Skip to Content

Op zoek naar een ergonomisch kussen zoals het Xyllow hoofdkussen

Word jij ook wakker met een pijnlijke rug of nek? Prop jij je kussen tot een bolletje om lekker te liggen? Dan is het Xyllow hoofdkussen misschien wel iets voor jou!

Xyllow hoofdkussen met oogmaskertje

Zodra ik de doos open doe zie ik een zwart oogmaskertje. Dat is nog eens een leuke verrassing. Je krijgt niet alleen het ergonomische kussen, maar ook een oogmasker. Heerlijk als je jezelf helemaal wil afsluiten. Ik ben zelf niet zo van de oogmaskers, dus leg hem met een glimlach opzij. Toch leuk!

xyllow hoofdkussen

In elke positie een fijn hoofdkussen

Tijdens mijn slaap draai ik veel en dan lig ik niet altijd even lekker op mijn kussen. Slaap is zo belangrijk. Een goede nachtrust en pijnloos opstaan is een goed begin van de dag. Niet elke kussen biedt de ondersteuning die je nodig hebt of het biedt ondersteuning voor maar één slaappositie. Met dit kussen lig je altijd goed! Door het traagschuim verdeelt het je lichaamsgewicht nog beter. Het vormt zich naar jouw hoofd en nek. En dat voelt erg prettig. Dankzij de op liggende stukken en het uiteinde heb je zowel op je rug, zij als buik voldoende steun. Heerlijk!

Xyllow hoofdkussen

De Xyllow hoofdkussen ligt heerlijk!

Het Xyllow hoofdkussen ziet er goed uit en voelt ook erg lekker. Maar is dat ook wel zo? Dat moeten we natuurlijk testen en niet maar één dag, maar even een paar nachten achter elkaar. Je moet namelijk ook wennen aan een kussen. Zodra ik mijn hoofd op het kussen leg, voel ik de steun. En dat overal! Ik draai het kussen een aantal keer om te kijken wat ik lekkerder vind liggen. De 9 centimeter of de 11 centimeter? Ik ga voor 11, want ik slaap voornamelijk op mijn zij. Deze steun in mijn nek heb ik nog niet eerder ervaren. Dit ligt lekker, een heerlijke ervaring met een goed ergonomisch kussen voor een goede nachtrust. Ik ben benieuwd!

Uitgerust wakker worden

Ik word uitgerust wakker en voel mij prima. Maar is dit na een aantal nachten ook zo? De nachten dat mijn kinderen mij tussendoor wakker maken, tel ik natuurlijk niet mee. Haha. Ik merk dat het kussen niet erg warm wordt tijdens het slapen en kom erachter dat dit te maken heeft met de speciale openingen. Die openingen zorgen voor voldoende ventilatie waardoor het kussen lekker koel blijft. Dat lijkt mij echt heerlijk in de zomer! Nog een voordeel van het Xyllow hoofdkussen.

Is de Xyllow hoofdkussen een aanrader?

Jazeker! Ik denk dat je veel beter slaapt met het Xyllow hoofdkussen. Door het traagschuim ligt hij echt heel lekker en voel je de ondersteuning. Ik werd wakker zonder de pijn in mijn nek. Daarnaast sliep ik voor mijn gevoel erg diep en dat kan alleen als je ook daadwerkelijk goed ligt. Slaap je liever in een heel slap en zacht kussen dan zou ik dit kussen niet aanraden. Voor de andere mensen is dit wel een ideale keuze.

xyllow hoofdkussen

Ik ben erg benieuwd naar jullie kussens. Wat voor kussen heb jij? Vind je hem fijn of ben je op zoek naar iets nieuws? Heb je liever een hard of zacht kussen? Of net als ik er tussenin? Laat je het mij weten?

Klik hier voor meer informatie over het Xyllow hoofdkussen met traagschuim.

Winactie:

Namens Xyllow mogen wij een hoofdkussen weggeven aan een van onze volgers.

Laat een reactie achter onder de blog en vergeet niet een geldig emailadres achter te laten die je regelmatig checkt.

Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Liliane Huljić-Joosen

Saturday 29th of January 2022

Ik heb het kussen, het is super maar een extra hoes zou geen luxe zijn. Is dat ergens te koop want ik krijg geen contact met Xyllow, dus probeer hier.

ellen

Saturday 29th of January 2022

Sorry daar kan ik je ook niet mee helpen.

Marian B

Monday 14th of June 2021

Last van mijn nek en soms van mijn rug na het slapen is mij niet vreemd. Dit kussen kan misschien wel iets voor mij betekenen, ik ben in ieder geval benieuwd door je enthousasme en zou het graag ervaren.

Tedda

Sunday 13th of June 2021

Ik heb op dit moment een veren kussen. En dat kussen is, ik weet niet hoe oud. Ik prop hem inderdaad altijd onder mijn hoofd. Voor zover ik weet ben ik een zijslaper en ik ben toe aan een nieuw kussen. Als ik hem niet win overweeg ik aanschaf. Zo fijn als een onafhankelijk iemand een mening kan geven. En ik snap heel goed dat wat de een fijn vindt, de ander niks vindt. Ik ben erg benieuwd dus!

Anne Roos

Sunday 13th of June 2021

Wauw, wat een voordelen. Ik ben om! De laatste tijd heb ik veel last van mijn hoofd en nek, dus dit zou zeker welkom zijn!

Ilona

Sunday 13th of June 2021

Wat fijn om zo duidelijk je ervaringen over dit hoofdkussen te lezen! Ik doe graag mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.