Gigabots – een cadeautip voor stoere kinderen

Na twee meiden in ons gezin kwam onze zoon. Even wennen aan ander speelgoed dus! Inmiddels zijn we in het vecht- en actiespeelgoed beland. Gigabots van BOTI is voor hem het speelgoed om helemaal los te gaan met rollenspel en actie. En toegegeven, mijn dochter van 7 wordt er ook blij van! Geweldig speelgoed voor beide dus. Er valt te bouwen en rollenspel mee uit te voeren, dat is hen op het lijf geschreven.

Gigabots

Gigabots

We hebben twee Gigabots in huis. De groene, Fragbot, en de rode, Blaze. Beide Gigabots krijg je binnen als een bal. Met een duidelijke beschrijving zetten de kinderen ze in elkaar tot een echt stoer actiefiguur. Door het goede systeem van verbindingsdelen kunnen de Gigabots heel soepel bewegen en zet je ze stevig neer. Het leuke van deze serie is dat ze er toch anders uitzien. Ze hebben, naast een andere kleur, ook een ander wapen en ‘energieverbindingen’. Als je de QR-code scant op de verpakking zie je wat jouw Gigabot allemaal kan.

Fragbot, de favoriet

Onze beide kinderen zijn het meest fan van Fragbot. Dit figuur van Gigabots heeft een wat robuustere uitstraling door de bredere energieverbindingen. Verder is het vooral smaak, want de opzet van de Gigabots is gelijk.

Het omzetten van de bal tot de actiefiguur en andersom is voor onze 5-jarige nog wat lastig. Voor kinderen vanaf een jaar of 7-8 is dit heel prima te doen. Voorkeur hebben ze allebei voor de actiefiguur, die staan dus ook in onze kamer in steeds andere houdingen. Het goed stabiel zetten van de Gigabots kunnen beide kinderen prima

Van energycore naar Gigabots

De ballen worden energycores genoemd en de actiefiguren zijn de Gigabots. Er zijn wel 6 kleuren, het ideale speelgoed om te sparen dus. Mees, onze zoon, wil graag de gele, de Hazbot voor Sinterklaas vragen. Wij weten dus al wat er op zijn verlanglijstje komt.

Welke kleur Gigabots voeg jij toe aan het verlanglijstje van je kind?

Footer4 nieuw
Linda
Delen is enorm lief

Linda

Ik ben Linda. Samen met mijn man, twee dochters (2013 en 2015) en onze zoon (2017) woon ik in Meppel. Vier dagen per week werk ik als directeur en orthopedagoog in het basisonderwijs. In mijn vrije tijd yoga en dans ik graag en lees ik veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.