The Power Community Naaldwijk – een bijzonder trainingsprogramma

The Power Community in Naaldwijk biedt een bijzonder trainingsprogramma. Het is een programma dat zich richt op 4 aspecten om je doelen te realiseren. Body, Being, Balance, Business. Ik heb de uitdaging aangenomen om 4 weken mee te doen met het programma van The Power Community. Vorige week een korte introductie en mijn ervaringen van de eerste week. Deze keer mijn ervaringen van de tweede week. En wat een PoweRRRRR! De eerste resultaten zijn al zichtbaar.

The Power Community Naaldwijk

Zorgvuldigheid en aandacht

De afgelopen twee weken heb ik vooral fysiek getraind. Volgende week ga ik ook starten met coachingsgesprekken. Ik merk dat bij The Power Community in Naaldwijk er zorgvuldig met mensen wordt omgegaan. De groep is al 7 weken bezig. Voor de groep en voor mij is het beter dat ik individuele coachingsgesprekken heb. Zij voeren al langer met elkaar gesprekken. En het zou voor hen vreemd zijn als ik na een paar keer weer vertrek. Dat is niet goed voor het gezamenlijke gevoel. Ook bij de workouts is sprake van aandacht, enthousiasme en zorgvuldigheid. Niet alleen in de uitleg van de workouts, er is bij The Power Community ook aandacht voor eventuele blessures.

The Power Community Naaldwijk

The Power Community, doorgaan, ook met blessure

De afgelopen weken was de pijn in mijn schouder weer op gaan spelen. Ging eigenlijk wel goed, maar na de vakantie weer verkeerde houding achter de computer. Al een week slecht geslapen door steken in mijn arm. Die uiteindelijk uit mijn schouder komen. Bij The Power Community wordt iedere training gevraagd of er iemand blessures heeft. Daar wordt rekening mee gehouden in de training. Ook met een blessure kan je trainen. Dat wordt duidelijk aangegeven. Niet stoppen, doorgaan, maar wel met een aangepast programma. Ik heb aangegeven dat ik last heb van mijn schouder. Joris (personal trainer) besteedt er aandacht aan. Hij kent het menselijk lichaam heel goed. Dat merk je. Hij past speciale technieken toe en ik kan ineens veel meer dan dat ik eerst kon! Die nacht heb ik sinds een week weer goed geslapen. En ik kan weer meer met mijn schouder. Dat is zo fijn!

schema voor sporten

Kracht, houding en uithoudingsvermogen

De afgelopen 2 weken heb ik bij The Power Community vooral fysiek gewerkt. Gewerkt aan kracht, houding en uithoudingsvermogen. De focus ligt op de buik, rug en benen. Ik merk dat ik sommige pittige workouts eigenlijk best wel leuk vind. In een tijd van 15 minuten zoveel mogelijk sets van sit-ups, lunges, push-ups en runs realiseren bijvoorbeeld. De muziek geeft het ritme aan. Heerlijk is dat. Wel moet ik zorgen dat het mijn tempo is. Niet dat ik de competitie aan wil gaan met iemand anders die sneller is. Kees (eigenaar, personal trainer en coach) zegt het ook heel duidelijk: hou je eigen tempo aan. Je doet het voor jezelf en voor niemand anders! En ik moet bekennen. Deze week had ik niet zo’n trek in fysieke workouts. Maar, zodra ik bezig ben komt de zin en energie vanzelf. De tijd vliegt voorbij.

aantekenboekje

The Powerrrrr Community: verandering in houding en lijf

Het is ongelofelijk, maar ik merk echt al verschil. En dan heb ik het niet alleen over mijn lijf. Dan heb ik het ook over het feit dat ik de kracht voel en dat mijn houding verbeterd is. Ik sta recht, ik loop recht, ik zit recht. Waar ik normaal altijd een beetje gebogen aan tafel zat of liep doe ik dat niet meer. En het is niet alleen dat ik het merk. Mijn man merkt het ook . Ik vind het echt heel bijzonder. Ook als ik hard loop merk ik de kracht, niet alleen in mijn benen, maar ook in mijzelf. Ook daarin heb ik, na 2 weken, al resultaten geboekt. Maar, waar ik vooral erg dankbaar voor ben is dat de pijn in mijn schouder weg is. Joris je bent een ‘miracleworker’! Echt waar.

The Power Community Body: doelen en resultaten

Doelen die ik mezelf heb gesteld:

 • 1 kilo minder (van 66 naar 65)
 • 1 cm minder buikomvang (van 84 naar 83 cm)
 • hardlopen: van 6,5 kilometer naar 8 kilometer
 • Strakkere buik
 • Minder ‘bingowings’.
 • Heupen (overgang heupen – billen)

Resultaten

Zoals gezegd, het is echt ongelofelijk welke resultaten er al zijn na 2 weken. En dat zit niet alleen in het lijf (Body). Dat zit ook in ‘het zijn’ (Being). In ieder geval:

hardloopschoenen en centimer
 • 1 cm minder buikomvang (van 84 naar 83 cm)
 • hardlopen: van 6,5 kilometer naar 8,6 kilometer
 • Strakkere buik
 • Rechte houding
 • Ik voel me krachtig.

Hoe het kan weet ik niet, maar het is wel zo. Wie weet kom ik volgende week meer te weten als ik met coachingsgesprekken start. Nieuwsgierig? Lees dan vooral mijn volgende blog over mijn ervaringen bij The Power Community in Naaldwijk.

The Power Community Naaldwijk

Lees ook deze blogs:

Footer 6 nieuw
EllesInVerwonderLand
Delen is enorm lief

EllesInVerwonderLand

Mijn naam is Elles van Kampen, Ik ben 49 jaar oud. Eind 2018 heb ik een 3-jarige opleiding tot coach afgerond. In deze opleiding heb ik expertise opgedaan op het gebied van NLP, TA en systemisch werken. Vorig jaar ben ik gestart met mijn eigen coachingspraktijk. Daarnaast blog ik regelmatig op MamaScrapelle en StoerLeesvoer. Dat heb ik de afgelopen periode gedaan over lees- en prentenboeken, maar ook over evenementen en een gezonde leefstijl. Dat zal ik blijven doen. En als het onderwerp, product of boek passend is zal ik dat onder deze naam doen, ellesinverwonderland. Juist in deze periode is het goed om mensen extra ondersteuning te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.