Een uniek fotosieraad om je dierbaren bij je te houden

Begin deze maand is mijn lieve oma overleden. Iets waar ik op zich heel rustig onder ben, want ik ben eerlijk waar blij dat ze niet meer hoeft te lijden, maar toch is het een groot gemis. Ze was als een tweede moeder voor mij. Ik kwam daar regelmatig, helaas soms minder dan ik zou willen. Ik ging op zoek naar iets om haar dicht bij me te houden, maar ook voor mijn dochter die haar eerste overlijden van dichtbij meemaakte. Omdat ik wel van sieraden houdt, mijn dochter ook en mijn oma ook altijd sieraden droeg, wist ik al gauw dat ik een sieraad wilde. Eerst dacht ik aan een ketting met letter, maar toen popte er een ander idee in mijn hoofd. Een uniek fotosieraad!

Medaillon als uniek fotosieraad

Sommige familieleden willen een beetje as om er een mooi sieraad van te maken. Dat idee vind ik zelf alleen een beetje gek en aangezien ik dol ben op foto’s kwam ik tot de conclusie dat ik een uniek fotosieraad wilde hebben. Een medaillon met de foto van mijn lieve oma erin. De meeste medaillons hebben de mogelijkheid om de foto te verwisselen. Mijn ervaring is dat die foto’s dan toch vergelen of beschadigen. Op de site van Kaya sieraden kwam ik iets heel gaafs tegen! Namelijk een medaillon waar de foto in verwerkt is!

Ook mijn dochter vond dit een heel mooi idee en we doken achter de laptop om er een uit te kiezen. We moesten wel lachen om onze smaak, want we kozen beiden dezelfde medaillon uit. Een zilveren hartje met vleugels. Of zou oma van boven dat een beetje gestuurd hebben?

Persoonlijk sieraad FIMH

Beiden kozen we er dan ook voor om een eigen foto uit te zoeken die we in het hart wilden laten plaatsen. Een uniek fotosieraad die je dan ook niet kunt retourneren. Ik koos voor een foto die ik van mijn oma had gemaakt terwijl ze tevreden lacht, mijn lievelingsfoto. En dochterlief koos voor een foto waar ze samen met haar overgrootmoeder breed lachend op staat al knuffelend samen.

FIMH gravering

Bij Kaya sieraden kun je ook graveren en dat deden we dan ook . Zo is het echt helemaal een uniek en persoonlijk sieraad. Ik koos voor de letters FIMH: Forever In My Heart. Je kunt kiezen uit 2 verschillende schakels en lengtes. En of je voor zilver of verguld goud gaat.

Uniek fotosieraad

De unieke fotosieraden zijn prachtig geworden en we dragen hem beiden met liefde. En met liefde worden de sieraden ook ingepakt. In prachtige doosjes met een poetsdoekje erin, helemaal klaar om cadeau te geven aan onszelf.

Om deze medaillon te bestellen moet je wel een foto uploaden. Zorg dat deze genoeg ruimte heeft om in hartjesvorm uit te snijden. Bestellen gaat snel en de levering ook.

Kaya sieraden

Door mijn dochter ook een uniek fotosieraad te geven met haar dierbare overgrootmoeder heeft dit duidelijk geholpen in haar rouwproces. Als ze haar mist trekt ze de ketting even aan om haar dichtbij zich te voelen. Het doosje waar hij in zat wordt veilig bewaard om hem steeds netjes in terug op te bergen.

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.