Preston Palace : een hotel voor een minivakantie

Preston Palace in Almelo is een goed idee als je op zoek bent naar een leuk hotel voor een minivakantie . Dit all inclusive hotel is voor ons echt ‘next level’ in Nederland qua activiteiten en eten. Het was een verrassing voor mijn zoon en die werd razend enthousiast toen de receptioniste hem uitlegde wat voor hotel dit is. We waren hier 1 nachtje tijdens een studiedag en dat werd een fijne minivakantie.

Preston Palace Almelo

Wat voor hotel is Preston Palace?

Preston Palace is een (familie)hotel, waar alle activiteiten en het eten inclusief is. En daarin is de keuze erg uitgebreid. Van een prachtig zwembad, tot een bioscoop, animatie en een heuse indoor-kermis. Lekker hysterisch af en toe, maar gelukkig tijdens ons bezoek redelijk rustig. Je kunt een nachtje overnachten en dan dus van ’s middags tot de volgende ochtend gebruik maken van de faciliteiten. Maar je kunt ook een dag-bezoek doen, waarbij je terecht kunt in het zwembad en/of de binnen-kermis.

Preston Palace Almelo

Wat we gedaan hebben tijdens deze minivakantie

We hebben echt moeten kiezen tussen alle activiteiten tijdens deze minivakantie. De bioscoop en midgetgolven hebben we overgeslagen. Maar we zijn wel 3x gaan zwemmen, wat toch best knap is op 1 dag. Het zwembad is geweldig: er zijn verschillende stroomversnellingen en af en toe regent het er midden in het zwembad. Opletten wanneer de ‘bliksem’ begint: dan volgt snel een verfrissende buitje. Het is ook slim om een snorkel mee te nemen, want midden in het zwembad staat een groot aquarium, tot op de bodem. Dus leuk om ook onder water de vissen te bekijken. En verder is er een waterval, zijn er touwbruggen. Het is gewoon mooi opgezet. Een tropisch zwembad onder een sterrenhemel.

Preston Palace Almelo

We zijn natuurlijk ook naar de indoor kermis gegaan. Niet supergroot, maar wel met leuke attracties voor verschillende leeftijden. Eindeloos in de botsauto’s en er was een leuke spin. Mijn zoon vond het erg leuk dat je geen kaartje hoeft te kopen, maar gewoon net zo vaak kan gaan als je wil, net als als in een pretpark. En bij deze kermis kun je ook milkshakes en lekkere donuts halen, ook een goede reden om er heen te gaan.

We hebben ook nog gebowld, en daarmee hebben we onze tijd vol gemaakt. De animatie, flipperkasten en andere spelletjes hebben we deze keer overgeslagen.

bowlen

Uit eten in Preston Palace

Het all inclusive concept geldt niet alleen voor de activiteiten, maar ook voor het eten. Er zijn verschillende restaurants, maar ook kleinere afhaalplekken tussendoor waar je iets te eten of te snacken kunt krijgen. Wij hebben elke maaltijd of snack bij een andere plek gedaan, om zo het eten (en de restaurants) uit te proberen. Sommige zijn a la carte, maar er is bijvoorbeeld ook een buffetrestaurant. Zo kun je dus zelf kiezen wat er bij je past, of wat je lekker vindt.

Of we nog eens naar dit hotel gaan?

Als je het aan mijn zoon vraagt zegt hij volmondig: ja! Hij vond het fantastisch! Ik vond het zelf ook erg leuk, maar ik was wel blij met onze timing tijdens de studiedag en de uitloop van de coronatijd. Ik kan me voorstellen dat het soms ook wel erg druk kan zijn. Het is trouwens ook een leuke en gemakkelijke plek (vanwege all inclusive) om met een grotere groep familieleden of vrienden naar toe te gaan. Preston Palace is dus een leuk hotel voor een minivakantie!

Voor meer informatie, klik hier

all inclusive hotel nederland

Lees ook over onze andere trips:

Footer1
Anouk
Delen is enorm lief

Anouk

Leuk dat je mijn blog hebt gelezen! Ik schrijf met veel plezier mee op Mamascrapelle over reizen en uitjes, films of andere leuke dingen die voorbij komen. Samen met mijn zoon Mels trek ik er graag op uit, en we vinden het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Met vriendinnen en ook alleen ga ik graag op pad. Van musea tot lekker op het terras en van een goede strandwandeling tot naar de bioscoop. Naast mamascrapelle schrijf ik ook mee op stoerleesvoer.nl, want lezen is mijn favoriete hobby. Ik werk verder in de zorg en probeer sportief te zijn en blijven door naar de sportschool te gaan of te gaan hardlopen.

2 reacties

  1. Het is inderdaad een erg duur verblijf en helaas is de kwaliteit en service erg achteruit gegaan. Hierdoor is het niet meer aan te raden om hier te boeken. Ik heb bij de “dienstdoende dutymanager” (die zijn naam niet wilde geven ivm persoonsverbonden privacy) op 7 oktober een klacht ingediend. Helaas werd hier niks mee gedaan en ik heb geen feedback gekregen. Bij navraag blijkt er niks bekend. Dit is dieptriest. Tot nu toe was ik altijd zeer tevreden, maar een verblijf bij Preston Palace is absoluut niet meer aan te raden!!! Waarschijnlijk wordt dit bericht ook weer snel verwijderd, want met negatieve kritiek kan het management helaas niet omgaan!

    • Beste Nicole, wat vervelend om te horen. Wij zijn een blog die verder niet betaald worden door Preston Palace. Anouk heeft deze ervaring niet meegemaakt. Voor een reactie van Preston Palace zul je dus echt bij hun moeten zijn. Met vriendelijke groet, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.