Bijzondere sieraden van Art by Daan. Cadeautip met kortingscode

Met het oog op de feestdagen wordt er geadviseerd om op tijd te beginnen met je cadeautjes shoppen. Nu mag je de komende 2 weken niet gaan funshoppen in de winkels en alleen noodzakelijk naar de supermarkt gaan. Ook al draag ik de stenen winkels en de horeca een warm hart toe in deze lastige tijden, ben ik stiekem ook wel een beetje blij met de vele online winkels en de kleine ondernemers die hier achterzitten. Zo ook de webwinkel Art By Daan waar je bijzondere sieraden kunt kopen.

maansteen armband

Bijzondere sieraden

Iedereen die mij kent weet dat ik dol ben op sieraden. Van Halloween spinnen in mijn oren, kettingen en armbanden. Mijn smaak is zeer divers. Vaak glitters of bonte kleuren maar ook bijzondere sieraden. Sieraden met edelstenen vind ik prachtig! Ik geloof echt in de kracht van edelstenen. Dat was al als jong meisje toen ik vaak last had van wratten. Ik kreeg een zuiverende steen als hanger in een ketting en na 3 weken was de Hematiet steen gebarsten en had ik geen wratten meer.
Naast mijn bed heb ik rozenkwarts voor een rustige nachtrust en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik heb veel sieraden met edelstenen, maar de armbanden past ik al een tijdje niet meer.

Bijzondere sieraden

Standaard maten

Ik vind het heel vervelend dat veel webwinkels en gewone winkels altijd alleen maar werken met standaard maten. Hierdoor pas ik eigenlijk nooit armbanden omdat mijn polsen veels te breed zijn. Jammer want ik ben dol op een rijtje armbanden om mijn pols.

art by Daan

Handgemaakte bijzondere sieraden

Zo blij was ik toen ik Art by Daan leerde kennen. Handgemaakte armbanden waarbij je je voorkeuren kunt doorgeven en zo ook de maat van je pols/ of van de gewenste armband!

Met jouw aankoop in November, maak je in December iemand blij. Daan doneert namelijk 10% van jouw orderbedrag in sieraden aan de kledingbank (onderdeel van de voedselbank). Doe je mee?

Nu zou je zeggen, ja maar zo’n armband met edelstenen kun je toch ook zelf wel maken. Ja helemaal waar, maar Danielle doet er nog iets heel bijzonders mee. Ze heeft namelijk ook echte kleine kunstwerken die aan de armbanden, kettingen en oorbellen worden gehangen of zelfs in een ring worden verwerkt.

Bijzondere sieraden

Zelfs voor mannen zijn er bijzondere manchetknopen bijvoorbeeld. Met de sieraden van Art by Daan heb je echt altijd een bijzonder cadeau voor een geliefde of voor jezelf. De bijzondere sieraden worden mooi verpakt en dat uitpakken is al een feestje op zich!

Mijn keuze een armband met maansteen

Bijzondere sieraden

Natuurlijk vraag je je af voor welke armband ik zelf heb gekozen. Ik heb gekozen voor de armband met maansteen. De maansteen past erg bij het sterrenbeeld kreeft wat ik ben en helpt voor een goede vochtbalans. Daarnaast bevordert het de vruchtbaarheid. Nog een kindje erbij is welkom maar geen absolute must. Met mijn 39 jaar tikt de klok wel, maar er gaat gelukkig geen tijdbom af in mijn buik.

Geef jij je moeder dit jaar bijvoorbeeld wat bijzonders met de feestdagen? Of die vriendin die zo keihard aan het werken is in de zorg?

Kortingscode!

Voor alle volgers van MamaScrapelle heb ik kortingscode voor 5 euro korting bij een aankoop van bijzondere sieraden boven de €50 euro!
Kortingscode: MamaScrapelle

Bijzondere sieraden

Winactie bijzondere sieraden

Gefeliciteerd Willem

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

8 reacties

  1. Ik doe graag mee voor mijn zus die werkzaam is op een nierdialyse afdeling, door het coronavirus maakt ze momenteel veel trieste momenten mee, ik zou haar graag met dit shoptegoed willen verrassen.

  2. Wat een prachtige bijzondere sieraden heeft Art by Daan daar zou ik heel erg vrolijk van worden!???

  3. Ik heb al even rondgeneusd op de facebookpagina van Art by Daan, ik vind vooral de ringen erg mooi! Ik doe heel graag 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.