Skip to Content

Sieraden voor kinderen – een cadeautip

Toen onze dochter haar eerste zwemdiploma bij elkaar had gezwommen kreeg ze van ons haar eerste oorbellen. Maar nu ze weer wat ouder is werd het tijd voor haar eerste echte sieraden voor kinderen. Die kreeg ik ook rond die leeftijd en dat maakt het extra bijzonder. Dus papa en mama gingen op zoek naar leuke kindersieraden.

Sieraden voor kinderen

Sieraden voor kinderen

Ik vind dat er altijd zo schattig uitzien. Van die kleine handjes met een armbandje. Onze dochter moest er niks van weten en trok het zo’n beetje dezelfde dag nog kapot. Ok een baby is misschien niet de juist leeftijd voor sieraden voor kinderen. Ondanks dat het in heel veel culturen de normaalste zaak van de wereld is om direct oorbellen te schieten en een armbandje om te krijgen. Sommige krijgen zelfs al een ketting!

Wij vonden 5 a 6 jaar vroeg genoeg voor oorbellen, en natuurlijk had ze daarvoor al regelmatig wat leuke kettingen en nepringen gehad. Maar een echt setje Sieraden voor kinderen hoorde er nog niet bij.

Mooi rapport

Sieraden voor kinderen
Sieraden voor kinderen

Ondanks de enorme struggels die wij hebben gehad in de weken van thuisonderwijs door corona en alle gevolgen van dien, waren wij toch enorm trots op onze dochter en vonden wij dat ze een mooi rapport had.

Toen ik vroeger jong was had ik een setje sieraden voor kinderen met lieveheersbeestjes. Daarom kozen wij voor een setje met een ketting en een ring. Wie weet volgt het armbandje met lieveheersbeestjes en bijpassende oorbellen ook nog wel rond de feestdagen. Eerst maar eens kijken hoe zuinig ze hier mee omgaat!

Toen onze dochter ouder werd merkten we pas hoe handig het was dat ze gaatjes had. Bij elke verjaardag of bijzondere gelegenheid konden we weer nieuwe oorbellen op het lijstje zetten. Van knopjes tot langzaam aan naar steeds grotere hangers. En inmiddels heeft ze mijn sieradenkast ook ontdekt. Met kerst en halloween dragen we matching oorbellen en ze worden vaak verwisseld om te matchen bij haar outfit.

Welke Sieraden voor kinderen kies jij uit?

Heb jij wel eens sieraden voor kinderen cadeau gegeven?

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jolijn

Thursday 27th of August 2020

Leuke actie, ik maak graag kans om mijn nichtje te verrassen en heb ook alle extra stappen gedaan.

Oma Will

Tuesday 25th of August 2020

Mijn jongste kleindochter is gek op ringetjes , armbandjes en kettinkjes, haar zou ik hier graag blij mee maken. Ik heb alleen geen instagram en facebook (privéredenen), volg alleen bloglovin. Hop mee te mogen loten.

Aileen

Thursday 20th of August 2020

Wat een ontzettend leuke ring! Echt iets voor mijn dochtertje. Ze was in tranen toen ze haar ring kwijt raakte dus zou ongelofelijk blij zijn met een nieuw en nog schattiger exemplaar.

Charlotte

Thursday 20th of August 2020

Het lieveheersbeestjes armbandje en de ring vind ik zo zoet!! Mijn lieve dochtertje heeft zich ook zo sterk en groot gehouden tijdens de corona. Aldoor ook netjes handen wassen en schoonmaken. Best moeilijk voor een klein meisje ook om afstand te blijven houden. Helemaal als je zoveel liefde te geven hebt... Weet zeker dat ze heel erg blij zou zijn met zo’n mooie ring! Dus ik maak graag kans!

Loes van Bommel

Thursday 20th of August 2020

Aaah wat schattig!! Ik had zelf vroeger ook zo’n ringetje, maar die ben ik helaas kwijt geraakt. Die had ik dolgraag aan mijn dochtertje gegeven, dus ik doe zeker mee aan deze winactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.