Skip to Content

Tack Pro Storm Clip X – een item voor stoere jongens

Wat gebeurd er als je een super gave blaster meeneemt naar een huis? Hij was bedoeld voor mijn zoon, maar ondertussen probeert iedereen hem toe te eigenen. Ken jij de Tack Pro storm Clip X al?

Tack Pro Storm Clip X

Een blaster met een lange naam

Tack Pro Storm Clip X. Het is een mond vol en toch weet je nog steeds niet wat het is. Pas toen ik het plaatje zag, wist ik wat er werd bedoeld. Een stoere naam voor een stoere blaster, want ja zo noem je dit “geweer”. Sinds ik les geef aan de bovenbouw ben ik helemaal thuis in de wereld van de blasters en de games die erbij horen.

Boys will be boys

Mijn zoon vond dat ook wel heel gaaf en wilde er heel graag zelf eentje hebben. Hij vond het erg stoer om al die gasten achter elkaar aan te zien rennen en op elkaar te schieten. Tja, boys will be boys. Ik zie het buiten en op school ook. Waar de meisje rustig zitten te keutelen en elkaar haren doen, rennen de jongens achter elkaar aan en schieten elkaar neer. Boefje en politie heb ik bij de kleuters vaak voorbij zien komen. Mijn zoon is een echte jongens jongen (als je het zo kan noemen) en al van jongs af aan dol op schieten en de politie.

Het gelukkigste jongetje van de wereld

En hoe maak je zo’n mannetje blij? Kom met een blaster thuis. Hij wist niet hoe snel hij hem uit de verpakking moest halen. Samen met zijn vader haalde hij alles eruit en begon de Tack Pro Storm Clip X gelijk uit te testen. Die glimlach van hem liep van oor tot oor. Er werden 3 poppetjes neergezet en daar begonnen ze met het wedstrijdje schieten. Wie kon er de poppetjes het vaakst raken? Schieten en daarna de clip weer vullen. De hele middag zijn ze ermee zoet geweest. Vader en zoon.

Tack Pro Storm Clip X

Tack Pro Storm Clip X niet alleen voor jongens

Dat zo’n blaster niet alleen voor jongens is, zag ik op de verjaardag van mijn moeder. Joshua was zo blij met de Tack Pro Storm Clip X dat hij hem ook mee wilde nemen naar mijn ouders. Geen probleem, want behalve wij was er verder niemand. En daar zagen we dat dit dus niet alleen voor jongens is. Ook opa wilde hem graag proberen en na opa kwam ook oma. En ja, dan kan ik niet achterblijven. Een kaart boven de deur werd onze target. Iedereen had zes kansen. Ik heb nog nooit zulke fanatieke mensen gezien en mijn moeder bleek opeens een heel goede schutter. Blijkbaar is dit dus niet alleen voor jongens.

Tack Pro Storm Clip X

Hoe werkt de Tack Pro Storm Clip X?

Bij de Tack pro Storm clip X zitten ook 2 clips en 24 pijltjes. De clip kan je in de blaster stoppen waardoor je hem niet elke keer hoeft te vullen met pijltjes. In de ene clip kunnen er 6 en in de andere 12. Ideaal om vaak achter elkaar te kunnen schieten. Vooraan zit een soort schuif die je naar je toe moet halen. Dit vereist wel enige kracht, dus logisch dat dit geweer voor kinderen vanaf 8 jaar is.

De blaster is op twee verschillende manieren te gebruiken. Schieten door de schuif naar achter te halen en schieten door hem te laden en dan de trekker in te drukken. Door een groen knopje bij de trekker links of recht te schuiven, kan je dus jouw manier kiezen. Als je alleen met de schuif werkt kan je snel achter elkaar schieten, maar is wel een stukje zwaarder. De pijltjes zijn van een soort schuimrubber met een plastic top gemaakt, maar kunnen wel hard aan komen. De blaster kan wel 23 meter ver schieten, dus je kan je voorstellen wat voor kracht erop zit.

Tegen elkaar of op een target

Omdat wij er thuis maar een Tack Pro Storm Clip X hebben, schieten wij op een target. Ons target is een minion en een dino. Prima om op de schieten en voor iedereen leuk. Wel is de afspraak dat je niet op iemand mag schieten en wacht tot er niemand meer staat.

Op de vorige school waar ik werkte, verzorgde de gymleerkracht een heel toernooi. Iedereen mocht zijn eigen blaster meenemen en dan mocht je elkaar afschieten. Jongens, meisjes en zelfs leerkrachten keken uit naar deze dag. Het zag er geweldig uit. Heb je er thuis meer of heb je vrienden met blasters dan kan je op een grasveld dit vast ook tegen elkaar doen.

Tack Pro Storm Clip X genomineerd voor het beste speelgoed van Nederland

Het is dan ook niet voor niks dat de Tack pro storm Clip X genomineerd is als het beste speelgoed van Nederland. Het is stevig, werkt goed, schiet ver en kan tegen een stootjes. De blaster is te vinden in de categorie 7 tot 9 jaar.

Enthousiast geworden? Hier kan je hem vinden.

Footer4 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heidie

Saturday 19th of September 2020

Wat een leuk idee van de gymdocent om zo'n toernooi te organiseren. Ja, dan rennen ze wel ja. Dit ziet er wel uit als speelgoed dat bij mijn zoon in de smaak zal vallen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.