Efteling Doeboek, speel en knutsel met alle bekende sprookjeshelden

Ben jij ook zo dol op de Efteling? Dan is dit nieuwe Efteling doeboek echt een aanrader voor jou. Kleur, tel, puzzel, lees en zoek de magie. Alleen al de voorkant brengt je terug naar de Efteling. En zeg nou zelf, wie wil er nou niet met al die bekende sprookjeshelden spelen?

Efteling doeboek hoofdfoto

Dol op de Efteling!

Elk jaar gaan we twee keer naar de Efteling. Een keer net voor de zomervakantie en in de kerstvakantie. Al vanaf dat mijn man en ik bij elkaar zijn gaan we naar de Efteling. En ook onze kinderen mochten vanaf hun derde jaar met ons mee. En met succes! Want ook allebei onze kinderen zijn dol op de Efteling en kijken erg uit naar de dagjes er naar toe.

Efteling doeboek voor de zomervakantie

Toen ik het Efteling doeboek voorbij zag komen moest ik hem wel hebben voor mijn kinderen. Sowieso ben ik dol op doeboeken en mijn kinderen ook. Ze zijn zo fijn voor tijdens die lange autorit en op de camping. Ook thuis vinden ze het heerlijk om lekker erin te werken. De Efteling en een doeboek, een betere combinatie is er niet.

Met bekende Efteling sprookjeshelden

De voorkant ademt gewoon de Efteling. Daar hoef je niet eens het logo voor te zien. En ook in het doeboek proef je de sfeer van het sprookjesbos. Al bij de eerste bladzijde zie je de wolf en de zeven geitjes. Blader je verder dan zie je holle bolle Gijs en ook Max en Moritz komen erin voor. “Mama, die heb ik ook gezien en die ken ik ook.” hoor ik de hele tijd van mijn twee boefjes die samen boven het Efteling doeboek hangen.

Efteling doeboek vol activiteiten

Samen gaan ze gelijk aan de slag. Joshua kan al lezen en schrijven, dus die doet de husselwoorden. Isabel daarentegen is weer meer van het kleuren en zorgt ervoor dat alles netjes is ingekleurd. Maar in het Efteling Doeboek staan niet alleen opdrachten. Ze leren je namelijk ook om een kompas te maken. Hoe leuk is dat? Maar ook de illustraties zijn echt geweldig om te bekijken. Én zo enorm herkenbaar voor jaarlijkse eftelinggangers.

“Hij moet echt mee op vakantie!”

Elk jaar neem ik voor elk kind een doeboek mee en voor dit jaar had ik ze eigenlijk al gekocht en klaar liggen. Maar allebei zijn ze erg duidelijk. Het Efteling doeboek moet ook zeker mee op vakantie. Hij is dik genoeg om op de achterbank erin te kleuren. Maar ook op de camping is het leuk om te gebruiken. Één ding is zeker, mijn kinderen worden ook tijdens de zomervakantie herinnert aan de Efteling!

Lees ook deze blogs:

Wil je meer informatie over dit doeboek van uitgeverij Rubinstein? Klik dan hier

 achterkant
Footer5
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.