetje out of my comfort zone. Maar hierover later meer.

Voor iedereen wat wils

Wat me vooral opvalt als ik lekker aan het neuzen ben op de site is dat het assortiment van Oh So Hip betaalbaar is en heel divers. Voor iedereen is er wel wat dat aanspreekt; van oorbellen tot armbanden en van ringen tot kettingen. Leuk weetje; er is ook een categorie accessoires. Waar gaan jullie voor?

sieraden

Out of my comfort zone

Eerder liet ik deze term al vallen. Ik heb namelijk een ear cuff uitgezocht. Dit is een soort open oorbel die je om je oorschelp klemt. Ik draag meestal alleen ‘normale’ oorbellen en heb ook heel braaf maar één gaatje in mijn oor. Meerdere gaatjes heeft mij nooit getrokken maar toch trekt deze ear cuff mij wel. Het geeft de illusie dat je een tweede gaatje in je oor hebt, maar dan meer aan de bovenkant van je oor. Let’s try!

oh so hip
Ear cuff

Mijn ervaringen

Wat een toffe sieraden! Ik krijg meteen leuke reacties wanneer ik de setjes draag; mijn zus is echt fan van zilver en is meteen te spreken over de mooie subtiele ketting en mooie oorbellen. Mijn moeder is meer van het goud en vindt de ketting heel erg apart en mooi staan. Goede keuzes heb ik dus gemaakt! En die ear cuff; het was even zoeken naar welk oor, welke hoogte en hoe om mijn oor te doen. Maar eenmaal in mijn oor, voelde ik hem niet eens zitten en vond ik het wel een welkome aanvulling. Ik heb niet de behoefte aan nog een gaatje in mijn oor, maar met deze ear cuff kan ik wel een keer deze look uitdragen. Hij heeft me positief verrast!

De sieraden zijn licht van gewicht, wat fijn draagt. Daarnaast zit alles netjes apart verpakt wanneer ik het ontvang; hierdoor blijven alle sieraden mooi en vooral uit de knoop. De levering was ook super snel; ideaal als je bijvoorbeeld iemand een cadeau wilt doen. Cadeau op tijd binnen; een groot pluspunt!

Goud versus zilver; wie wint?

Ik moet eerlijk zeggen Oh So Hip; beide winnen! Ik kan echt niet kiezen tussen goud en zilver. Ik ben zo blij met beide setjes en draag ze met veel plezier. Het kiezen tussen deze twee hangt bij mij van twee dingen af; de outfit en waar ik op dat moment zin in heb om te dragen. Soms heb ik van die dagen dat ik graag een bepaalde set wil dragen en dat doe ik dan ook gewoon. Maar vaak laat ik het afhangen van mijn kleding. Ik kijk echt naar mijn kleding en dan vooral de kleuren of details. Daar stem ik mijn sieraden op af. Dus sorry Oh So Hip; goud versus zilver wordt voor mij goud en zilver!

Oh So Hip voor jezelf en als cadeautje

Je kunt nooit genoeg sieraden hebben zoals de slogan ook aangeeft. En daar ben ik het roerend mee eens. Ik doe mezelf af en toe wel eens een sieraad cadeau en kies dan vaak voor oorbellen. Als cadeautje vraag ik dan vaak een nieuw armbandje of een ketting. Aan de webshop van Oh So Hip heb ik er een nieuwe ‘snoepwinkel’ bij! Wat ik ook onwijs leuk vind om te lezen is dat er ook een categorie op de website is genaamd cadeaus. Want sieraden geven is altijd een goed idee. Voor iedere portemonnee is er wat te vinden en dat laat de deelcategorie ‘cadeaus tot tien euro’ heel mooi zien. Super leuke sieraden voor een mooie prijs; waar wacht je nog op? Geef je moeder, vriendin, buurvrouw of jezelf een sieraad van Oh So Hip cadeau!

Lees ook zes tips samenstellen casual outfit

Footer2 nieuw

Chantal
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Oh So HIP

Tuesday 20th of April 2021

Wat leuk om te lezen! Beide kleuren staan je goed.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.