Tijn traktor en zijn vrienden de nieuwe Toet Toet auto’s

VTech ontwikkelt jaarlijks heel veel nieuws speelgoed. En mijn gastkindjes zijn erg blij met de nieuwe collectie Toet Toet auto’s! Tenminste Tijn Traktor maakt een vast onderdeel in ons thema Kikker op de Boerderij. De populaire serie Toet Toet auto’s is uitgebreid met zeven nieuwe autootjes.  

Zingend en swingend het voorjaar in

Wat de nieuwkomers anders maakt dan de eerder verschenen voertuigen in de serie, is hun actie-toets voor beweging én geluid. En dat leverde enthousiaste reacties op bij mijn peutertjes! Met een druk op de knop komt het autootje tot leven. De ontwerpers hebben goed werk geleverd, want ik vind Tijn Traktor echt humor hebben! De teksten zijn leuk en passen goed bij zijn stoere karakter. Daarbij hebben alle zeven Toet Toet auto’s ook nog eens het nieuwe themalied van de Toet Toet auto’s onder de knop staan. En ja na tien keer horen neurie je die al vrolijk mee!

Tijn Traktor en zijn vriendjes

De zeven nieuwe collector items van toet toet auto’s zijn:
Amir Ambulance, Tygo Takelwagen, Owen Auto, Bart Brandweer, Harvey Helikopter, Ronnie Raceauto en Tijn Traktor.

Tijn Traktor en zijn vrienden beschikken, net als hun voorgangers, over nogal wat skills. Ze kennen geluidjes en melodietjes, zijn beweeglijk en vormen de perfecte basis voor het spel van kleintjes tussen 1 en 5 jaar. Laat de fantasie maar stromen, met deze karaktertjes ontstaan de mooiste verhaallijnen in kleine koppies. Fijn is dat de autootjes perfect in het kleine knuistje passen, ze geen losse onderdelen bevatten en zelfs na jaren intensief spelen gewoon nog een rondje meegaan.

De nieuwe serie Toet Toet Auto’s zijn te gebruiken in combinatie met de eerder verschenen speelsets en zijn zelfs compatibel met de Zoef Zoef Dieren speelsets. Tijn Traktor en zijn vrienden reageren ook op de Magische Sensors van de sets.

Toet Toet Auto’s roadshow

Handige linkjes Tijn traktor

Kijk hier voor meer blogs van VTech:

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.