Skip to Content

Dinosaurus speelgoed en meer, een handig overzicht met cadeautips

Hoog tijd voor weer eens een nieuw handig verlanglijstje hier op Mamascrapelle! Deze verlanglijstjes worden ontzettend veel gevonden en goed gebruikt. En dat is fijn, want daarvoor maken we ze ook. Dit keer is het tijd voor een thema namelijk: dinosaurus! Tijdloos, altijd fascinerend en het kent vele fans. Een verlanglijstje vol Dinosaurus speelgoed en meer!

Let op! Maakt u gebruik van een ad-blocker? In deze blog maak ik veel gebruik van handige doorlink plaatjes! Zet hem dus even uit als je deze wil zien.

Dinosaurus speelgoed en meer!

Verlanglijstje thema dinosaurus boeken

Dinosaurus boeken

Uiteraard begin ik weer met boeken, dat blijft een favoriet cadeau om te geven. Er zijn heel veel gave dinoboeken en op onze boekenblog hebben we een toffe selectie gemaakt. Neem daar vooral eens een kijkje. De reviews hebben allemaal duidelijke foto’s en sommigen ook een filmpje.

Prentenboeken thema dino’s

Kijk hier voor een overzicht met alle boeken met dino’s* in de hoofdrol!

Jurassic Park Franchise

jurassic park franchise

Ik schreef al een blog over de Jurassic Park franchise en de tips die ik daar geef passen zeker ook op dit verlanglijstje thema dinosaurus. Want deze franchise is 6 toffe films rijk en 2 gave boeken. Boeken voor volwassenen. Ook is er een toffe Netflix serie voor de wat jongere kijkers. Hieronder passende cadeautips die passen bij deze dino wereld.

Dinosaurus speelgoed – spelletjes

Verlanglijstje thema dinosaurus spellen

Bordspellen, online gamen of digitale uitjes, het kan allemaal! In deze blog bomvol dinosaurus speelgoed kunnen dan ook niet de spellen ontbreken. Van bord tot digitaal, van jong tot oud. Ik heb het allemaal voor jullie hieronder verzameld. Kijk zelf vooral ook even goed voor de aanbevolen leeftijd.
Lees hier de review van Jurassic Park Danger en Gigantosaurus Dino Kart, een spannende Switch game!

Kijk hier voor toffe spellen met dino’s* in de hoofdrol!

Zachte items

dino knuffel

Als mooi contrast op de houten items voor op het verlanglijstje met dinosaurus, leek mij een cadeautip lijstje met zachte items. Hoe spannend en monsterlijk ze ook zijn, een knuffel of kussen met een dino kan rekenen op dikke knuffels.
Kijk hier voor een overzicht van dino knuffels*

Dinosaurus speelgoed voor rollenspel

Dinosaurus speelgoed voor rollenspel

Kinderen vinden het heerlijk om een rollenspel te kunnen spelen. Zeker met stoere of lieve dino’s. Ze kunnen verrijking geven aan ander bestaand spel of juist het hoofdspel verzorgen. Maar hoe leuk is het om met blokken te bouwen en vervolgens met dino’s daar doorheen te stampen? Of om de Barbies te laten schrikken? Genoeg leuke items voor een rollenspel hieronder voor op het verlanglijstje thema dinosaurus.

Kijk hier voor leuke speelfiguren dino’s*

Bouwen met thema dinosaurus

Verlanglijstje thema dinosaurus lego

Bouwen is sowieso leuk maar het hoort ook wel echt wel bij het thema dinosaurus. Net zoals wij als mensen moeten doen met hun botten die gevonden worden. Die bouwen we op zodat we kunnen leren hoe ze eruit gezien hebben. Zo kan je vaak ook met dino bouwpakketten lekker aan de slag. Maar bij bouwen denk ik ook aan Lego en ander bouwspeelgoed! Een divers overzicht voor op het verlanglijstje thema dinosaurus hieronder!

Houten items als dinosaurus speelgoed

houten speelgoed dinosaurus

Hout is en blijft aangenaam duurzaam. Het voelt fijn om mee te spelen, en het kan meestal tegen een stootje. Ik heb hieronder diverse houten items voor op het verlanglijstje thema dinosaurus! Er staat vast wat moois bij voor jou of degene die een cadeau krijgt!

Kijk hier voor prachtig dinosaurus speelgoed van hout*!

Creatieve cadeaus thema dinosaurus

creatieve dino's

Lekker creatief bezig zijn is voor jong en oud, jongens en meisjes leuk. En laat er nou ook veel leuke items zijn die passen op het overzicht met dinosaurus speelgoed. Wat vind jij leuk om te doen met dino’s*?

Extra items verlanglijstje dinosaurus speelgoed

dinosaurus cadeautjes

Er zijn nog zoveel diverse items met dinosaurussen. Voor inrichting, kleding of verkleden. Er zijn zoveel gave items voor op het verlanglijstje. Hieronder nog allemaal toffe items!

Op Mamascrapelle hebben we nog veel meer handige verlanglijstjes. Voor kinderen en volwassenen, mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Ben je fan van onze lijstjes en geholpen? Laat een reactie achter, dat vinden we leuk! En deel onze foto met Dinosaurus speelgoed zodat we anderen ook goed kunnen helpen.

Kijk hier voor onze overzichtspagina met al onze verlanglijstjes voor jong tot oud!

Footer1
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Oma Will

Wednesday 22nd of September 2021

Mijn kleinzoon is gek op dino's En wat een keuze in Dino spulletjes.

Selena

Thursday 7th of October 2021

Nou dan is dit een handig lijstje! Genoeg leuks met thema dino te krijgen :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.