Skip to Content

Een ergonomische werkplek van Leitz

Mijn werkplekken zijn nogal gevarieerd. Soms ben ik een chef en werk ik in de keuken, dan ben ik schoonmaakster en is het hele huis mijn werkplek. 3 dagen in de week is mijn werkplek als leerkracht voor de klas en tussendoor heb ik ook nog als werkplek de hogeschool in Leiden in de rol van student. Maar 1 werkplek in huis daar had ik hulp bij nodig want die was niet zo goed voor mijn lijf. Sinds kort heb ik een ergonomische werkplek van Leitz voor al het bloggen. Ik ben blij en mijn lichaam is ook erg blij!

Een ergonomische werkplek van Leitz

ergonomische werkplek van Leitz

De ergonomische werkplek van Leitz was erg hard nodig. Voor mijn opleiding moet ik veel verslagen tikken en filmpjes editen. Daarnaast beheer ik dus MamaScrapelle en StoerLeesVoer waarvoor ik ook veel aan de laptop werk. Ik zit wel eens lekker onderuitgezakt op de bank een beetje te bloggen terwijl ik half een serie kijk met mijn man. Iets met ADHD en multitasken. Maar ga ik echt serieus werken dan werk ik toch graag aan de eetkamertafel.

Klein maar fijn

Vroeger had ik een voetenstandaard voor onder de eetkamertafel. Ik heb er 2 versleten want beiden waren ze binnen no time afgebroken. Mijn benen en voeten hebben nogal de neiging om te wiebelen namelijk. Omdat mijn voeten boven de grond bungelen als ik rechtop op mijn stoel zit koos ik dan maar voor een ikeakrukje. Maar ja die waren eigenlijk weer net te hoog.

Wat ben ik blij met de voetenstandaard van de nieuwe serie van Leitz.

ergonomische werkplek van Leitz

Leitz Ergo WOW serie

De Leitz Ergo WOW serie bestaat uit vier producten: een monitorstandaard, een muismat met polssteun, een polssteun voor je toetsenbord en een voetensteun. Alle producten zijn in twee hoogtes verstelbaar en worden gekenmerkt door een strak wit design met een opvallend kleuraccent. Leitz Ergo WOW producten stimuleren niet alleen een ergonomische werkplek maar zorgen dankzij hun minimalistische ontwerp ook voor een mooi georganiseerde, aantrekkelijke werkplek, of dat nu thuis of op kantoor is. Zo voorkom je niet alleen klachten, maar verbeter je tegelijkertijd je productiviteit. En voorkom je dat je partner zeurt omdat het een zooitje is op je bureau / eetkamertafel.

Toen ik het persbericht kreeg, en de foto’s zag begreep ik de WOW factor! Wat zien deze producten er strak en modern uit! Ik hou van wit, wij hebben bijna al onze meubelen wit tegenwoordig. Zelfs het aquarium is wit! Door de streep contrasterende kleur breekt het en ziet het er ook nog leuk vrolijk uit! Voor de voetenstandaard is alleen de kleur zwart beschikbaar.

Monitorstandaard voor een ergonomische werkplek van Leitz

ergonomische werkplek van Leitz

Ook zat ik al een tijdje te denken aan een monitorstandaard omdat ik toch soms nekklachten had en bij de logopediste liep omdat ik mijn ademhaling niet correct had, maar zo zei ze, ook mijn nek verkeerd hield. Ik keek veel naar beneden, of ging omhoog kijken in plaats van recht vooruit.

Door de monitorstandaard had ik wel een muis en toetsenbord nodig. Die kreeg ik gelukkig van mijn man, al moet ik wel wennen aan het zwarte. Ik heb al jaren een zilverkleurige laptop met lage toetsen. En nu een toetsenbord met hoge toetsen. Ik denk dat ik daar nog voor op pad ga naar iets wat lekker tikt. Mijn ergonomische werkplek van Leitz moet natuurlijk wel perfect zijn!

Hoe bevalt de ergonomische werkplek van Leitz

Het zit heerlijk! Mijn rug is rustiger en mijn benen kunnen heerlijk bewegen zonder dat ik slapende voeten krijg. Voor de doorbloeding is het dus ook super! Zoals gezegd ga ik nog wel op zoek naar een ander toetsenbord, maar misschien is dat ook wel een kwestie van wennen. Ik tik snel en veel dus dat zal niet lang meer duren.

Polsondersteuning

Naast de voetensteun en monitorstandaard bevat de Leitz Ergo WOW serie twee ergonomische polssteunen. Zo geeft de muismat met verstelbare polssteun niet alleen zachte, comfortabele ondersteuning om je pols zo stil mogelijk te houden, hij biedt ook nog eens de beste tracking in zijn klasse voor optische en lasermuizen. Daarnaast is er ook een losse polssteun om bij je toetsenbord te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat de houding van je polsen zo optimaal mogelijk blijft tijdens het typen en je ergonomische werkplek van Leitz perfect is!

De WOW-filosofie

De producten uit de Leitz Ergo WOW serie behoren tot de Leitz WOW range met handige kantooraccessoires om je werkplek in te richten en lekker te kunnen werken, zoals nietmachines, multifunctionele pennenbakken, mappen, ordners en opbergboxen. Daarbij wordt de WOW-filosofie gevolgd dat een saai bureau niet uitnodigt om aan het werk te gaan. Sterker nog, een werkplek die je zelf hebt mogen inrichten stimuleert je productiviteit met meer dan 30%. Met Leitz WOW kun je kiezen uit allerlei vrolijke kleuren om je werkplek helemaal naar jouw eigen smaak en voorkeur in te kunnen richten. Zo krijg je een ergonomische werkplek van Leitz waar je vrolijk van wordt, of je nu thuis of op kantoor werkt. En dat werkt een stuk beter!

ergonomische werkplek van Leitz

Prijzen van de ergonomische werkplek van Leitz ERGO WOW producten

Verstelbare Monitorstandaard, vanaf € 39,99
Polssteun voor toetsenbord, vanaf € 24,99 
Muismat met verstelbare polssteun, vanaf € 19,99 
Verstelbare Voetensteun, vanaf € 59,99

Andere producten van Leitz WOW zijn onder andere te koop bij Viking

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.