Crayola stoepkrijt met 64 kleuren!

Volgers van mijn Facebook en Instagram hadden het al gezien. Dochterlief was druk in de weer met haar nieuwe Crayola stoepkrijt met 64 kleuren! Prachtige kunstwerken ontstonden er in de tuin.

Crayola stoepkrijt vernieuwd

Bij ons is in de tuin wordt er regelmatig met stoepkrijt gekleurd. De kinderen mogen van mij overal op krijten en dat vinden ze geweldig! De vloer, het piratenfort, de modderkeuken en de schuur zijn regelmatig in bonte kleuren versierd. Sinds kort heb ik naast alle stoeprkrijtjes ook een mandala set bij zodat de kunst wat meer op echte tekeningen lijkt. Tongen uit de mond en tekenen maar!

Crayola heeft haar stoepkrijt vernieuwd en daar is dochterlief heel blij mee! De kleuren zijn levendiger, intenser en helderder. Kleuren door elkaar en zelfs glitter stoepkrijt! Sja daar wordt mijn dochter wel blij van. Net zoals de gastkindjes en vriendinnen van dochterlief overigens! Die tekenen net zo hard mee.

Buitenspelen met stoepkrijt

Buitenspelen en stoepkrijten wordt nu nog leuker met het nieuwe Crayola stoepkrijt. Met een breed kleurenpallet van allemaal unieke kleuren kan elke creatie gemaakt worden, zelfs glitters en neon creaties zijn mogelijk.

Wat ik super handig vind is dat het krijt hoekvormig is. De krijtjes rollen niet weg en dat is voor de kunstenaars in spé erg handig! De krijtjes tekenen fijn aldus dochterlief! Zo getuige ook haar kleding en schoenen. Maar gelukkig is dat met een beetje water allemaal zo weer schoon gemaakt.

Het stoepkrijt van Crayola is onder andere te koop bij de betere speelgoedwinkel en Bol.com

disclaimer
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.