Skip to Content

Vos en Haas redden het bos – een nieuwe kinderfilm

Vos en Haas wie kent ze niet? Dit vrolijke duo weet menig kinderhart te veroveren in hun gelijknamige kinderboeken. Er is altijd wel een avontuur te beleven, letters te leren, dingen te bakken en nieuwe vrienden te maken. Nu komt daar binnenkort een film uit: Vos en Haas redden het bos. Lees snel verder want ik mag vrijkaarten weggeven voor de première in Amsterdam zondag 14 april!

Vos en Haas redden het bos

Vos en Haas redden het bos

In het bos vinden mysterieuze gebeurtenissen plaats. Plotseling is Uil verdwenen en is er een groot meer ontstaan uit het niets. Vos en Haas zijn vastbesloten om de waarheid te achterhalen. Tijdens hun zoektocht naar Uil, komen ze een bende ondeugende ratten tegen die hen leiden naar de verborgen schuilplaats van de slimme Bever. Daar stuiten ze op een geheim onderwaterparadijs! Echter, al snel beseffen ze dat alles niet is zoals het lijkt. Zullen Vos en Haas op tijd een oplossing vinden? Kunnen ze het bos redden? Dit avontuur barst van de humoristische en ontroerende momenten.

Vos en Haas redden het bos avontuurlijk film voor het hele gezin

Wie zijn Vos en Haas?

Vos en Haas zijn fictieve personages gecreëerd door de Belgische schrijfster Sylvia Vanden Heede en geïllustreerd door de Nederlandse illustrator Thé Tjong-Khing. In de boekenreeks over Vos en Haas beleven de twee dierenvrienden allerlei avonturen in het bos. Vos is slim en bedachtzaam, terwijl Haas vaak enthousiast en impulsief is. Samen met hun vrienden beleven ze komische, spannende en leerzame momenten die kinderen en volwassenen aanspreken. De boeken van Vos en Haas zijn populair vanwege hun levendige personages, humoristische verhalen en prachtige illustraties, die het plezier van lezen stimuleren en de verbeelding van de lezers prikkelen.

Op StoerLeesVoer vind je bijvoorbeeld recensies van:

Nederlandse stemmencast

Iliass Ojja (Stem), Ilse Warringa (Stem), Remko Vrijdag (Stem), Sigrid ten Napel (Stem), Alex Klaasen (Stem), Finn Poncin (Stem)

Releasedatum: 24-04-2024
Genre: familiefilm, animatie
Lengte: 70 minuten
Kijkwijzer: Alle Leeftijden
Gesproken taal: Nederlands
Regisseur: Mascha Halberstad
Distributie: Periscoop film

Vos en Haas redden het bos

Winactie Feestelijke première Vos en Haas in Pathé Tuschinski

Op zondagochtend 14 april is de feestelijke première van de film in Pathé Tuschinski waar wij vrijkaarten voor mogen weggeven! 2 x 2 kaarten!

De winnaars komen op de gastenlijst dus weet zeker als je meedoet aan de winactie dat je snel kan reageren op je mail en de datum vrijhoudt in je agenda!

Programma:

– Locatie Pathé Tuschinski
– Ontvangst & rode loper: 10:00 uur
– Start zaalprogramma: 10:30 uur
– Laat je schminken als Vos of Haas.
Na afloop is er een speciale boekuitgave van Lannoo van Vos en Haas redden het bos die je kunt laten signeren door schrijfster Sylvia vande Heede en illustrator Thé Tjong-Khing.

Wat moet je doen:

OPTIE 1

  • Reageer onder de social media post van de winactie met wie jij graag ‘Vos en Haas redden het bos’ wil zien.
  • Delen is lief en vergeet ons dan niet te taggen. Anderen taggen en ons volgen is ook lief.

Optie 2

  • Reageer onder deze recensie met wie jij graag ‘Vos en Haas redden het bos’ wil zien.

EXTRA

  • Volg MamaScrapelle op social media indien mogelijk. We zitten op InstagramFacebookTikTokYouTube en/ of Pinterest. Like daar ook de winactie van ‘Vos en Haas redden het bos’ voor een extra winkans
  • Delen van de winactie levert een extra winkans op. Tag MamaScrapelle als je dat doet.
  • Beide opties mag uiteraard ook.

Over ongeveer twee weken krijgt de winnaars van de vrijkaarten voor de film ‘Vos en Haas redden het bos’ een bericht via de mail of pb.

Kijk hier voor meer leuke kinderfilms

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tamara

Monday 8th of April 2024

Leuk om met mijn dochter naartoe te gaan!

Ilona boers

Monday 8th of April 2024

Jaaa dit zou ik leuk vinden met me zoontje Dex!! We gaan duimen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.