Skip to Content

Ninjago kleurboek, voor iedereen die meer wil dan alleen kleuren

Je hebt kleurboeken en je hebt doeboeken. Maar dit ninjago kleurboek heeft het dus allebei! Hij zit namelijk boordevol gave kleurplaten, maar ook genoeg dingen om te doen. Wil je weten wat het is? Lees dan vooral verder. Je kan namelijk zo’n gaaf kleurboek ook winnen!

Ninjago kleurboek voor echte fans

Breng jouw favoriete karakter tot leven in het boek. Alle helden komen voorbij in het Ninajgo kleurboek. Mijn zoon wist ze allemaal op te noemen. En wist mij ook te zeggen welke de schurken waren en welke dus de echte Ninja’s. Normaal is hij niet echt van het kleuren, maar voor dit boek pakte hij toch echt wel gelijk zijn stiften.

Meer dan alleen kleuren

Hij begon het boek door te bladeren en kwam uit op zoek de verschillen. “Huh? Mama, zitten hier ook doedingen in?” En ja, Ninjago kleurboek bevat niet alleen kleurplaten. In het boek staan ook spelletjes. Zoek de verschillen, teken een poppetje af of zoek je weg door het doolhof. Het lijkt wel bijna op zo’n doeboek voor in de zomervakantie.

Ideaal voor tijdens de vakantie

Mijn kinderen vinden het heerlijk om tijdens de lange autorit of thuis in een boek te werken. Dit kleurboek gaat dan ook zeker mee. Mijn zoon heeft hem dan ook gelijk in zijn tas gestopt. Er zitten zoveel verschillende leuke kleurplaten in en de spelletjes zorgen voor een leuke afwisseling. Een fan van Ninjago thuis zitten? Dan is dit echt een must have voor deze zomer.

Specificaties Ninjago KLeurboek

Uitgeverij: Billy Bones | 9789030508854 | juni 2022 | 96 pagina’s | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier

Lees ook Spiderman kleurboek

Ninjago kleurboek
Footer2 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WIllem de Wal

Friday 29th of July 2022

Ik denk dat mijn neefje en nichtje dit erg zullen vinden, kleuren doen ze allebei vaak in de camper bij slecht weer. Dit zou dan ook een leuke aanvulling zijn.

Jen

Thursday 21st of July 2022

Dat zou leuk zijn voor onze zoon die gek is op Lego.

Iris Veeken

Tuesday 19th of July 2022

Ja, superleuk, mijn zoon is helemaal into Ninjago de laatste tijd, dus die zou dit heel erg leuk vinden

Gea

Monday 18th of July 2022

Charlotte onze dochter vindt dit geweldig. Ik doe graag voor haar mee en ze zou het geweldig vinden om van u te horen en deze gave prijs te scoren

Antonia

Monday 18th of July 2022

ik ken deze nog niet, waag een kansje voor kleinzoons

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.