Skip to Content

Nom Nom Kids, een mooi aanbod in herbruikbare items!

Duurzaam? Bewust met voeding bezig? Zin in gemak? Ja alle drie die dingen hebben met elkaar te maken in deze blog. Al jaren ben ik fan van Nom Nom Kids om verschillende redenen. Niet alleen voor kinderen en ouders overigens. Deze herbruikbare items zijn op heel veel manieren te gebruiken. En aan het einde van de blog weet ik zeker dat jij net zo enthousiast bent! Een review plus win-actie.

nom nom kids

Wie zit er achter Nom Nom Kids?

Nom Nom Kids is gestart door Suzanne Moore. Een mama met 2 kinderen en ervaring in productontwikkeling en inkoop. Net zoals zoveel moeders ziet ze ook het gemak van knijpzakjes maar loopt ze tegen bepaalde irritaties aan. Je kan ze niet makkelijk zelf vullen bijvoorbeeld! Daar besloot ze verandering in te brengen en zo zijn de herbruikbare items van Nom Nom Kids ontstaan. Inmiddels met een ruimer assortiment dan alleen hervulbare knijpzakjes.

In Nederland en België runt Christine Wijsbeek de website nomnomkids.nl met veel liefde en passie. Daarnaast is ze ook actief op de Nederlandse Instagram pagina van Nom Nom Kids, wat ik zelf weer met veel plezier volg. En waar ik veel inspiratie uit haal. Veel toegankelijke en lekkere recepten worden daar gedeeld. Zo vind ik het erg tof gevonden om een dik pannenkoekenbeslag te maken, dit in een knijpzakje te doen en dan vervolgens vormenpannenkoekjes te maken! Geniaal bedacht toch. Zoek de post op van 3 april, de video is hier helaas niet te delen.

nom nom kids

Aanbod Nom Nom Kids

Het begon dus met handige Nom Nom Kids knijpzakjes die je zelf kan vullen, hergebruiken en die makkelijk te onderhouden zijn. Ideaal om je eigen yoghurt en gepureerde fruit in te doen. Maar denk ook bijvoorbeeld aan kinderen met bepaalde allergieën, geen last van met zelf vullen! Of wat dacht je van bepaalde medicatie die je zo makkelijk kan toedienen. En zoals hierboven, het werkt ook prima met pannenkoekendeeg en dan leuke vormpjes maken in de pan. De zakjes kan je handig op de zijkant neerzetten, en ze hebben een ruime opening om te vullen. Een duidelijke markering geeft de maximale vulling aan.

En dan zijn er de Nom Nom Kids snackzakjes. In een groot en kleiner formaat zijn deze net zo handig! Bewaar je groente, fruit, snacks, deeg, hapjes en meer in deze fijne zakjes. Ze hebben een stevige dubbele sluiting. Ik heb deze zakjes ook gebruikt in de zomer en bij doorkomende tandjes. Dan doe ik er een nat washandje in en die leg ik in de koelkast of even kort in de vriezer. Dan heb je een ijskoud washandje. Perfect om op te sabbelen en knabbelen bij doorkomende tandjes. Of lekker koel in de zomer.

Met een bijpassende marker kan je makkelijk leuke teksten of een naam op de zakjes zetten. Denk aan een datum on inhoud als je het gaat invriezen. Of een leuke boodschap aan degene die het zakje meegaat nemen. Scheelt ook weer naamstickers, en dus ook duurzaam.

Het aanbod groeit

Sinds kort zitten er ook fijne siliconen rietjes in het assortiment. Ze worden geleverd in vrolijke kleuren met handig schoonmaak borsteltje. Ik gebruik normaal glazen rietjes, maar mijn dochter van 2 is een knager. En dan vind ik deze siliconen rietjes toch een stuk veiliger. En sterk! Ik heb haar al zien knauwen erop en nog zijn ze intact. De rietjes zijn PVC, Latex en Phthalate free. Daarbij zijn ze erg fotogeniek in drankjes. Een feestje om uit te drinken.

Als laatste, maar zeker niet de minste, zijn er nog de ice pop bags! Dit vind ik weer zo geniaal gevonden van Nom Nom Kids. Supermakkelijk je eigen ijsjes maken. Vul het met wat jij wilt, in de vriezer en klaar. We hebben al ranja gebruikt en restjes aardbeien yoghurt. Mijn dochters waren helemaal happy dat ze een ijsje als toetje kregen. Ik heb als mama niet vermeld dat het gewoon hun normale aardbeienkwark is, wat ze normaal al als toetje krijgen. Maar dan ingevroren. Denk ook aan volwassen ijsjes met Prosecco, rosé of een ander lekker drankje. Of doe er eens een stukje fruit in. En uiteraard is het ook als handig klein snackzakje te gebruiken.

Nog meer fijne weetjes

 • Herbruikbaar
 • Makkelijk vullen door grote opening
 • Afwassen met hand
 • Maar ook vaatwasser bestendig!
 • Geschikt voor de vriezer
 • BPA vrij
 • Voedselveilig

Het volledige assortiment van Nom Nom Kids vind je hier online

Nom Nom Kids plezier

Na al die jaren gebruik en volg ik Nom Nom Kids nog steeds met veel plezier. Het nieuwe ‘volwassen’ printje met de blauwe golven vind ik gaaf. Voorheen hadden wij die met de monsters en dieren. De Social media volgen is ook echt een aanvulling op het merk. Zoveel leuke en smakelijke tips, dan krijg je gewoon zin om het ook te maken. En is er nou iets wat niet lukt, heb je vragen? Nom Nom Kids NL is heel makkelijk bereikbaar en behulpzaam. Dat voelt altijd fijn. En bij de items komen handige instructiekaartjes.

nom nom kids

Winnen megapakket

Ik begrijp helemaal dat jullie ook enthousiast zijn. En ik mag gewoon een megapakket weggeven van Nom Nom Kids! Allemaal in de nieuwe blauwe golfjesprint dus voor jong en oud leuk. Wat zit in het megapakket?

nom nom kids
 • 8 ice pop bags
 • 4 knijpzakjes
 • 6 siliconen rietjes
 • 4 grote lunchbags
 • 4 kleinere lunchbags
 • Marker stift

Hoe maak je kans?

Gefeliciteerd Aide

Footer2
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wessel

Wednesday 12th of May 2021

Wat een toppakket om duurzaam de zomer door te komen als het gaat om picknicken! Dat is iets wat we erg graag doen en deze set zal dan ook veel in gebruik zijn!

Noortje

Saturday 8th of May 2021

Wat een fijne zakjes voor een duurzamer leven!

Mark

Wednesday 28th of April 2021

Fijn pakket voor een duurzamer leven!

Jolijn

Tuesday 27th of April 2021

Helemaal leuk! Ik maak graag kans en volg je op alle genoemde social media! (:

Linsey

Thursday 29th of April 2021

Deze winnen zou super zijn maar niet enkel daarom reageer ik.

Wij hebben deze zakjes ook al een hele tijd en onze dochter gebruikt ze heel vaak, de knijpzakjes voor een verse smoothie of gewoon yoghurt, die wil ze dan uit een zakje 'eten'! De zakjes (grote en kleine) gebruiken we heel vaak voor fruit en groenten of boterhammen, past heel wat in! Zo handig om mee te nemen en eens alles op is, neemt het gewoon geen plaats in omdat ze zo plat zijn. Echt grote fan! Kan ze alleen maar aanraden. Nu met ons zoontje dus groentenpap en fruitpap begint te eten, is het zo handig om zijn eten in een knijpzakje te doen als we gaan wandelen. We nemen het zakje mee en een lepel en kunnen vertrekken! Ijsje hebben we ook al gemaakt en zo handig!

Yvonne W.

Saturday 24th of April 2021

Een pakketje om blij van te worden! Zeker nu we er meer op uit kunnen trekken, is het fijn om deze duurzaam mee te kunnen nemen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.