Handige schoolspullen groep 7 – een overzicht tot en met de middelbare school

Als ouder sta je altijd klaar om je kind te ondersteunen tijdens zijn of haar schooljaren. Naarmate je kind ouder wordt en de bovenbouw van de basisschool of het voortgezet onderwijs nadert, verandert ook de uitrusting die ze nodig hebben om optimaal te kunnen leren. We hebben op MamaScrapelle al vele lijstjes voor jonge kinderen wat ze mee moeten nemen naar school, maar wat zijn nou handige schoolspullen voor kinderen vanaf 10 jaar en 12 jaar. Nu steeds meer van de kinderen van ons blogteam in deze levensfase zitten kunnen wij je wel de nodige tips geven! Schoolspullen voor groep 6, groep 7 en meer. En opnieuw met een gave winactie!

schoolkeuze voortgezetonderwijs

Handige schoolspullen groep 6 en groep 7 en groep 8

Vanaf groep 6 zitten kinderen op veel basisscholen in de zogenaamde bovenbouw. Een jaar waarin ze 10 jaar worden en steeds zelfstandiger worden. Sommige kinderen mogen alleen naar school lopen, of na school alleen thuis zijn. Ze maken in de klas steeds meer gebruik van digitale apparatuur en krijgen daarin ook vaak wat meer vrijheid.

 1. Een goede rugzak is een must-have voor oudere kinderen, aangezien ze vaak meer boeken, mappen en andere schoolbenodigdheden mee moeten nemen. Kies voor een rugzak met stevige schouderbanden en voldoende ruimte voor al hun spullen.
 2. Voor in de klas is het handig om een koptelefoon of een set oortjes voor je kind te hebben. Oortjes zijn klein en draagbaar, waardoor ze gemakkelijk in een etui passen. Ze zijn handig voor individueel gebruik tijdens bijvoorbeeld groepswerk of het luisteren naar muziek tijdens een pauze. Maar ook op Snappet of ander taalonderwijs kunnen ze hier mee aan de slag. Vanaf groep 6 aan te raden!
 3. Met de opkomst van laptops en tablets in de klas kan het hebben van een externe draadloze muis het navigeren op het scherm vergemakkelijken. Een muis biedt meer precisie en comfort tijdens het werken aan opdrachten of het maken van aantekeningen. Vanaf groep 7 aan te raden!
 4. Hydratatie is belangrijk, vooral tijdens lange schooldagen. Zorg ervoor dat je kind een stevige en lekvrije drinkfles heeft om de hele dag door water te kunnen drinken.

Handige schoolspullen middelbare school

Naast deze specifieke items zijn er nog een aantal andere handige schoolspullen voor kinderen waar je rekening mee kunt houden om je kind voor te bereiden op het voortgezet onderwijs. Belangrijk is dat je kind echt een bureau heeft om aan te studeren zonder al te veel prikkels.

 1. Met een drukker schoolleven is het belangrijk dat je kind zijn of haar taken en deadlines goed kan bijhouden. Een agenda of planner helpt hen om georganiseerd te blijven op de middelbare school en niets over het hoofd te zien.
 2. Zorg ervoor dat je kind altijd voldoende pennen, potloden, markeerstiften en andere schrijf- en tekengerei bij zich heeft. Het is handig om extra voorraad in huis te hebben, zodat ze niet zonder komen te zitten tijdens belangrijke momenten.
 3. Als je kind vakken volgt waarbij ze veel moeten rekenen, kan het handig zijn om een rekenmachine aan te schaffen. Controleer welke specificaties vereist zijn door de school voordat je er een aanschaft.
 4. Steeds meer scholen maken gebruik van digitale leermiddelen en online platforms. Een laptop of tablet kan je kind helpen om toegang te krijgen tot lesmateriaal, opdrachten in te leveren en onderzoek te doen.
 5. Met de toenemende integratie van technologie in het onderwijs is een koptelefoon een belangrijk item geworden. Hiermee kan je kind in alle rust luisteren naar audiobestanden, video’s bekijken of deelnemen aan online lessen zonder anderen te storen.
 6. Naast een muis kan een draadloos toetsenbord een waardevolle aanvulling zijn op het leerpakket van je kind. Het biedt meer typcomfort en flexibiliteit bij het werken op een laptop of tablet, vooral tijdens het schrijven van lange teksten of het maken van presentaties.
huiswerk maken

Nog een paar handige items

Op sommige basisscholen en middelbare scholen is douchen na de gym verplicht. Vanaf 10 jaar kunnen kinderen echt gaan zweten en opfrissen na een stevige gymles kan dus zeker nuttig zijn. Ik heb alleen best wat moeite met het douchen verplichten als scholen niet de mogelijkheid hebben voor kinderen om dan in een apart hokje te douchen. Jezelf letterlijk bloot geven is voor sommige kinderen een dingetje. Natuurlijk worden we opgevoed dat we ons niet hoeven te schamen voor ons uiterlijk, maar tegelijkertijd wordt er wel harstikke op elkaar gelet hoe we eruit zien. Daarnaast vinden sommige meiden het niet fijn als ze bijvoorbeeld al ongesteld zijn, of jongens als ze al veel eerder in de puberteit komen dan hun leeftijdgenoten of juist achterblijven.

Dus nog een paar handige schoolspullen groep 7 en hoger:

 1. Een washand, handdoek en natuurlijke deodorant voor na de gymlessen. Een roller is fijner dan een spuitbus waar ze mee gaan lopen klieren in de kleedkamer!
 2. Een mobiele telefoon. De meeste kinderen krijgen die vanaf 10 jaar en anders in elk geval als ze naar de middelbare school gaan.
 3. Pinpas of kleingeld. Vanaf een jaar of 11 kunnen sommige kinderen al zelfstandig boodschappen doen bij de winkel. Perfect om ze voor een boodschap te sturen als ze uit school komen dus. Sommige middelbare scholen laten de kinderen tijdens tussenuren nog verplicht op school blijven. Bij anderen mogen ze ‘zwerven’ rond de school. Ik koester heel wat warme herinneringen aan de plaatselijke snackbar en het winkelgebied in die tussenuren.
bijles leren leren

Handige schoolspullen voor kinderen van bovenbouw tot voortgezet onderwijs

Door ervoor te zorgen dat je kind beschikt over de juiste benodigdheden, kun je hen helpen om zich optimaal voor te bereiden op de bovenbouw van de basisschool of het voortgezet onderwijs. Het hebben van een stevige rugzak, een koptelefoon, oortjes, een muis en een draadloos toetsenbord zal zeker bijdragen aan hun comfort en productiviteit. Vergeet ook niet de andere items die van belang kunnen zijn, zoals een agenda, voldoende schrijf- en tekengerei, een rekenmachine, een stevige drinkfles en een laptop of tablet. Door vooruit te plannen en ervoor te zorgen dat je kind goed is uitgerust, geef je hen de beste kansen op succes in de bovenbouw en daarna.

Logitech Pebble muis en K380 Bluetooth toetsenbord

Logitech Pebble M350, de mobiele muis die bij je unieke levensstijl past, waar je ook gaat of staat. De gladde, natuurlijke vorm past makkelijk in je broekzak en ligt comfortabel in de hand. Je kunt dankzij stil klikken en scrollen in de flow komen zonder anderen om je heen te storen. En dat is perfect voor op school!
Met de compacte K380 Multi-Device kun je comfortabel en stil typen, terwijl de Logitech Pebble M350 stil klikt en scrolt. Bovendien heeft het een gladde, organische vorm die in je zak past. Met dit multitasking-duo kun je overal aan het werk, in de klas, in de aula of thuis als je huiswerk maakt!

Upgrade Logitech Pebble 2

Graag stellen we aan jullie de opvolger voor: Pebble 2, bestaande uit de Pebble Mouse 2 M350s en het Logitech Pebble 2 K380s-toetsenbord. Beide producten zijn ontworpen om aan te sluiten bij de esthetiek van persoonlijke werkplekken en kunnen tegelijkertijd eenvoudig overal mee naartoe worden genomen.

De Pebble 2 is erg stil en dankzij Silent Touch-technologie wordt 90% van het klikgeluid zelfs volledig weggenomen. Ook het Pebble 2 K380s-toetsenbord brengt een comfortabele type-ervaring met zich mee dankzij de afgeronde toetsen en is erg stil. Dit toetsenbord bevat ook FN-shortcut toetsen om bijvoorbeeld direct een zoekfunctie in te schakelen, beelden vast te leggen, het emoji-menu te openen en meer. Zo besparen gebruikers tijd en krijgen meer gedaan. Tijdbesparend, heel fijn!

Ook kan je gebruikmaken van de Logi Options+ App om 10 Fn-toetsen te personaliseren en af te stemmen op je eigen persoonlijke workflow, bijvoorbeeld door veelgebruikte applicaties direct op te starten.
Daarnaast zijn het toetsenbord en de muis klimaatneutraal gecertificeerd en bevatten de plastic onderdelen gerecycled plastic!

En wat ook een fijne upgrade is, de muis connect direct bij mijn laptop. De vorige Pebble had nog een tussenstukje nodig in mijn usb-poort. Niet erg maar dat is met de Pebble 2 niet meer nodig. Het toetsenbord is ook superfijn met al die extra functies. Ik kan nog sneller bloggen voor jullie :).

Space K380 and Pebble Space K380 and Pebble toetsenbord en muis

Winactie met handige schoolspullen voor kinderen

Gefeliciteerd winnaars hebben een mail!

Het volgende is er te verloten onder de volgers:

 • 2x Pebble muis + k380 toetsenbord set in het roze ter waarde van: 2 x 82,98 euro Michelle, Jiri
 • 2x Pebble muis + k380 toetsenbord set in het wit ter waarde van: 2 x 82,98 euro Paul
 • 1x Pebble muis + k380 toetsenbord set in het paars ter waarde van: 82,98 euro Jasmijn,
 • Laat hieronder, met een geldig emailadres, weten dat je meedoet.
 • Ik vind het leuk om te lezen voor wie je mee doet en naar welke groep / klas je kind gaat.
 • Natuurlijk mag je ook je voorkeur doorgeven!
 • Een reactie achter laten op social media en MamaScrapelle volgen op Instagram en/of Facebook is lief!
 • Maak je een storie om je vrienden te tippen? Tag je dan ook Logitech!

Kijk hier voor meer leuke winacties! Want er komen deze zomer nog meer leuke winacties aan. Hou MamaScrapelle dus zeker in de gaten!

De winnaars van de eerste ronde:

Gefeliciteerd Willemien, Chloé, Anneke, Monica, Sue, Sandra en Monique!

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

67 reacties

 1. Wat een handige lijst. Mijn dochter Lieve gaat komend jaar naar groep 7 en krijgt dan ook huiswerk mee naar huis. Het lijkt mij heel leuk als ze dat met een mooi gekleurd toetsenbord en muis kan maken. Als ik een voorkeur mag opgeven dan graag in het paars of roze.

 2. voor kleinzoon tije die aan zijn laatste schooljaar gaat beginnen zou ik dit mooie cadeau heel graag willen winnen
  zwart/grijs dat is een prachtige prijs

  • Wat een mooi design! De dichter van een vriendin van mij wil zo graag alles roze roze, maar ja: je kunt niet alles hebben. Zeker in een gezien van 4 😉 . Ik hoop haar dit cadeaux te kunnen geven, leuk!

 3. Ik doe mee voor mijn nichtje na de zomervakantie gaat ze naar groep 8, voorkeur prijs: Pebble muis + K380 toetsenbord set in het wit + koptelefoon H390!

  • Ik doe graag mee voor onze dochter Eva die na de vakantie naar groep 8 gaat.
   Wat zijn we enorm trots op haar en wat is ze gegroeid .
   Ondanks het vele pesten zet deze kanjer door, met een lach en een traan gaat ze het laatste schooljaar in.
   Ik heb geen voorkeur voor set omdat eva eigenlijk alle kleuren leuk vind en alles welkom is zodat ze kan knallen.
   We zouden ons dan ook graag laten verassen

 4. Superfijne en leuke actie.
  Wij doen graag mee!
  Kindlief gaat inmiddels over naar 3vwo supertrots!

 5. Mag ik meedoen voor mijn buurjongen? Hij gaat naar de brugklas (Mavo/Havo) en zal dit zeker goed kunnen gebruiken. Ik ga voor wit, dat past overal bij.

 6. Wauw, ontzettend mooi! Daar kan mijn nichtje wel mee aankomen, ze begint na de zomer op de middelbare school. Ik ga voor een set met muis en toetsenbord, de kleuren zijn allemaal mooi!

 7. Zo’n set lijkt me erg ideaal. Onze tweeling gaat nu naar groep 7 maar moeten al best wel wat huiswerk maken dus dan is dit wel handig 🙂 Aangezien onze tweeling een jongen en meisje betreft zou zwart of wit handig zijn maar hee, ik ga niet klagen als het een van de andere kleuren is hoor 😀

 8. Leuke actie! 😃Doe graag mee voor mijn dochter na de vakantie gaat ze naar groep 7.
  Ze vind alle kleuren mooi maar de paarse vind ze het aller mooist😍

 9. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Senne die staet in groep zeven in september.
  Wij zijn blij met elke set, maar Sennes voorkeur gaat uit naar zwart of wit 😉. Duimen maar!

 10. Oeh, mooie set zeg! Ik doe mee voor mijn dochter Linn, die komen schooljaar naar groep 8 gaat. Daar hoort typeles bij en hoe leuk zou het zijn om dat op je lievelingskleur toetsenbord te doen…! We gaan dus zeker voor de roze set.

 11. Doe heel graag mee voor de zwarte set. Voor mijn dochter die alweer naar het 2e jaar van de middelbare gaat. Zou zo handig zijn voor haar 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 12. Dat zou leuk zijn voor mijn dochter van bijna 9 jaar. Ze gaat na de zomervakantie naar groep 6, wat vliegt de tijd.

 13. Wat een ontzettend fijne lijst! Graag doen we mee voor deze prijs voor onze Noa van bijna 13 en Dex van 11 jaar. Allebei moeten ze werkstukken en onderzoeken via de computer maken en deze prijs zou het stukken makkelijker maken

 14. Ik loot graag mee voor mijn kleinzoon, hij is hier nog iets te jong voor, maar zal het zeker nodig gaan hebben!!

 15. Voor mijn prachtige stoere kleinzoon, die de laatste tijd zo’n pech heeft, de laatste dag voor zijn vakantie zijn elleboog gebroken, dus mag de hele vakantie niet zwemmen, zou echt een oppeppertje zijn voordat hij naar groep 8 gaat

 16. Ik doe mee voor maes, die gaat naar groep 3, zo kan hij al die letters en cijfers spelenderwijs leren.
  Top cadeau ♡

 17. Voor mijn zoon Bram. Gaat straks huiswerk maken. Maar houdt ook van gamen op de PC. Voor mama zou de koptelefoon dan wel van pas komen. Scheelt een hoop geluid.🙈

 18. Ik zou graag mee willen doen voor mijn zoon Daniël. Hij heeft nogal onrustige handen en heeft daardoor al heel wat snoertjes versleten. Van oortjes, oplaadsnoer voor zn telefoon tot de bedrade muis. Ook zijn computer begaf het op een gegeven moment daardoor.
  Nu hij eindelijk met klusjes, verjaardagen etc genoeg gespaard heeft voor een nieuwe moet er natuurlijk ook een nieuwe muis en toetsenbord komen.
  Draadloos lijkt me dan wel DE oplossing 😉
  Hij zou graag een zwarte willen. Nu duimen dat hij wint en wat zakcentjes overhoudt voor als er weer een ander snoertje sneuvelt.

  (En nee… friemelslangetjes, knijpballetjes etc helpt hem niet helaas.. )

 19. Wat een leuk artikel! Mijn zoontje is 11 en gaat volgend jaar naar de brugklas, een hele grote stap! Ik doe dus graag voor hem mee, zeker weten dat het van pas gaat komen.

 20. Heel gaaf voor mijn dochter Tara.. Het huiswerk zit er nu aan te komen en het schrijven gaat nog niet heel soepel. Af en toe een toetsenbord geeft haar wat meer plezier! Roze of Paars natuurlijk!!

 21. Ik doe graag mee voor mijn zoon die de overstap maakt van Havo 2 naar TL 3.
  De keuze is gemaakt door het gaan voor zijn ambitie.
  Hij wil rijden en truckeren maar moet nog even op school doorzetten,
  Misschien helpt deze set in grijs of zwart dat hij nog twee jaar goed op gaat letten.

 22. Mijn buurmeisje Roos gaat na de vakantie naar het voortgezet onderwijs, een muis en een toetsenbord zou voor haar heel goed van pas komen. Als ik een voorkeur mag aangeven dan graag een grijs/zwarte kleur.

 23. Leuk, ik doe graag mee voor mijn kleine (stief)zusje, ze gaat naar speciaal onderwijs maar zou erg goed voor haar zijn

  • Waag graag een poging! Voor de paarse, Niels is geen kind meer (alhoewel …) Maar zocht zoiets voor zijn dagbesteding

 24. Ik loot graag mee voor: 1x Pebble muis + K380 toetsenbord set in het wit + koptelefoon H390 ter waarde van: 201,98 euro voor onze dochter die na de zomer start op de Middelbare School.

 25. Onze zoon gaat naar groep 8 en wat is er nu nog toffer dan zelf een eigen Pebble muis + K380 toetsenbord set in het zwart/grijs ter waarde van: 165,96 euro te mogen gaan gebruiken. Wat een verrassing zal dit voor hem zijn mamascrapelle en dan is hij voor de brugklas al aan het werken met deze toppers gewend.

  • Mijn dochter zou erg blij zijn met de set in roze! Handig voor op school en thuis. Fijn ook dat het toetsenbord en muis zo lekker stil zijn want nu lijkt het er soms op alsof ze op een oude typemachine bezig is. Ik doe graag mee!

  • Ik doe erg graag mee voor Sam, ze gaat naar de 1e klas van het voortgezet onderwijs 😊😊, zou ze goed kunnen gebruiken voor het nieuwe schooljaar 😀, Groetjes Anneliese de Waal

 26. Heel graag voor mijn dochter, ze gaat naar de eerste klas van het voortgezet onderwijs en dit staat nog op het lijstje. Een tablet is al geregeld, maar ik weet zelf hoe fijn een los toetsenbord en een losse muis is, mocht ze het winnen in een hip kleurtje zou het natuurlijk helemaal te gek zijn. Ik ga duimen hoor!

 27. Wouw wat een super gave prijs. Zo jammer dat wij het het best kunnen gebruiken voor onze zoon. Zelf vind ik de paarse super gaaf… maargoed, daar ging het niet om. Mijn topper gaat naar groep 7, hij kan wel een toetsenbord gebruiken voor zijn dyslexie oefeningen. Hij heeft net even gekeken en wil het liefst de witte + koptelefoon

 28. Oh dit zou zo handig zijn voor mijn oudste dochter en ook voor mezelf. Een zwarte set met twee muizen en toetsenbord zou ideaal zijn om te delen tussen meerdere devices. Maar een paarse set is ook erg leuk. Mijn laptop is de touchpad muis het aan het begeven en mijn dochter leert nu typen en dan is zo’n toetsenbord erg handig!

 29. Ik doe graag mee voor James die volgend jaar naar de brugklas gaat, alle kleuren zijn goed maar liefst niet roze.

 30. Onze oudste zit in haar witte periode, alles in haar kamer moet wit zijn. Ik denk dat zij heel blij wordt van de set Pebble muis + K380 toetsenbord set in het wit + koptelefoon H390

 31. Ik doe voor mijn zoon graag mee voor deze set:
  Pebble muis + K380 toetsenbord set in het zwart/grijs.
  Mijn zoon gaat komend schooljaar naar groep 8 en mag zelfs al enkele dagen op de middelbare gaan meedraaien omdat hij zich op de basisschool wat verveelt. Dat betekent ook thuis alvast “oefenen” met huiswerk.
  Deze set zou dus heel welkom zijn.

 32. Altijd handig! Mijn zoon gaat naar gr. 7 Ik doe graag mee, zwart/grijs heeft de voorkeur maar met wit zijn we ook blij.

 33. Tijd gaat erg snel voorbij en ze gaat nu naar de bovenbouw einde basisschooltijd en de puber is onderweg LOL
  ze is dol op paarse spullen dus dar gaat de voorkeur naar uit

 34. Graag doe ik mee met deze actie voor mijn zoon Tom, net als ik is mijn zoon dyslectisch. Se koptelefoon is fijn voor de teksten die voorgelezen kunnen worden. En met typen gaat het ook steeds beter. Dat is wel heel fijn want van zijn handschrift kan ik zelf geen chocolade van maken. Lang leven de computer.

  1x Pebble muis + K380 toetsenbord set in het wit + koptelefoon H390 ter waarde van: 201,98 euro

 35. wow onwijs tof! Voor mn bonuskindje, die net een beetje begint met het ontdekken van de PC / laptop. Ik gun haar een mooie set, zodat ze zich helemaal kan ontwikkelen, kleur zwart!

 36. Pebble muis + K380 toetsenbord set in het wit + koptelefoon H390, wil ik graag winnen voor mijn zoon. Voor school hebben we al een computer en die is vrij groot. Met deze mooie kleinere computer accessoires is er weer meer ruimte op zijn bureau.

 37. Wow geweldige actie Ellen. Wij waren even op vakantie maar nu thuis en nu gaan we ons richten op wat onze dochter volgend jaar nodig heeft op de Middelbare school. Voor de basisschool kon ze mijn laptop nog wel eens lenen, maar ik denk inderdaad dat we toch moeten kijken voor een tweedehands laptop om haar huiswerk te kunnen maken straks. De koptelefoon lijkt me super. Zo kan ze zich goed concentreren thuis terwijl haar broertjes en zusjes lekker kunnen spelen.
  We hebben geen social media, maar ik volg je al heel lang.

 38. Gefeliciteerd Willemien, Chloé, Anneke, Monica, Sue, Sandra

  Ik ben zelf Monique en erg blij ermee dank jullie wel

 39. Ik doe heel graag mee voor mijn stoere kleinzoon, hij heeft het verdiend, na de hele vakantie met zijn hele arm in de gips gelopen te hebben. Hij gaat over een week naar groep 8

 40. Ik doe mee voor mijn neefje en nichtje, broer en zus. Mijn neefje gaat over een week naar de middelbare school en mijn nichtje naar groep 8. Wij doen graag mee voor de witte versie.

 41. Ik doe graag mee voor mijn oudste zoon. Hij gaat naar het 5de leerjaar/groep 7 en ze leren al veel op de computer werken enzo. Dit lijkt me erg handig in gebruik.

 42. Ik doe nog een keer mee voor de tweeling die naar groep 7 gaat dus ik heb geen voorkeur 😍

 43. Super leuke winactie!
  Onze dochter gaat naar groep 8 en kan dit wel goed gebruiken.
  Haar voorkeur gaat uit naar de witte set.

 44. Ik doe graag mee voor mijn neefje. Hij gaat bijna naar de brugklas en zit vol spanning. Gaat alles goed? Kan hij het niveau aan? En vind de anderen leuk? Ik denk dat hij zich met het stoere toetsenbord en de muis in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over zijn huiswerk. Dat gaat hij daarmee knallen! En als er vriendjes langskomen, dan raken ze vast onder de indruk van de fraaie set.

 45. Hoi Ellen, bedankt voor de handige tips. Ik doe graag mee voor Floris mijn zoontje die vandaag naar groep 7 is gegaan, en dan de kleur zwart. En inderdaad na een jaar oefenen alleen op fiets. Mama met hartverzakking maar je moet loslaten ❤️

 46. Wat een gave kleuren! Voor m’n oudste kleinzoon van ruim 9 zou een witte #Logitech Pebble muis en K380 Bluetooth toetsenbord heel erg van pas komen.

 47. Ik doe heel graag me voor onze dochter. Ze gaat voor de kleur roze. Niet alleen omdat ze naar de Barbie film is geweest maar ook omdat deze tint roze heel mooi bij haar terra/roze plaid staat. Voor ons is de praktische en ergonomische kant belangrijk maar bij onze styliste in de dop, wil het oog ook wat!

 48. Voor mijn zoontje Bram gaat nu naar groep 8. Laatste jaartje basisschool. Wat worden ze snel groot…….😭

 49. Ohhhh wat leuk!! Ik ga na de vakantie naar klas 1 en daar kan ik dit zeker goed bij gebruiken!!
  Ik zou het gaaf vinden om iets te winnen!!
  Het maakt mij niet uit wat!

  Iedereen veel Suc6 met winnen van deze prachtige prijzen

 50. Ik doe erg graag mee voor Sam, erg mooi voor school, ze houd erg van de kleur roze 🩷🩷, ik doe erg graag mee, Groetjes van Anneliese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.