Crayola stoepkrijt met 64 kleuren! – een goede aankoop voor jaren plezier

Volgers van mijn Facebook en Instagram hadden het al gezien. Dochterlief was druk in de weer met haar nieuwe Crayola stoepkrijt met 64 kleuren! Prachtige kunstwerken ontstonden er in de tuin. En zelfs nu 3 jaar later wordt er nog steeds fanatiek mee gespeeld. De doos staat inmiddels bij de voordeur zodat de buurmeisjes er ook makkelijk bij kunnen als ze buiten hun kunsten willen optekenen.

Crayola stoepkrijt vernieuwd

Bij ons is in de tuin wordt er regelmatig met stoepkrijt gekleurd. De kinderen mogen van mij overal op krijten en dat vinden ze geweldig! De vloer, het piratenfort, de modderkeuken en de schuur zijn regelmatig in bonte kleuren versierd. Sinds kort heb ik naast alle stoeprkrijtjes ook een mandala set bij zodat de kunst wat meer op echte tekeningen lijkt. Tongen uit de mond en tekenen maar!

Crayola heeft haar stoepkrijt vernieuwd en daar is dochterlief heel blij mee! De kleuren zijn levendiger, intenser en helderder. Kleuren door elkaar en zelfs glitter stoepkrijt! Sja daar wordt mijn dochter wel blij van. Net zoals de gastkindjes en vriendinnen van dochterlief overigens! Die tekenen net zo hard mee.

Buitenspelen met stoepkrijt

Buitenspelen en stoepkrijten wordt nu nog leuker met het nieuwe Crayola stoepkrijt. Met een breed kleurenpallet van allemaal unieke kleuren kan elke creatie gemaakt worden, zelfs glitters en neon creaties zijn mogelijk.

Wat ik super handig vind is dat het krijt hoekvormig is. De krijtjes rollen niet weg en dat is voor de kunstenaars in spé erg handig! De krijtjes tekenen fijn aldus dochterlief! Zo getuige ook haar kleding en schoenen. Maar gelukkig is dat met een beetje water allemaal zo weer schoon gemaakt.

Het stoepkrijt van Crayola is onder andere te koop bij de betere speelgoedwinkel en Bol.com en wat mij betreft dus echt een aanrader als je langdurig met krijtjes wilt doen. Er is hier al zoveel moois mee gemaakt en er zijn zoveel verfpapjes gemaakt door kinderen die krijtjes raspen op een bakje en met een klein lepeltje water er de prachtigste verf van maken. Plezier bij het buitenspelen dat willen we toch allemaal voor onze kinderen!

Footer4
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.