Skip to Content

Speelgoed van het jaar – Formule 1 Red Bull afstandbestuurbare racewagen

De verkiezing van het mooiste speelgoed van het jaar vindt ook dit jaar weer plaats. Leuk, origineel en kwalitatief goed speelgoed. Er zijn al 44 winnaars bekend gemaakt in verschillende categorieën, gekozen door de vakjury. In de categorie voertuigen is de Maisto Formule 1 Red Bull afstandbestuurbare racewagen van Max Verstappen één van de winnaars! Heb je stoere kids die fan zijn van Formule 1 en afstandbestuurbare auto’s? Dan kun je ze hier waarschijnlijk heel blij mee maken! Een oplaadbare auto voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Gegarandeerd speel- en raceplezier!

Maisto-Tech-RC-Red-Bul_PKG_1
Afbeelding website Speelgoed van het Jaar 2022

Afstandbestuurbare auto’s – een topcadeau

De afstandbestuurbare auto van Tombe Trading staat in eigen huis eigenlijk steevast op het verlanglijstje. Voor de verjaardagen en sinterklaas natuurlijk. Maar ook als ‘daar wil ik voor sparen‘. Nu blijkt het in de praktijk soms tegen te vallen met de levensduur of snelheid. En is het vooral weleens gedoe met batterijen.

Maar de beschrijving van deze Formule 1 Red Bull afstandbestuurbare racewagen belooft veel goeds. Een usb oplader en een snelheid van 15 km/u. Wij gaan graag uittesten hoe het bevalt. Hoe lang gaat de accu bijvoorbeeld mee? En is het een beetje bestand tegen beginnende bestuurders die volop botsen tegen meubels?

Pluspunten Formule 1 afstandbestuurbare racewagen

Hoe bevalt de Maisto Tech RC Red Bull RB15 #33 Max Verstappen Formule 1 racewagen?

  • Het eerste leuke aspect van deze auto is dat het voor een ruime leeftijdscategorie speelplezier geeft. De jongste van 4 vermaakt zich er lange tijd mee, de puber van 12 ook en zelfs de papa van 42. Veel jongens zullen het leuk vinden, maar bedenk vooral dat er ook meisjes zijn die van racen houden. En meer vrouwen in de autosport, dat zou toch leuk zijn!
  • Items van Formule 1 en Max Verstappen zijn altijd een schot in de roos. Zeker nu de tweede wereldtitel bijna op zak is! Jonge kinderen dromen misschien over een carrière in de Formule 1 of in ieder geval een keer een race meemaken. Met deze afstandbestuurbare auto kunnen ze vast een beetje proeven van de Formule 1 snelheid.
  • Want de snelheid is zeker een pluspunt. Ongeveer 15 km per uur, en dat houdt deze auto best een poos vol. Je kunt er minimaal een half uur goed mee blijven rijden. Het opladen gaat super snel met de Li-ion batterij die op te laden is middels USB. Alleen de controller heeft 2 AAA-batterijen nodig.
  • Het formaat is redelijk klein, ongeveer 20 cm. Maar mooi gedetailleerd uitgevoerd, dus alleen al leuk om deze Formule 1 racewagen als een echte blikvanger op de plank te zetten. Het is redelijk stevig gebouwd, maar toch raadzaam om er niet te wild mee te doen. Een voorvleugel is snel beschadigd, net zoals de echte Formule 1 racewagens!

Speelgoed van het jaar 2022

Nu is het natuurlijk een ideale tijd om alvast ideetjes op te doen voor speelgoed. Je kunt maar vast op tijd beginnen met inkopen! Met de verkiezing Speelgoed van het Jaar heb je in ieder geval wat inspiratie. De publieksprijzen worden eind oktober bekend gemaakt, en daar kan dus nog op gestemd worden. Kijk op de website, stem op je favorieten en maak kans op mooie prijzen!

Wij vinden deze Formule 1 afstandbestuurbare racewagen absoluut een kanshebber, en een leuke cadeautip. Kruip in de huid van Max Verstappen in zijn Red Bull en racen maar!

Footer4 nieuw
Lianne
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.