Op zoek naar een ergonomisch kussen zoals het Xyllow hoofdkussen

Word jij ook wakker met een pijnlijke rug of nek? Prop jij je kussen tot een bolletje om lekker te liggen? Dan is het Xyllow hoofdkussen misschien wel iets voor jou!

Xyllow hoofdkussen met oogmaskertje

Zodra ik de doos open doe zie ik een zwart oogmaskertje. Dat is nog eens een leuke verrassing. Je krijgt niet alleen het ergonomische kussen, maar ook een oogmasker. Heerlijk als je jezelf helemaal wil afsluiten. Ik ben zelf niet zo van de oogmaskers, dus leg hem met een glimlach opzij. Toch leuk!

xyllow hoofdkussen

In elke positie een fijn hoofdkussen

Tijdens mijn slaap draai ik veel en dan lig ik niet altijd even lekker op mijn kussen. Slaap is zo belangrijk. Een goede nachtrust en pijnloos opstaan is een goed begin van de dag. Niet elke kussen biedt de ondersteuning die je nodig hebt of het biedt ondersteuning voor maar één slaappositie. Met dit kussen lig je altijd goed! Door het traagschuim verdeelt het je lichaamsgewicht nog beter. Het vormt zich naar jouw hoofd en nek. En dat voelt erg prettig. Dankzij de op liggende stukken en het uiteinde heb je zowel op je rug, zij als buik voldoende steun. Heerlijk!

Xyllow hoofdkussen

De Xyllow hoofdkussen ligt heerlijk!

Het Xyllow hoofdkussen ziet er goed uit en voelt ook erg lekker. Maar is dat ook wel zo? Dat moeten we natuurlijk testen en niet maar één dag, maar even een paar nachten achter elkaar. Je moet namelijk ook wennen aan een kussen. Zodra ik mijn hoofd op het kussen leg, voel ik de steun. En dat overal! Ik draai het kussen een aantal keer om te kijken wat ik lekkerder vind liggen. De 9 centimeter of de 11 centimeter? Ik ga voor 11, want ik slaap voornamelijk op mijn zij. Deze steun in mijn nek heb ik nog niet eerder ervaren. Dit ligt lekker, een heerlijke ervaring met een goed ergonomisch kussen voor een goede nachtrust. Ik ben benieuwd!

Uitgerust wakker worden

Ik word uitgerust wakker en voel mij prima. Maar is dit na een aantal nachten ook zo? De nachten dat mijn kinderen mij tussendoor wakker maken, tel ik natuurlijk niet mee. Haha. Ik merk dat het kussen niet erg warm wordt tijdens het slapen en kom erachter dat dit te maken heeft met de speciale openingen. Die openingen zorgen voor voldoende ventilatie waardoor het kussen lekker koel blijft. Dat lijkt mij echt heerlijk in de zomer! Nog een voordeel van het Xyllow hoofdkussen.

Is de Xyllow hoofdkussen een aanrader?

Jazeker! Ik denk dat je veel beter slaapt met het Xyllow hoofdkussen. Door het traagschuim ligt hij echt heel lekker en voel je de ondersteuning. Ik werd wakker zonder de pijn in mijn nek. Daarnaast sliep ik voor mijn gevoel erg diep en dat kan alleen als je ook daadwerkelijk goed ligt. Slaap je liever in een heel slap en zacht kussen dan zou ik dit kussen niet aanraden. Voor de andere mensen is dit wel een ideale keuze.

xyllow hoofdkussen

Ik ben erg benieuwd naar jullie kussens. Wat voor kussen heb jij? Vind je hem fijn of ben je op zoek naar iets nieuws? Heb je liever een hard of zacht kussen? Of net als ik er tussenin? Laat je het mij weten?

Klik hier voor meer informatie over het Xyllow hoofdkussen met traagschuim.

Winactie:

Namens Xyllow mogen wij een hoofdkussen weggeven aan een van onze volgers.

Laat een reactie achter onder de blog en vergeet niet een geldig emailadres achter te laten die je regelmatig checkt.

Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

16 reacties

 1. Oeh ik ben ècht nog op zoek naar het ideale hoofdkussen en als ik zo je artikel lees over dit hoofdkussen van Xyllow ben ik echt super benieuwd! Nu word ik toch vaak wakker met nekpijn, maar omdat dit kussen zo goed ondersteund lijkt me het mij echt ideaal! 🙂

  Nu duimen maar,

  Lieve groetjes Fenny

 2. Zo graag. Loop al jaren met nekklachten. Versleten wervels. Hoop dat fit kussen de pijn kan verlichten. 🍀

 3. Wow dat klinkt echt super zeg! Ik slaap ook op mij zij. Draai mijn kussen om, vouw hem dubbel, op een propje….nou ja zo ben ik de hele nacht wel bezig, ik doe dan ook heel graag mee voor dit kussen!

 4. Ik doe graag mee voor dit fijne hoofdkussen.
  Ik heb om privéredenen geen Social Media, volg alleen bloglovin.
  Hoop mee te mogen loten.

 5. Ik maak heel graag kans op een goede nachtrust en een minder stijve nek ’s ochtends! 🤩💤🛌🤞🏼🍀

 6. Ik ben al een hele tijd op zoek naar een fijn kussen om goed op te kunnen slapen. Mijn huidige kussen is aan vervanging toe maar ik heb tot nog toe nog niet echt een kussen gevonden die ik fijn vind. Na jouw blog te hebben gelezen ben ik wel benieuwd of dit kussen ook iets voor mij is. Het kussen hoeft niet te slap te zijn want dan slaap ik net zo lief zonder hoofdkussen. Dus hopelijk kan ik straks van dit mooie hoofdkussen genieten en daardoor van een heerlijke nacht.

 7. Wat een fijne actie mamascrapelle. Super om dit blog te lezen met jouw positieve ervaring met dit hoofdkussen. Heel moeilijk om het juiste hoofdkussen te vinden. Vaak sta ik vermoeid op met pijn in mijn nek. Ik heb geen ontspannen houding tijdens het slapen. Ik ben dan ook heel benieuwd naar dit Xyllow hoofdkussen. Juist de stevigere kussens geven meer steun aan je nek en daardoor ook meer ontspannen gevoel in je schouders. Ik hoop dat dit hoofdkussen me een goede nachtrust gaat geven om weer met voldoende energie de dag in te gaan!

 8. Wauw, wat een voordelen. Ik ben om! De laatste tijd heb ik veel last van mijn hoofd en nek, dus dit zou zeker welkom zijn!

 9. Ik heb op dit moment een veren kussen. En dat kussen is, ik weet niet hoe oud.
  Ik prop hem inderdaad altijd onder mijn hoofd. Voor zover ik weet ben ik een zijslaper en ik ben toe aan een nieuw kussen. Als ik hem niet win overweeg ik aanschaf. Zo fijn als een onafhankelijk iemand een mening kan geven. En ik snap heel goed dat wat de een fijn vindt, de ander niks vindt.
  Ik ben erg benieuwd dus!

 10. Last van mijn nek en soms van mijn rug na het slapen is mij niet vreemd. Dit kussen kan misschien wel iets voor mij betekenen, ik ben in ieder geval benieuwd door je enthousasme en zou het graag ervaren.

 11. Ik heb het kussen, het is super maar een extra hoes zou geen luxe zijn. Is dat ergens te koop want ik krijg geen contact met Xyllow, dus probeer hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.