Skip to Content

Klorofil camper, een avontuurlijke uitbreiding van dit toffe speelgoed

Yes! Er is een nieuwe uitbreiding van de Magische Wereld van de Klorofil, namelijk een camper! Ga eropuit met de camper. Neem je vrienden mee, bezoek favoriete plekken en rij de ondergaande zon tegemoet. Dit speelgoed ademt een heerlijke retro vibe, is stevig, gaat jaren en jaren mee en er komen regelmatig leuke uitbreidingen. Dat laatste is fijn voor de cadeauinspiratie op een verlanglijstje of tijdens feestdagen. Wij testen dit keer de Klorofil camper voor jullie uit.

Klorofil camper en boom

Eropuit met de Klorofil camper

Hoewel de Klorofil dierenfamilies heerlijk wonen in hun natuurwereld, gecreëerd rondom de Magische Speelboom, gaan ze maar al te graag op avontuur. Zoals met de nieuwe Klorofil camper, dit is een echt huis op wielen. Natuurlijk is bij deze Klorofil speelset ook weer van alles te beleven en zijn er verborgen ruimtes en accessoires te ontdekken. Deze nieuwste uitbreiding van de Magische Wereld van de Klorofil staat dan ook weer garant voor vele uren speelplezier! Wat zeg ik… jaren zelfs!

De camper beschikt over een eigen keuken, eetkamer en een slaapkamer. In deze ruimtes is van alles te doen en te verkennen. Zo zijn er ronddraaiende kuipstoelen, een verborgen tv die met de bekende ‘POP’ tevoorschijn komt. In de oven kun je verschillende gerechten bereiden, de tafel kun je in een handomdraai veranderen van eettafel naar spelletjestafel. En onder het dak zit een slaap- en speelruimte verborgen met een heuse glijbaan en draaimolen. Bovendien kun je alle meegeleverde accessoires, zoals walrusvriendinnetje Lena en de picknicktafel, eenvoudig opbergen in de Camper en deze, dankzij z’n praktische handvat, overal mee naartoe nemen.

De Magische Wereld van de Klorofil

De Magische Wereld van de Klorofil wordt bewoond door vele dierenfamilies en bestaat inmiddels al uit meer dan 65 verschillende personages. En allemaal kunnen ze niet wachten om een ritje in de gloednieuwe Klorofil camper te maken! Welke families zijn er onder andere?

  • De Browny berenfamilie
  • Nutnut de eekhoornfamilie
  • Twitwit de vogelfamilie
  • Kastor de beverfamilie

Elke familie bestaat uit twee ouders en twee kinderen. Alle dieren hebben een uitsparing aan de onderkant. Dit zodat ze makkelijk kunnen worden bevestigd op de speciale noppen waarmee alle voertuigen en andere Klorofilproducten zijn voorzien. Zo kunnen ze er niet vanaf vallen, zelfs niet als je ze ondersteboven houdt. Ook zit er op sommige plekken een lampje die geactiveerd wordt als er een poppetje op de nop geplaatst wordt. Bijvoorbeeld in de Klorofil school, de lotusbloem of het drijvende vlot.

Speelsets

Naast de Klorofil camper zijn er vele toffe speelsets om mee te spelen. De sets variëren van groot tot klein, van voertuig tot huis en je kan dus vele vriendjes en families sparen! Elke speelset wordt bovendien met een of meerdere exclusieve figuren geleverd. Elke set past weer bij een ander, en je kan er ook los mee spelen.

Andere speelsets en reviews op MamaScrapelle:

De Magische Wereld van de Klorofil is onder andere verkrijgbaar via de Kleine Giraf, in de winkels en online.

Is de Klorofil camper leuk?

Toen ik hoorde dat de Klorofil camper beschikbaar was zag ik meteen al beelden voor me van de camper lekker in de tuin. Als blogger denk ik aan foto’s zodat het product zo goed mogelijk in beeld komt voor jullie. We hadden net wat lekkere zonnige lentedagen gehad waarbij er steeds wat meer speelgoed naar buiten werd gebracht door mijn dochters. Helaas is daar dan de realiteit en bij ontvangst van de camper was het dagen grijs en regenachtig.. Dus plan b! We gaan binnen onze Klorofil wereld opbouwen zodat we daar spannende avonturen kunnen beleven.

Want inmiddels hebben we een bijna complete Klorofil verzameling. Echt al jaren wordt er actief mee gespeeld. De retro speelboom blijft favoriet, ook van mij. Deze mag gewoon in de woonkamer staan. De kleinere items zijn ook erg geliefd en zo alles bij elkaar is het een compleet magische wereld. De Klorofil camper past er perfect bij en is een welkome aanvulling. Want zo’n grote auto was er nog niet! In de woonkamer beginnen mijn dochters eerst op het speelkleed de magische Klorofil wereld op te bouwen. maar al snel staat er op elke tafel, en zelfs in andere ruimtes wel iets. En de camper reist overal naar toe.

Klorofil camper

Op avontuur

Ja, de Klorofil camper is leuk. Geweldig leuk zelfs! Door de hendel is het makkelijk te tillen en het dient tevens als steuntje als je het dak openmaakt. Binnenin zitten er weer veel verrassingen om te ontdekken. Een draaimolen, glijbaan, tv die POPT en andere elementen die kunnen bewegen. Handig vind ik ook het extra luik in het dak waar je items in kan opbergen. Voor nu heeft de camper vele avonturen in huis gemaakt, maar zodra de eerste zonnestralen weer verschijnen gaat deze ook in de tuin op avontuur!

De Klorofil camper komt met een lief poppetje en een picknicktafel. Je moet zelf even de stickers plakken, zoals bij elk Klorofil item. En dat is voor mij altijd even een uitdaging. Maar eenmaal geplakt is deze toffe camper ready to roll!

Zijn jouw kinderen ook zo gek op deze natuurlijke en magische wereld*?

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.