Lammetjes bij boerderij het Geertje

In de meivakantie is er natuurlijk van alles te doen. Probeer om in elk geval ook een keer naar boerderij het Geertje te gaan want daar zijn altijd veel geiten lammetjes te vinden en andere baby dieren! In Zoeterwoude zit familiebedrijf het Geertje. Een boerenbedrijf waar kinderen zich uren kunnen vermaken.

De rit naar de boerderij is altijd mooi door de natuur en ik kom dan altijd al tot rust. Bij de auto even de kaplaarzen aan doen en dan snel naar de boerderij lopen je kinderen achteraan die al vooruitlopen. Ja na er tien keer te zijn geweest weet dochterlief de weg wel te vinden.

Leuk voor kinderen

Zeker in vakanties en weekenden kunnen kinderen zich hier uren vermaken! Pony rijden, geiten voeren, babygeitjes melk geven, in de speeltuin, kalfjes aaien, kijken bij de biggetjes en zelfs een klompenspeurtocht.

De laatste keer dat we er waren konden de kids zelfs marshmallows roosteren boven een vuurtje. Wat een pret! Natuurlijk moest ons paardenmeisje ook pony rijden. En dat vond ze zo gaaf dat ze smeekte om nog een keer en nog een keer. 3 ponyritjes later straalde ze van oor tot oor. Immens gelukkig met zoveel paardenliefde.

Gratis entree bij boerderij het Geertje

De entree is gratis op de boerderij en de bijdrages om de geitjes te voeren en het ponyritje vind ik dan ook geen enkel probleem om te betalen. Meestal neem ik ook nog lekker wat kaas mee uit de boerenlandwinkel.

Natuur activiteiten

Natuurlijk boeren is belangrijk voor de familie en daar kun je hier alles over lezen. Dat ze de natuur hoog in het vaandel hebben staan blijkt maar weer uit de extra activiteiten die er zijn. Er is een heus wildplukpad en een avonturenpad (1,2km) . Heb je nog meer tijd over? Dan is een echte aanrader om ook nog foto stempel speurtocht te lopen met een groepje. Picknickmand mee en wandelen maar! (1,5 uur)

Geerweg 7 2381 LT Zoeterwoude Zuid-Holland

maandag t/m zaterdag  10.00 tot 17.00 uur

zondag 11.00 tot 17.00 uur

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.