Het winter puzzelboek voor kinderen van 7 – 9 jaar. Een activiteitenboek

Ben jij al klaar voor een winter waarbij de kans steeds groter is dat we weer met weinig mensen kunnen samenkomen? Een kerstvakantie waarin niks zeker gaat worden en die misschien zelfs langer gaat duren. De toekomst is al 2 jaar onzeker en dus wordt er extra geld gestoken in spelletjes, speelgoed en creatieve dingen om je thuis ook goed te vermaken. Met het winter puzzelboek is je kind in elk geval heel wat uren zoet! Ik mag er 1 weggeven!

Thuis vermaken

Of je het winter puzzelboek nu gebruikt voor thuis of onderweg. Je kind zal er uren zoet mee zijn. Mama ik verveel me is verleden tijd met een boek vol anti verveel activiteiten als spelletjes, kleurplaten en hersenkrakers. Pak je viltstiften, kleurpotloden en gelpennen er maar bij!

Samen met dochterlief begon ik voorin het boek. We gingen als eerste op zoek naar 5 verschillen. Dochterlief vond er al snel 3 dus mocht ik de overige 2 zoeken. Een schattig wintertafereeltje met een herten familie, vogeltjes, een kerstboom en cadeautjes. Mocht je er nu echt niet uitkomen, de antwoorden staan op de achterkant. Controleren mag, vooraf spieken niet natuurlijk.

Daarna een leuke tekening van een beker warme chocolademelk met marshmallows. Mhm die wilde dochterlief eigenlijk wel gelijk maken, maar die boodschappen waren helaas niet in huis. Halverwege de tekening was het geduld op. De nieuwsgierigheid over wat er nog meer in dit winter puzzelboek stond kon niet meer worden bedwongen.

Winter puzzelboek

Eigenlijk is het winter puzzelboek meer een winter activiteitenboek. Groepjes maken van 5 verschillende voorwerpen, kleuren op nummers, woorden zoeken, kleurplaten, geheimschrift, mandala tekeningen, doolhoven en ruimte om je eigen tekeningen te maken. Maar ook raadsels, moppen en nog veel meer kun je vinden.

Een super leuk boek voor je kinderen om alleen te maken, maar ook om samen mee aan de slag te gaan. Wie heeft als eerste het geheimschrift ontrafeld? Dochterlief dus, door mijn burn-out werken mijn hersenen nog steeds niet optimaal en daar maakt zij gretig gebruik van.

Het is rond, groen en heeft een gewei. Een herwt

Het Winter puzzelboek is een aanrader voor in de schoen in de zak, als verjaardagscadeau of voor onder de kerstboom!

Specificaties Winter puzzelboek 7-9 jaar

Winter puzzelboek

TDM Publishing | 9789464290134 |  oktober 2021 | 208 pagina’s | Meer informatie bij de lokale boekhandel of hier

Winter puzzelboek

Winactie!

Namens TDM publishing mag ik een exemplaar van dit winter puzzelboek weggeven!

 • Gefeliciteerd: Angela

Winnaars worden gemaild en dit wordt aangegeven op Facebook en Instagram. Reageer binnen 3 dagen anders zijn we genoodzaakt iemand anders uit te loten.

Footer5
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

40 reacties

 1. Mijn kleinkinderen zijn gek op winterboeken.
  Daar vermaken ze zich goed mee als het buiten te koud is.
  Heel graag doe ik mee voor dit winter puzzelboek.
  Mijn favoriete bezigheid is: puzzelen met de kleinkinderen.
  Ik heb een 1000 stukjes Kerstuzzel gekocht en die gaan we samen maken.
  Ik volg bloglovin , heb geen Socialmedia meer en waag een kansje.

 2. Puzzelen, mooie wandelingen maken samen, spelletjes, hoe cliché maar genieten van elkaar! Dit klinkt als een heerlijk boek om samen te doen! Onze Gijs vind dit vast net zo leuk als ik.

 3. Onze dochter is dus dol op puzzelen/driehoeken, ze doet niets liever. Dit zou dan ook een ontzettend leuk cadeau zijn voor onder de kerstboom!
  In de Kerstvakantie genieten wij het liefst met familie, gezellig samen zijn. Ook blijven de neefjes en nichtjes meestal een paar dagen logeren. Samen naar de bioscoop, een binnenspeelplaats, wandelen etc.

 4. Wat een leuke actie. Ik doe graag mee voor onze jarno (8 jaar). Hij houdt wel van puzzelen! Wat we het liefste doen in de kerstvakantie: schaatsen; het liefste natuurlijk op natuurijs. Maar anders is de (binnen)schaatsbaan in Eindhoven ook helemaal goed. Verder bakken we graag cupcakes en koekjes. En kerstfilms horen er ook bij. Soms kijken we er eentje in de bioscoop. Zwemmen doen we ook graag, het liefst in een subtropisch zwemparadijs.

 5. Ik doe graag mee voor mijn neefje en nichtje, die in de kerstvakantie komen logeren, heb allemaal leuke uitjes gepland, zoals een dagje zwemmen, naar de bios, pannenkoeken bakken en leuke spelletjes doen.

 6. Wij gaan heel graag schaatsen op een kunstijsbaan buiten! hopelijk is het dit jaar ook mogelijk! Ik doe graag mee voor mijn dochter, die houdt echt van dit soort boekjes.

 7. Onze jongens houden van bordspellen en van puzzelvariaties. Wie weet vinden ze dit winter puzzel boek wel onder de kerstboom. Super leuk en leerzaam.

 8. nog steeds dol op winterboeken en nu zeker om samen met mijn kleinzoon te bekijken en puzzels op te lossen. We houden van spelletjes en uitdagingen en het is fijn als hij hier is om extra aandacht te krijgen. Ik zie al rode wangetjes voor me, van plezier en concentratie.

  • Wat leuk voor de kerstvakantie, vooral mijn zoon zou dat geweldig vinden 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

 9. Oh dat zouden mijn dochters echt heel leuk vinden zeg ! Hun favoriete bezigheid is lekker een spelletje doen, maar een leg puzzel of puzzelen in een puzzelboekje vinden ze ook super leuk !

 10. Wat een fijn boek voor mijn kleindochter die het allemaal zo moeilijk vindt op school en die nooit op een feestje wordt gevraagd. Ze is erg onzeker en door met dit boek aan de slag te gaan zal alles net allemaal wat beter lukken! Goed om haar zelfvertrouwen wat op te vijzelen! Heel graag.

 11. Leuk voor mijn zoon, hij houdt wel van puzzelen en raadsels. Gezellig samen spelletjes lezen of een goed boek lezen op de bank onder een plaid met warme chocolademelk.

 12. Tijdens de Kerstvakantie zijn we allemaal vrij en doen we gezellige dingen met het hele gezin. We trekken erop uit, lekkere winterwandeling met warme chocolademelk na afloop. Maar we vinden het ook heel fijn om met z’n allen op de bank onder een dekentje een film te kijken.

 13. Graag doe ik mee voor mijn dochter van 13 jaar, zij heeft een verstandelijke beperking vanwege het 22q11 deletie syndroom en is erg dol op dit soort ‘werkboekjes’, zoals ze ze zelf noemt. In de vakantie gaan we lekker samen bakken en knutselen. Quality time.

 14. Wandelen met de kinderen 😊😊, kerstfilm kijken en spelletjes doen, Groetjes Anneliese de Waal

 15. Ik doe mee voor Emma! We gaan in de kerstvakantie altijd wel keer schaatsen op de schaatsbaan in de buurt.

 16. Helemaal leuk, mijn zoon is gek op puzzelboeken. Ik denk dat lekker een filmpje kijken toch wel mijn favoriet is hoor. Maar dan wil ik die dag ook nog wel eventjes naar buiten, anders word ik helemaal duf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.