Skip to Content

Melano Jewelry – unieke sieraden voor de feestdagen

Elk jaar in december probeer ik mijzelf te verwennen met een mooi sieraad. Waar ik vroeger heel erg was van de goedkope simpele sieraden om maar zoveel mogelijk te veranderen bij mijn kleding, ben ik tegenwoordig meer van de sieraden die ik dagelijks draag. Al blijft dat wisselen toch altijd wel een beetje aanwezig. Met Melano Jewelry koop je een basis waarmee je steeds kan aanpassen. Ik leg je deze unieke sieraden graag uit.

Melano Jewelry

Op de website van Melano Jewelry valt je al snel op dat het eerste headermenu steentjes is.

Met de Melano verwisselbare steentjes kun je al jouw Melano sieraden personaliseren naar jouw eigen smaak. Zo zijn er steentjes voor onze Twisted, Vivid en Globe collectie. Mix erop los en creëer jouw eigen ring met steen, armband met steen, ketting met steen of oorbellen met steentjes! 

Door een basis ring, ketting, armband, oorbellen of hanger te kopen kun je met verschillende steentjes toch elke keer een andere look ontwikkelen. Perfect als je persé de kleur van je sieraden wil laten matchen met je kleding bijvoorbeeld.

Er zijn drie soorten steentjes: Twisted, Vivid en Globe. Die passen dan weer op de sieraden in die categorie.

Zo ontving ik van Melano Jewelry, de Melano Twisted Circle Ketting met een twisted steentje eraan. Er hangt een prachtig Howlite steentje aan.

De White Howlite kan helpen bij je zelfbewustzijn en kalmeert je emoties. De steen biedt ondersteuning bij het loslaten van oude emotionele pijn en kan stress verlichten. Perfect bij mijn Burn-out dus en de decemberstress! En het unieke sieraad past mooi bij mijn maansteen armband.

Het leuke van deze ketting vind ik dat je zelf kan bepalen of je hem lang of kort wil dragen.

Unieke ring

Daarnaast zat er in mijn doosje van Melano Jewelry nog een heel bijzondere verrassing. Een Melano Twisted Tammy ring met een verborgen boodschap zoals ik het zelf ervaar. Bovenop een Melano Twisted Star CZ steentje . De ring zelf is een ragfijn draadje van 4 mm. Onderop bungelt de letter m. Van mama natuurlijk! Of is het van Melano Jewelry 😉

Die letter m zie je alleen als je hand open is, of naar boven wijst. Een verborgen boodschap die je zelf zachtjes voelt kietelen aan je handpalm.

Melano Jewelry

Melano Jewelry wear it your way!

Met de sieraden van Melano Jewelry kun je dus zelf beslissen hoe je je sieraden draagt. Ben jij nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor jezelf of dierbare dan mag ik je een kortingscode aanbieden die geldig is tot 14 februari 2022. Dus ook perfect voor valentijnsdag!

Kortingscode: WINTERBLOG15 voor 15% korting te besteden op de website van Melano Jewelry

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kirsten

Thursday 9th of December 2021

Mooie ring, echt een bijzonder sieraad :)

ellen

Thursday 9th of December 2021

Ja he! en ook nog eens op maat te verstellen .Ideaal!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.