Moederdag vergeten? – Een blog met tips om het goed te maken

Vandaag is het Moederdag. Een dag om alle mama’s lekker in het zonnetje te zetten en te verwennen. Ontbijt op bed, bosje bloemen, een lekker luchtje, een leuke moederdagknutsel , een weekendje weg… de ideeën zijn eindeloos. Maar wat nu als je partner deze bijzondere moederdag vergeten is?!

Moederdag vergeten?

Ja het kan en het is algemeen bekend, dat mannen hier niet zo heel goed in zijn om speciale data te onthouden. Er zijn mannen die zelfs ‘niet zien’ dat het op de kalender staat. Of de link niet leggen dat je voor Moederdag bij beide moeders langs gaat, maar jouw eigen moeder zijn totaal verwaarloosd. Vaak zijn ze het eerste jaar nog wel attent omdat het dan bijzonder is, maar de jaren erop verslapt deze aandacht. Moederdag vergeten doen ze dus niet altijd express.

Commercieel gedoe

Er zijn altijd mensen die al deze ‘nutteloze’ feestdagen als Valentijn, Moederdag en Vaderdag niks vinden. Commercieel gedoe om maar geld uit te moeten geven en verplicht aan iemand te laten weten dat je die persoon waardeert/ lief hebt/ wil verwennen.

Mocht jouw vriend/ man hieronder vallen dan vrees ik dat alle subtiele en niet subtiele signalen dat je het fijn zal vinden om wat te krijgen voor Moederdag nutteloos zijn. Hopelijk gaat je kind naar een creatieve gastouder, kinderdagverblijf of naar school en krijg je in elk geval nog een mooi kunstwerk van je kind!

Ik maak het 100% goed

Kijk deze typen mannen zijn de leukste! Want ze schamen zich diep dat ze deze speciale dag zijn vergeten en willen jouw natuurlijk wel blij maken! Verwennen, in de watten leggen, je zien stralen en willen hier best wel moeite voor doen. Je kunt natuurlijk kiezen voor een weekendje weg, of een lekker luchtje, dagje sauna maar ik mocht een heel mooi mamasieraad samenstellen wat zeker de moeite waard is om manlief te laten zien!

Mamasieraad voor moederdag vergeten

Bij Kaya sieraden bestelde ik een mooie moederarmband met het infinity teken, zoetwaterparel en voorletter op een hartje. Gemaakt van .925 zilver. Symbolisch om de liefde voor je kind, geliefde of best friend te laten zien. Luxe verpakt in zijden sieradenbuideltje.

20160506_200137

Deze zilveren armband genaamd infinity love is uit te breiden met meerdere hartjes met voorletters van je kind(eren). Ideaal voor als je graag meer kinderen wilt hebben, of misschien al zwanger bent van de tweede, maar de naam nog even geheim wilt houden. Voor €7,95 per voorletter kun je deze mama armband uitbreiden.

Mama&Kind en 3 generaties

moederdag vergeten kaya sieraden

Er zijn zelfs sieraden voor 3 generaties. Hoe bijzonder om te doen! Wij hebben zelfs nog 4 generaties. Gelukkig kun je deze sieraden ook los bestellen als je voor 4 generaties hetzelfde sieraad zou willen kopen. Ik vind het in elk geval heel bijzonder!

Geboortesteen sieraden

Dit is echt een uniek cadeau voor een “kersverse” moeder. De ketting bestaat uit maar liefst 4 bedels: een disc met babyvoetjes (voor geboortedatum), een bar (voor babynaam), een symbolische engelenvleugel en een geboortesteen. Inclusief ketting.

kaya sieraden

Let op deze heeft wel als levertijd 12 werkdagen dus als je manlief graag nog wil overtuigen dat dit HET sieraad voor jouw is dan moet je wel nog even iets langer geduld hebben.. maar ik denk dat dit zeker de moeite waard is!

Bij mij staat deze hoog op mijn wishlist voor mijn verjaardag in elk geval want ik vind hem erg mooi!

Is jouw man Moederdag vergeten of niet?

Lees ook deze blogs met thema moederdag

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.