Skip to Content

MamaScrapelle

Wat leuk dat je mijn blog leest.

Ik ben Ellen geboren in ’81. Mama van een dochter uit ’13. Na 5 jaar gastouder te zijn geweest en dus een werkende thuisblijfmama, ben ik een nieuwe uitdaging aan gegaan. Ik ben inmiddels leerkracht in het basisonderwijs en sta 3 dagen voor de klas.

Hiervoor heb ik SPH gestudeerd en ik ben behoorlijk creatief al zeg ik het zelf 🙂 Er staan dan ook al flink wat DIY blogjes en andere creatieve ideeën.

Daarnaast ben ik gezegend met ADHD en hou ik van lekker eten en kokkerellen.  Wat soms een beste uitdaging is omdat ik lactose en sacharose intolerant ben. Sinds kort heb ik voor de lactose lactase pillen, dus is met name de uitdaging voor het suikervrije koken aanwezig.

Ik vind het erg leuk om uitstapjes met onze dochter te maken samen met papa en andere mensen wie er maar mee wilt.

Ook ben ik altijd in om nieuwe producten en uitstapjes te testen en hier schrijf ik dan ook vol eerlijke passie een leuke blog over.

Ik ben een echt  gezelligheidsmens en kan moeilijk stil zitten gelukkig heb ik vaak veel kinderen om me heen die daar wel raad mee weten.

Veel plezier!

Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jolijn

Monday 18th of March 2019

Hoi Ellen,

Onlangs ben ik op Mama Scrapelle terecht gekomen en heb ik met veel aandacht en interesse een aantal van de blogs gelezen. Wat leuk om te zien dat je jezelf o.a. bezighoud met wat kinderen leuk vinden, zoals de boeken voor verschillende leeftijden. Na het lezen van jou blog besloot ik je deze mail te sturen. Doormiddel van deze e-mail wil ik graag bij je peilen of je interesse hebt in een samenwerking met De Bijlesmeester [1].

Ik las dat je de gelukkige moeder bent van een dochtertje en zelfs gastouder bent. Gezien haar leeftijd zijn ze volop aan het ontwikkelen en aan het leren op de basisschool. De Bijlesmeester staat voor alle basisschool en middelbare scholieren klaar! De Bijlesmeester verzorgt bijles en huiswerkbegeleiding aan huis door het gehele land. Naast de bijlessen hebben wij ook ons eigen oefenmateriaal en een online platform voor de kinderen op de basisschool waarmee zowel zelfstandig als samen geoefend kan worden. Ons doel is dan ook dat leerlingen met plezier naar school te laten gaan en talenten optimaal te benutten.

Wij merken elke dag dat kinderen op de basisschool profijt hebben bij wat extra oefenen en aandacht of juist extra uitdaging. Deze mogelijkheden kunnen niet altijd vanuit school geboden worden. Wellicht dat je dit terugziet bij jouw eigen dochter? Wij willen dan ook zo veel mogelijk kinderen hierbij helpen in Nederland en vandaar dat wij ook jou benaderen.

Via jouw website en andere kanalen spreek je onze doelgroep aan: ouders van kinderen op de basisschool. Graag zouden we je gratis oefenmateriaal willen opsturen zodat je kan zien waar we voor staan en of het jou aanspreekt. Misschien kun je een van je vele volgers er blij mee maken.

In onze webshop [2] vind je een overzicht van onze oefenmaterialen. Wij zouden het leuk vinden als je wat schrijft over de materialen die wij opsturen en een link plaatst naar onze website. Daarnaast zouden we je ook een referentie link kunnen geven waarmee je een commissie kan ontvangen wanneer via deze link artikelen worden besteld bij ons. Is dit interessant voor jou?

Ik hoor graag of je interesse hebt in een samenwerking!

Met vriendelijke groet,

Jolijn Arts namens De Bijlesmeester

Jolijn@debijlesmeester.nl

Links: ------ [1] [2]

mesmoiron

Wednesday 1st of February 2017

Hi Ellen,

Zo leuk dat je jezelf de titel werkende thuisblijfmama hebt gegeven. Die ga ik onthouden. Zelf doe ik onderzoek naar flexibele werkvormen met speciale aandacht voor thuisblijven en werken. Bedankt voor je tips en leuke blog.

Hartelijke groet,

Helen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.